Bureelcontainer


Onze bureelcontainer wordt gebruikt in uiteenlopende situaties, in zowel de particuliere- alsmede de bedrijfssector. Wanneer er bijvoorbeeld ruimte te kort is in uw huidige kantoor, u op zoek bent naar tijdelijke kantoorruimte of simpelweg wilt uitbreiden maar het pand niet wilt verbouwen kan een bureelcontainer goed van pas komen. De bureel container wordt standaard geleverd als bouwpakket met twee draai- kiepramen, één deur paneel met raam en dichte panelen. Aan deze standaard indeling zit u echt niet vast, elk paneel kan namelijk naar eigen wens worden geplaatst. Verder zijn de containers volledig geïsoleerd en leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Bij Snelbouwkantoor helpen wij u graag in de zoektocht naar de ideale kantoorruimte en dat mét de laagste prijsgarantie!

''De Snelbouw Bureelcontainer wordt geleverd als bouwpakket en kan zonder zwaar gereedschap op locatie gemonteerd worden!''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

De bureelcontainer

Een bureelcontainer kopen? Belangrijke punten waar ons bedrijf voor staat zijn de klantgerichtheid en de topkwaliteit. De bureelcontainer biedt naast de hoge kwaliteit de laagste prijsgarantie. De kantoorunit is demontabel en heeft verschillende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn dat de bureel container is geïsoleerd met 50 mm EPS, dit houdt de warmte goed vast. Daarnaast bevat ons product een PVC vloer in OAK afwerking, deze is makkelijk schoon te houden en is ook goed geïsoleerd. Verder heeft de bureelcontainer een stalen geïsoleerd dak dat regengoten bevat voor de afvoer van regen. Bovendien zijn de ramen van de bureel container grote onderhoudsvrije en geïsoleerde ramen. Tot slot hebben de ramen hebben een draai en kiep stand, dit betekent dat het raam volledig en half open kan in verschillende standen.

Waarom een bureelcontainer?

Een belangrijk voordeel van de bureelcontainer is dat het snel en eenvoudig op te bouwen is. De container is demontabel, dit betekent dat het altijd weer afgebouwd en opgeborgen kan worden. Daarom is de bureel container ook makkelijk te verplaatsen. Als u een andere kantoorlocatie wenst hoeft u na aankoop van de unit geen nieuwe kantoorruimte te zoeken, te huren of te kopen. Zo bespaart u weer tijd en moeite. Daarnaast kunt u de bureelcontainer ook gebruiken voor de opslag van bepaalde spullen of als woon container gebruiken, kortom kunt u van alles met de bureelcontainer!

Afmetingen bureelcontainer

De standaardkleuren van de bureelcontainer zijn mat zwart, donker antraciet en groen, deze kleuren zijn altijd op voorraad. Met een bureel container kopen kan u ook nog kijken naar andere RAL kleuren tegen een meerprijs. Onze bureelcontainer is een demontabel pakket. Alle panelen zoals de raampanelen, deurpanelen en dichte panelen kunnen op elke gewenste manier in de bureelcontainer worden gebouwd.

De standaard afmetingen zijn: Een 2 x 2m bureelcontainer, 3 x 2m bureelcontainer, 4 x 2m bureelcontainer.

Levering bureelcontainer

Wij kunnen de gehele levering van de demontabele bureel container verzorgen. Hierbij kunnen wij het transport regelen tot aan de deur. Bij het plaatsen van de Snelbouw bureelcontainer maken wij gebruik van een kraan. Dit zijn optionele kosten, u kunt er ook voor kiezen om de kraan zelf te huren.

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in de bureel container of wilt u meer weten over het product? Neem gerust contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag in de zoektocht naar uw droomkantoor!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een kantoorunit van Snelbouwkantoor?

Het belangrijkste voordeel van een bureel container kopen bij Snelbouwkantoor is dat de container demontabel is. Zo is de kantoorunit makkelijk en snel op en af te bouwen. Hierdoor is de kantoorunit ook eenvoudig verplaatsbaar, dit heeft een aantal voordelen want zo kan het altijd weer opgeborgen worden. Ook kan een bureelcontainer van Snelbouwkantoor makkelijk van locatie worden verplaatst als u behoefte hebt aan een nieuwe kantoorlocatie. Dit is voordelig en bespaart u veel tijd en moeite. Verder is de demontabele kantoorunit erg modern en beschikbaar in alle RAL kleuren. Kortom zijn de opties die wij bieden bij Snelbouwkantoor eindeloos, u kunt de bureel container helemaal ontwerpen zoals u dat wenst!

Kan ik ook een gebruikte kantoorunit bij jullie kopen?

Ons product is nog vrij nieuw dus er is nog geen mogelijkheid om een gebruikte kantoorunit bij ons te kopen. Ons advies is om een nieuwe kantoorunit bij Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo bent u voor een nieuw kantoorunit van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands kantoorunit bij andere leveranciers. Onze Snelbouwkantoren bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.

Is er ook een mogelijkheid om een zeecontainer kantoor bij jullie aan te schaffen?

De containers waarvan onze kantoorunits zijn gemaakt zijn geen zeecontainers. Onze bureelcontainer is wel dezelfde maat als een zeecontainer. Ook ziet onze kantoorunit er hetzelfde uit als een zeecontainer, alleen iets moderner. Daarnaast ligt de prijs van een zeecontainer heel hoog en wij proberen de prijs van onze kantoorunits zo laag mogelijk te houden om de laagste prijs te garanderen.