Bureelcontainer


Belangrijke punten waar ons bedrijf voor staat zijn de klantgerichtheid en de topkwaliteit, zo bieden we naast een hoge kwaliteit de laagste prijsgarantie! Een bureelcontainer is ideaal te gebruiken in verschillende situaties. Wanneer je ruimtetekort hebt in je kantoor, een tijdelijke kantoorruimte zoekt of wilt uitbreiden met kantoorruimte maar je pand niet wilt verbouwen. Ook op bouwlocaties is het vaak handig om een kantoor te hebben. Hiervoor is deze unit zeer geschikt. De bureelcontainer is volledig geïsoleerd en heeft een raam of meerdere ramen voor natuurlijk licht. De ruimtes zijn in verschillende maten verkrijgbaar, desgewenst met airconditioning of verwarming. Wij bieden met onze Snelbouwkantoren stevige en demontabele flexibele oplossingen voor zowel de particulier alsmede bedrijfsmatig. Bovendien hebben onze Snelbouw kantoorunits standaard één jaar anti-roest garantie!

''Onze Snelbouw bureelcontainer wordt als bouwpakket getransporteerd en kan zeer gemakkelijk gemonteerd worden op locatie!''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

De bureelcontainer

Belangrijke punten waar ons bedrijf voor staat zijn de klantgerichtheid en de topkwaliteit. De bureelcontainer biedt naast de hoge kwaliteit de laagste prijsgarantie. De kantoorunit is demontabel en heeft verschillende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn dat de bureelcontainer is geïsoleerd met 50 mm EPS, dit houdt de warmte goed vast. Daarnaast bevat de bureelcontainer een PVC vloer in OAK afwerking, deze is makkelijk schoon te houden en is ook goed geïsoleerd. Verder heeft de bureelcontainer een stalen geïsoleerd dak dat regengoten bevat voor de afvoer van regen. Bovendien zijn de ramen van de bureelcontainer grote onderhoudsvrije en geïsoleerde ramen. De ramen hebben een draai en kiep stand, dit betekent dat het raam volledig en half open kan in verschillende standen. Daarnaast is er ook een optie voor airconditioning in de kantoorunit, voor de verkoeling en verwarming van de bureelcontainer.

Waarom een bureelcontainer?

Een belangrijk voordeel van de bureelcontainer is dat het snel en eenvoudig op te bouwen is. De bureelcontainer is demontabel, dit betekent dat het altijd weer afgebouwd en opgeborgen kan worden. Daarom is de bureelcontainer ook makkelijk te verplaatsen. Als je een andere kantoorlocatie wenst hoef je na aankoop van de bureelcontainer geen nieuwe kantoorruimte te zoeken, te huren of te kopen. Zo bespaar jij weer tijd en moeite. Daarnaast kan je de bureelcontainer ook gebruiken voor de opslag van bepaalde spullen of als woon container gebruiken, kortom kun je van alles met de bureelcontainer!

Afmetingen bureelcontainer

De standaardkleuren van de bureelcontainer zijn mat zwart, donker antraciet en groen, deze kleuren zijn altijd op voorraad. De bureelcontainer is te verkrijgen in alle RAL kleuren en de gewenste kleur is inclusief de prijs. De bureelcontainer kunnen wij op elke gewenste afmeting creëren, de units kunnen we aan elke zijde aan elkaar koppelen. De prefab kantoorunit kunnen we ook in hoogte uitbreiden door de bureelcontainers op elkaar te stapelen, zo wordt er efficiënt met de hoogte omgegaan. Hierbij is het mogelijk om een trap binnen of buiten de kantoorunit te plaatsen. De bureelcontainer is een demontabel pakket. De panelen zoals de raampanelen, deurpanelen en dichte panelen kunnen op elke gewenste manier in de bureelcontainer worden gebouwd.

De standaard afmetingen zijn:

2 x 2m bureelcontainer
3 x 2m bureelcontainer
4 x 2m bureelcontainer
4 x 3m bureelcontainer
4 x 4m bureelcontainer

Levering bureelcontainer

Wij kunnen de gehele levering van de demontabele bureelcontainer verzorgen. Hierbij kunnen wij het transport regelen tot aan de deur. Bij het plaatsen van de Snelbouw bureelcontainer maken wij gebruik van een kraan. Dit zijn optionele kosten, je kunt er ook voor kiezen om de kraan zelf te huren. Als je meerdere kantoorunits besteld, kunnen wij de bureelcontainers met elkaar monteren. Zo kan er één grote ruimte of meerdere ruimtes worden gecreëerd.

Neem contact met ons op!

Heb je interesse in de bureelcontainer of wil je meer weten over het product? Neem gerust contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen jou graag in de zoektocht naar jouw droomkantoor!

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een kantoorunit van Snelbouwkantoor?

Het belangrijkste voordeel van een bureelcontainer bij Snelbouwkantoor is dat de container demontabel is. Zo is de kantoorunit makkelijk en snel op en af te bouwen. Hierdoor is de kantoorunit ook eenvoudig verplaatsbaar, dit heeft een aantal voordelen want zo kan het altijd weer opgeborgen worden. Ook kan een bureelcontainer van Snelbouwkantoor makkelijk van locatie worden verplaatst als je behoefte hebt aan een nieuwe kantoorlocatie. Dit is voordelig en bespaart je veel tijd en moeite. Verder is de demontabele kantoorunit erg modern en beschikbaar in alle RAL kleuren. Kortom zijn de opties die wij bieden bij Snelbouwkantoor eindeloos, je kunt de bureelcontainer helemaal ontwerpen zoals jij dat wenst!

Kan ik ook een gebruikte kantoorunit bij jullie kopen?

Ons product is nog vrij nieuw dus er is nog geen mogelijkheid om een gebruikte kantoorunit bij ons te kopen. Ons advies is om een nieuwe kantoorunit bij Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo ben je voor een nieuw kantoorunit van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands kantoorunit bij andere leveranciers. Onze Snelbouwkantoren bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.

Is er ook een mogelijkheid om een zeecontainer kantoor bij jullie aan te schaffen?

De containers waarvan onze kantoorunits zijn gemaakt zijn geen zeecontainers. Onze bureelcontainer is wel dezelfde maat als een zeecontainer. Ook ziet onze kantoorunit er hetzelfde uit als een zeecontainer, alleen iets moderner. Daarnaast ligt de prijs van een zeecontainer heel hoog en wij proberen de prijs van onze kantoorunits zo laag mogelijk te houden om de laagste prijs te garanderen.