Bouwkeet te koop


Een bouwkeet kopen? Bij Snelbouwkantoor hebben we een keet voor in de bouw te koop die ontzettend populair is onder bouwbedrijven en aannemers die voor op de bouwplaats op zoek zijn naar een tijdelijk, verplaatsbaar onderkomen. De bouwketen worden veelal gebruikt om pauze te houden en om te overleggen. Onze schaftketen zijn standaard voorzien van 50mm EPS voor goede isolatie. Met deze isolatie blijft de temperatuur goed hangen en kan er door de uitvoerder of toezichthouder op een warme en droge plek worden gewerkt. Daarnaast bestaat de bouw keet uit verschillende panelen die volledig naar eigen wens samen te plaatsen zijn. Wij hebben verder een bouwkeet te koop die beschikbaar is in veel kleuren, maten en indelingen, er is dus ontzettend veel mogelijk. Wij van Snelbouwkantoor streven naar uitstekende klantgerichtheid en topkwaliteit producten, naast een hoge kwaliteit bieden wij de laagste prijsgarantie! 

''De bouwkeet biedt een mooi en verplaatsbaar onderkomen tegen een voordelige prijs!''

Vandaag nog een bouwkeet kopen? Vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Gaat het monteren van een bouwkeet makkelijk?

Wij hebben een bouwkeet te koop die gemakkelijk is op te bouwen op locatie. Goed om te weten is dat u hiervoor geen zwaar gereedschap nodig hebt. U hebt enkel een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskop schroevendraaier of boormachine nodig. Een bouwkeet kopen is uitermate geschikt voor bouwbedrijven die op zoek zijn naar een tijdelijk onderkomen omdat de bouwketens gemakkelijk uit elkaar kunnen worden gehaald en als pakket worden vervoerd met een heftruck of hijskraan.

Flexibel te transporteren bouwkeet van locatie naar locatie

De bouwkeet kan door haar lage gewicht na opbouw gemakkelijk verplaatst worden door de hijsogen op het dak en de heftruckkokers die zich in de vloer van de keet bevinden. Op deze manier kan de bouw keet zo worden vervoerd op een vrachtwagen met een vorkheftruck of op een aanhanger waarbij alleen een BE rijbewijs nodig is. Eenmaal op locatie? Dan kan de keet binnen een aantal minuten al opgezet zijn.

Waarom Snelbouwkantoor.nl?

Een bouwkeet kopen of huren bij Snelbouwkantoor, heeft een aantal voordelen. Deze voordelen hebben wij voor jou op een rijtje gezet: Altijd de laagste prijs garantie van Nederland. Eenvoudige montage zonder gebruik van zwaar gereedschap. Verder is de unit makkelijk te verplaatsen en te demonteren van locatie naar locatie. De klantenservice van Snelbouwkantoor staat altijd voor u klaar. Tot slot kunnen wij een keet voor in de bouw altijd uit voorraad leveren waardoor onze levertijden snel zijn.

Transportservice van Snelbouwkantoor.nl

Standaard hebben wij een bouwkeet te koop die geleverd wordt als een bouwpakket vanaf onze locaties in Bergschenhoek en Roosendaal. Wij kunnen op locatie afleveren en de keet voor u opbouwen. Dat bespaart u weer tijd en moeite! Het transport doen wij volledig in eigen beheer, u doet zaken met maar één partij. U krijgt van ons vooraf een prijsopgave voor de transportkosten, dus geen verrassingen achteraf. Eerlijk zaken doen, daar staan we voor bij Snelbouwkantoor.nl

Bouwketen kopen of huren

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u direct een goedkope maar kwalitatieve bouwkeet kopen of huren? Plaats dan vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Wilt u meer weten, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder. Bel naar 085 - 401 47 49 of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een bouwkeet bij Snelbouwkantoor?

Het belangrijkste voordeel van een bouwkeet kopen bij Snelbouwkantoor is dat de container demontabel is. Zo is de keet makkelijk en snel op en af te bouwen. Hierdoor is de schaftkeet ook eenvoudig verplaatsbaar, dit heeft een aantal voordelen want zo kan het altijd weer opgeborgen worden. Ook kan een schaftkeet makkelijk van locatie worden verplaatst als je behoefte hebt aan een nieuwe kantoorlocatie. Dit is voordelig en bespaart u veel tijd en moeite. Verder is de demontabele keet erg modern en beschikbaar in alle RAL kleuren. Kortom zijn de opties die wij bieden bij Snelbouwkantoor eindeloos, u kunt de kantoor container helemaal ontwerpen zoals u dat wenst!

Is er een gebruikte keet te koop?

Op dit moment hebben wij alleen nog maar een bouwkeet te koop en nog niet te huur. Ons advies is om een nieuwe bouwkeet bij Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo bent u voor de nieuwe bouwketen van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands keet bij andere leveranciers. Onze Snelbouwkantoren bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.