Bouwkeet kopen


Een bouwkeet kopen? Bij Snelbouwkantoor bieden we bouwketen aan die buitengewoon populair zijn bij bouwbedrijven en aannemers die op de bouwplaats een tijdelijk en verplaatsbaar onderkomen nodig hebben. Onze bouwketen worden veelvuldig gebruikt voor rustpauzes en overlegmomenten. Bij Snelbouwkantoor hebben we diverse soorten bouwketen op voorraad. We streven naar uitstekende klantgerichtheid en de hoogste kwaliteit van onze producten, en we zullen ons best doen om u te adviseren bij het kiezen van de juiste keet voor uw behoeften.

Vandaag nog een bouwkeet kopen? Vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Isolatie van de bouwunit

Onze bouwunits zijn standaard voorzien van hoogwaardige isolatie. De meeste units bevatten 50 mm EPS-isolatie, terwijl onze houtlook bouwunits 100 mm EPS-isolatie hebben, wat in beide gevallen resulteert in uitstekende thermische isolatie. Dankzij deze isolatielaag blijft de temperatuur binnen de bouwunit optimaal behouden, wat bijdraagt aan een comfortabele werkomgeving. Deze isolatie helpt niet alleen om de temperatuur te handhaven, maar ook om vocht buiten te houden, waardoor de werkruimte beschermd blijft tegen vochtige omstandigheden die anders het werk zouden kunnen verstoren. U kunt er zelf nog voor kiezen om een aircosysteem te plaatsen in de bouwketens om de temperatuur nog aangenamer te maken.

Gaat het monteren van een bouwkeet makkelijk?

Het is belangrijk om te weten dat de houtlook bouwketen die wij aanbieden al volledig geassembleerd zijn en dus niet meer in elkaar gezet hoeven te worden. Voor het merendeel van ons assortiment is montage wel vereist, maar gelukkig verloopt dit proces eenvoudig omdat het om een soort bouwpakket gaat. Het is goed om te weten dat hiervoor geen zwaar gereedschap nodig is. U heeft enkel een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskopschroevendraaier of boormachine nodig. Het kopen van een bouwkeet is bijzonder geschikt voor bouwbedrijven die op zoek zijn naar een tijdelijke verblijfsruimte, aangezien deze bouwketen eenvoudig gedemonteerd kunnen worden of makkelijk vervoerd kunnen worden met behulp van een heftruck of hijskraan. 

Flexibel te transporteren bouwkeet

Dankzij het lage gewicht van de bouwkeet is deze na opbouw gemakkelijk te verplaatsen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de hijsogen op het dak of de heftruckkokers die zich in sommige gevallen in de vloer van de keet bevinden. Op deze manier kan de keet eenvoudig op een vrachtwagen worden geplaatst met behulp van een vorkheftruck of op een aanhanger.

Transportservice van Snelbouwkantoor.nl

Bij Snelbouwkantoor.nl hebben hebben wij diverse bouwketen te koop die geleverd kunnen worden vanaf onze locatie in Roosendaal of Bergschenhoek. Het transport verzorgen wij volledig intern, waardoor u slechts met één partij zaken doet. Wij geven u vooraf een duidelijke prijsopgave voor de transportkosten, zodat er geen onaangename verrassingen achteraf zijn. Bij Snelbouwkantoor.nl staan we voor eerlijke zakelijke praktijken, en dat dragen we hoog in het vaandel.

Wat zijn de voordelen van een bouwkeet bij Snelbouwkantoor?

Een belangrijk voordeel van een keet kopen bij Snelbouwkantoor is de demonteerbaarheid van de meeste containers. Hierdoor kan de keet snel en gemakkelijk worden opgebouwd en afgebroken. Dit draagt bij aan de flexibiliteit, aangezien de bouwkeet eenvoudig verplaatst kan worden en op elk gewenst moment weer kan worden opgeborgen. Daarnaast heeft de keet een eigentijds ontwerp dat in diverse situaties goed tot zijn recht komt. Dankzij de modulaire panelen waaruit de meeste bouwketen uit ons assortiment zijn opgebouwd, kunt u ook zelf bepalen hoe de indeling van ramen en deuren eruitziet. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Waarom Snelbouwkantoor.nl?

Bij Snelbouwkantoor biedt het kopen of huren van een bouwkeet diverse voordelen. We garanderen altijd de laagste prijs in Nederland en het monteren vereist geen zwaar gereedschap. Verder kunt u door onze ruime voorraad snel gebruikmaken van uw gekozen bouwkeet. Tot slot staat de klantenservice van Snelbouwkantoor altijd voor u klaar, door de jaren heen hebben de medewerkers van Snelbouwkantoor veel ervaring opgedaan waardoor ze u altijd van het beste advies kunnen voorzien.

Gebruikte keet te koop

Sinds kort is het mogelijk om een tweedehands bouwkeet te kopen bij Snelbouwkantoor. We hebben hiervoor een aparte pagina gecreëerd waar u alle beschikbare gebruikte bouwketens kunt vinden. Het is echter belangrijk om te vermelden dat deze aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Wacht daarom niet te lang als u interesse heeft om een tweedehands bouwkeet aan te kopen. De beschikbaarheid kan beperkt zijn.

Bouwketen kopen of huren

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u direct een goedkope maar kwalitatieve bouwkeet kopen of huren? Plaats dan vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Wilt u meer weten, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder. Bel naar 085 - 401 47 49 of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Wat is de isolatie van de bouwkeet van Snelbouwkantoor?

Onze bouwunits zijn standaard uitgerust met hoogwaardige 50mm EPS isolatie, wat zorgt voor een goede isolatie.

Hoe eenvoudig is het om de keet op te bouwen?

Wij bieden bouwketen aan die moeiteloos ter plaatse kunnen worden opgebouwd. Geen zwaar gereedschap is nodig, enkel een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskopschroevendraaier of boormachine.

Bieden jullie een transportservice aan?

Bij Snelbouwkantoor.nl leveren we bouwketen als bouwpakket of kunnen we deze op locatie afleveren en monteren. Wij verzorgen het transport intern en bieden transparante prijsopgaves vooraf.

Bieden jullie gebruikte bouwketens aan?

Ja, we hebben een aparte pagina voor tweedehands bouwketens. Houd er rekening mee dat deze aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.