Laagste prijs garantie!

Bouwkeet kopen voor op een bouwplaats

Wat zijn de voordelen van een bouwkeet?

Een bouwkeet wordt door bouwbedrijven of aannemers gebruikt om pauze in te houden en waardevolle spullen in achter te laten. Er wordt zelfs gezegd dat de werksfeer beter is wanneer er een gezamenlijke ruimte is om in te eten dan wanneer dit niet het geval is. De bouw unit  is compact en licht van gewicht, door de heftruck kokers en hijskraan ogen is de keet voor in de bouw dan ook met elke kraan of heftruck verplaatsbaar. Een andere belangrijke eigenschap is de 50mm EPS die op meerdere plekken in de keet verwerkt zit. 

Alle mogelijkheden bij een bouw unit

Bij Snelbouwkantoor is het steeds meer mogelijk om uw bouwkeet helemaal naar wens samen te stellen. U heeft als eerste natuurlijk keuze uit de afmeting 2x2m, 3x2m en 4x2m. De indeling kunt u vervolgens helemaal zelf bepalen, als u goed naar het product kijkt dan ziet u dat de wanden zijn opgesteld uit allemaal losse panelen. U heeft dus zelf de keuze op welke plek deze panelen komen.

De raam en deur mogelijkheden

Sinds kort is kunt u voor uw keet bouw ook kiezen uit verschillende raam en deur opties. Wij hebben nu bijvoorbeeld een volledig vast raam of dubbele kantel kiep ramen zodat u nog meer zonlicht naar binnen krijgt. Qua deur opties hebben we sinds dubbele openslaande deuren met en zonder ramen. De dubbele openslaande deuren zijn perfect voor bijvoorbeeld opslag. 

Openslaande deuren tuinkantoor Bouwkeet 4x2m

Kies uw eigen kleur bouw keet!

Op de website van Snelbouwkantoor ziet u vooral de bouw unit in de kleur antraciet en zwart. Het is ook mogelijk om een andere RAL classic kleur op aanvraag te doen. Neem vooral eens een kijkje op onze RAL-pagina om te zien uit welke kleuren u allemaal kan kiezen. Wanneer u besluit om een andere RAL classic kleur te kiezen dan moet u wel altijd rekening houden met een wat langere levertijd. 

Kan ik ook een keet bouw huren?

Wij krijgen vaak de vraag of het ook mogelijk is om een bouwkeet te huren bij Snelbouwkantor. Op het moment is dit nog niet mogelijk en bieden wij alleen de bouwkeet te koop aan. Bij Snelbouwkantoor hebben we wel altijd de laagste prijs garantie dus daarom adviseren wij om alsnog een keet kopen te overwegen. 

Neem contact op met onze medewerkers 

Nieuwsgierig geworden naar een bouwkeet en wilt u nog een aantal vragen stellen aan onze medewerkers? Neem dan vooral contact op via telefoon 085 – 401 47 49, mail (info@snelbouwkantoor.nl) of vul het contactformulier in! Wij zullen u zo goed mogelijk proberen te helpen. 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *