Een kantoor unit is ideaal te gebruiken in verschillende situaties. Wanneer je ruimte tekort in uw kantoor heeft, tijdelijke kantoorruimte zoekt of wilt uitbreiden met kantoorruimte maar niet je pand wilt verbouwen. Ook op bouwlocaties is het vaak handig om een kantoor te hebben. Hiervoor is deze unit zeer geschikt. De kantoor unit is volledig geïsoleerd en heeft een raam (of ramen) voor natuurlijk licht. Wij bieden met onze snelbouw kantoren stevige en demontabele flexibele oplossingen voor zowel de particulier alsmede bedrijfsmatig. Onze snelbouw kantoorunits hebben standaard één jaar anti-roest garantie!

”Onze snelbouw kantoorunit wordt als bouwpakket getransporteerd en kan zeer gemakkelijk gemonteerd worden op locatie!”

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085-0685590, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Snel en makkelijk zelf te monteren kantoorunit

Onze demontabele snelbouwkantoor kan gemakkelijk worden opgebouwd op locatie. Hiervoor is geen zwaar gereedschap nodig. Het enige dat je nodig hebt is een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskop schroevendraaier of boormachine. Deze kantoorunit is uitermate geschikt voor bouwbedrijven omdat hij gemakkelijk uit elkaar kan worden gehaald en als pakket kan worden vervoerd.

Binnenkant Snelbouw Kantoorunit

Het Snelbouwkantoor is aan de binnenkant in zijn geheel afgewerkt. De wanden zijn bekleed met hout of gecoate staalplaat. Voor de vloer-toplaag hebben wij klassiek keizerlijk grijs maar ook de Eternal vloer is mogelijk. De isolatie van onze Snelbouwkantoren is standaard met 50mm EPS, zodat de unit goed geïsoleerd blijft. Naast de standaard-isolatie is het optioneel om zelf een verwarming en airco combinatie te installeren. Bij Snelbouwkantoor heeft u ook nog de vrijheid om het Snelbouwkantoor aan te passen naar behoefte, u kunt kiezen uit verschillende wanden die op uw gewenste plek in de Snelbouwkantoor geplaatst kan worden. U kunt kiezen uit de raamwand, muurwand of gewoon een deurwand!

Afmetingen Snelbouwkantoor

Het Snelbouwkantoor is te verkrijgen in veel RAL kleuren tegen een meerprijs. De kantoor container kan op elke gewenste afmeting worden gecreëerd. De units kunnen aan elke zijde aan elkaar worden gekoppeld, op deze manier kunt u dus later altijd uitbreiden. Het Snelbouwkantoor is een demontabel pakket. De panelen zoals de raampanelen, deurpanelen en dichte panelen kunnen op elke gewenste manier in de kantoor container worden gebouwd.

We hebben een aantal maten standaard in ons assortiment zitten, namelijk: Een snelbouwkantoor van 2x2 meter, 3x2 meter, 4x2 meter. Daarnaast hebben we ook nog grotere afmetingen omdat er meerdere units met elkaar gekoppeld kunnen worden. Ga naar alle Snelbouwkantoren.

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in de kantoor container van Snelbouwkantoor of heb je nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder in de zoektocht naar uw droomkantoor!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een Snelbouwkantoor?

Het belangrijkste voordeel van een Snelbouwkantoor is dat de container demontabel is. Zo is de kantoorgebouw makkelijk en snel op en af te bouwen. Hierdoor is de kantoorunit ook eenvoudig verplaatsbaar, dit heeft een aantal voordelen want zo kan het altijd weer opgeborgen worden. Ook kan een Snelbouwkantoor makkelijk van locatie worden verplaatst als u behoefte heeft aan een nieuwe kantoorlocatie. Dit is voordelig en bespaart u veel tijd en moeite. Verder is de demontabele kantoorunit erg modern en beschikbaar in alle RAL kleuren. Kortom zijn de opties die wij bieden bij het Snelbouwkantoor eindeloos, u kunt de kantoorunit helemaal ontwerpen zoals u dat wenst!

Kan ik ook een gebruikte kantoorunit bij jullie kopen?

Ons product is nog vrij nieuw dus er is nog geen mogelijkheid om een gebruikte kantoorunit bij ons te kopen. Ons advies is om een nieuw Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo bent u voor een nieuw kantoorunit van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands kantoorunit bij andere leveranciers. Onze Snelbouwkantoren bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.