Een kantoor unit is ideaal te gebruiken in verschillende situaties. Wanneer je ruimte tekort in uw kantoor heeft, tijdelijke kantoorruimte zoekt of wilt uitbreiden met kantoorruimte maar niet je pand wilt verbouwen. Ook op bouwlocaties is het vaak handig om een kantoor te hebben. Hiervoor is deze unit zeer geschikt. De kantoor unit is volledig geïsoleerd en heeft een raam (of ramen) voor natuurlijk licht. Wij bieden met onze snelbouw kantoren stevige en demontabele flexibele oplossingen voor zowel de particulier alsmede bedrijfsmatig. Onze snelbouw kantoorunits hebben standaard één jaar anti-roest garantie!

”Onze snelbouw kantoorunit wordt als bouwpakket getransporteerd en kan zeer gemakkelijk gemonteerd worden op locatie!”

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085-0685590, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Snel en makkelijk zelf te monteren kantoorunit

Onze demontabele snelbouwkantoor kan gemakkelijk worden opgebouwd op locatie. Hiervoor is geen zwaar gereedschap nodig. Het enige dat je nodig hebt is een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskop schroevendraaier of boormachine. Deze kantoorunit is uitermate geschikt voor bouwbedrijven omdat hij gemakkelijk uit elkaar kan worden gehaald en als pakket kan worden vervoerd.

Eigenschappen Snelbouw Kantoorunit

Het Snelbouwkantoor is aan de binnenzijde volledig afgewerkt. Voor de vloer is gekozen voor een klassieke grijze vinylafwerking. De standaard isolatie van onze Snelbouwkantoren bestaat uit 50 mm EPS, waardoor de unit uitstekend geïsoleerd is. Dankzij de losse wandpanelen kunt u zelf bepalen waar de deuren en ramen worden gemonteerd, waardoor u de vrijheid heeft om de gewenste indeling te creëren.

Bij het Snelbouwkantoor is het zelfs mogelijk om te kiezen uit diverse raam- en deuropties. Ons assortiment omvat nu ook een dubbele deur met raam, een dubbele deur zonder raam, een volledig glazen wand en dubbele ramen, die eenvoudig aan het kantoor kunnen worden toegevoegd.

Wat zijn de voordelen van een Snelbouwkantoor?

Het belangrijkste voordeel van een Snelbouwkantoor is dat de container demontabel is. Zo is de kantoorgebouw makkelijk en snel op en af te bouwen. Hierdoor is de kantoorunit ook eenvoudig verplaatsbaar, dit heeft een aantal voordelen want zo kan het altijd weer opgeborgen worden. Ook kan een Snelbouwkantoor makkelijk van locatie worden verplaatst als u behoefte heeft aan een nieuwe kantoorlocatie. Dit is voordelig en bespaart u veel tijd en moeite. Verder is de demontabele kantoorunit erg modern en beschikbaar in alle RAL kleuren. Kortom zijn de opties die wij bieden bij het Snelbouwkantoor eindeloos, u kunt de kantoorunit helemaal ontwerpen zoals u dat wenst!

Afmetingen Snelbouwkantoor

Het Snelbouwkantoor is te verkrijgen in veel RAL kleuren tegen een meerprijs. De kantoor container is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen, namelijk:

Het Snelbouwkantoor biedt een ruime mate van personalisatie, want het is verkrijgbaar in een uitgebreid scala aan RAL kleuren, wel tegen een meerprijs. Deze optie stelt u in staat om het kantoor te laten aansluiten bij uw specifieke esthetische voorkeuren en de omgeving waarin het wordt geplaatst.

Wat betreft afmetingen, hebben we met zorg nagedacht over de verschillende behoeften van onze klanten. Het Snelbouwkantoor is beschikbaar in drie diverse formaten: 2x2 meter, 3x2 meter, 4x2 meter. Deze variëteit aan afmetingen biedt u de flexibiliteit om het kantoor te selecteren dat het beste past bij uw ruimtevereisten en toepassingsdoelen. Of u nu een compacte werkplek zoekt voor individueel gebruik of een ruimer kantoor voor teamvergaderingen.

Gebruikte kantoorunit kopen

Recentelijk hebben we bij Snelbouwkantoor de mogelijkheid geïntroduceerd om tweedehands units te kopen. Speciaal hiervoor hebben we een aparte pagina gecreëerd waar u alle beschikbare gebruikte bouwketen kunt bekijken. Het is echter van belang om op te merken dat deze aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Als u dus interesse heeft om een tweedehands kantoorunit te verwerven, is het raadzaam niet te lang te wachten. De beschikbaarheid kan namelijk beperkt zijn.

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in de kantoor container van Snelbouwkantoor of heb je nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder in de zoektocht naar uw droomkantoor!

Veelgestelde vragen

Kan ik ook tweedehands kantoren bij jullie kopen?

Sinds kort is het mogelijk om bij Snelbouwkantoor een tweedehands kantoorunit te kopen. Deze kantoren worden aangeboden op onze speciale pagina voor tweedehands producten. Het is belangrijk om te weten dat voor deze kantoren geldt dat ze beschikbaar zijn zolang de voorraad strekt.

Welke isolatie wordt gebruikt in de kantoorunit en waar bevindt deze zich?

De kantoor units zijn geïsoleerd met 50 mm EPS-platen, deze isolatie is te vinden in de vloer, wanden en dak.

Kan ik de kantoorunit aanpassen aan mijn behoeften?

Zeker! Onze prefab kantoorunits hebben verschillende aanpasbare opties, zoals de plaatsing van ramen, deuren en andere panelen. Hierdoor kunt u de indeling personaliseren.

Is er ook een mogelijkheid om een zeecontainer kantoor bij jullie aan te schaffen?

De containers waarvan onze kantoorunits zijn gemaakt zijn geen zeecontainers. Onze prefab kantoorunit is wel dezelfde maat als een zeecontainer. Ook heeft ons product qua uitstraling wel iets weg van een zeecontainer, alleen iets moderner.