Bouwkeet


Onze bouwkeet is een perfecte oplossing voor bouwbedrijven en aannemers die op zoek zijn naar een mooie verplaatsbare ruimte om pauze te kunnen houden en te overleggen. De bouwkeet is voorzien van een goede isolatie. Verder is er een mogelijkheid om een airconditioning bij de bouwkeet aan te schaffen voor de verkoeling en verwarming van de container. Als uitvoerder of toezichthouder wil je natuurlijk warm en droog blijven terwijl je luncht, werkt of zit te overleggen. Daarnaast is de bouwkeet helemaal samen te stellen naar wens. Er is keuze uit veel diverse kleuren, maten en de indeling van het kantoor. Belangrijke punten waar ons bedrijf voor staat zijn de klantgerichtheid en de topkwaliteit, zo bieden we naast een hoge kwaliteit de laagste prijsgarantie!

''De Snelbouw bouwkeet biedt een mooie kantoorruimte tegen een voordelige prijs!''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Snel en makkelijk zelf te monteren bouwkeet

Onze demontabele bouwkeet kan gemakkelijk worden opgebouwd op locatie. Hiervoor is geen zwaar gereedschap nodig. Het enige dat je nodig hebt is een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskop schroevendraaier of boormachine. Deze bouwkeet is uitermate geschikt voor bouwbedrijven omdat de demontabele container gemakkelijk uit elkaar kan worden gehaald en als pakket kan worden vervoerd.

Flexibel te transporteren bouwkeet van locatie naar locatie

De bouwkeet kan door haar lage gewicht na opbouw gemakkelijk verplaatst worden door de hijsogen op het dak en de heftruckkokers die zich in de vloer van de bouwkeet bevinden. De bouwkeet kan zo worden vervoerd op een vrachtwagen met een vorkheftruck of op een aanhanger waarbij alleen een BE rijbewijs nodig is. De bouwkeet kan binnen een aantal minuten al opgezet zijn.

Waarom Snelbouwkantoor.nl?

Wanneer je een bouwkeet huurt of koopt bij Snelbouwkantoor, krijg je een aantal voordelen. Deze voordelen hebben wij voor jou op een rijtje gezet:

  • De laagste prijs garantie van Nederland
  • Eenvoudige montage zonder gebruik van zwaar gereedschap
  • Makkelijk te verplaatsen en te demonteren van locatie naar locatie.
  • Je kunt onze klantenservice altijd bereiken met vragen en opmerkingen
  • Uit voorraad leverbaar door heel Nederland
  • Verplaatsbaar met heftruck en hijskraan
  • Snelle levertijden
  • Regelmatig interessante aanbiedingen

Transportservice van Snelbouwkantoor.nl

Standaard leveren wij onze bouwkeet als een bouwpakket vanaf onze locaties in Bergschenhoek of Roosendaal. Wij kunnen op locatie afleveren en de bouwkeet voor je opbouwen. Dat bespaart jou weer tijd en moeite! Het transport doen wij volledig in eigen beheer, je doet zaken met maar één partij. Je krijgt van ons vooraf een prijsopgave voor de transportkosten, dus geen verrassingen achteraf. Eerlijk zaken doen, daar staan we voor bij Snelbouwkantoor.nl

Koop of huur een bouwkeet

Ben je overtuigd van de voordelen en wil je direct een goedkope maar kwalitatieve bouwkeet bij ons kopen of huren? Plaats dan vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Wil je meer weten, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag verder. Bel naar 085 - 401 47 49 of vul het contactformulier in.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een bouwkeet bij Snelbouwkantoor?

Het belangrijkste voordeel van een bouwkeet bij Snelbouwkantoor is dat de container demontabel is. Zo is de bouwkeet makkelijk en snel op en af te bouwen. Hierdoor is de schaftkeet ook eenvoudig verplaatsbaar, dit heeft een aantal voordelen want zo kan het altijd weer opgeborgen worden. Ook kan een schaftkeet makkelijk van locatie worden verplaatst als je behoefte hebt aan een nieuwe kantoorlocatie. Dit is voordelig en bespaart jou veel tijd en moeite. Verder is de demontabele bouwkeet erg modern en beschikbaar in alle RAL kleuren. Kortom zijn de opties die wij bieden bij Snelbouwkantoor eindeloos, je kunt de kantoor container helemaal ontwerpen zoals jij dat wenst!

Kan ik ook een gebruikte bouwkeet bij jullie kopen?

Ons product is nog vrij nieuw dus er is nog geen mogelijkheid om een gebruikte bouwkeet bij ons te kopen. Ons advies is om een nieuwe kantoorunit bij Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo ben je voor een nieuwe bouwkeet van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands bouwkeet bij andere leveranciers. Onze Snelbouwkantoren bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.