Bureelcontainer


Onze bureelcontainer wordt in diverse situaties gebruikt, zowel in de particuliere als in de bedrijfssector. Als u bijvoorbeeld te weinig ruimte heeft in uw huidige kantoor, op zoek bent naar tijdelijke kantoorruimte, of gewoon wilt uitbreiden zonder het pand te verbouwen, kan een bureelcontainer van pas komen. De meeste van onze bureel containers worden standaard geleverd als bouwpakket, voorzien van twee draaikiepramen, één deurpaneel met raam en dichte panelen. U bent echter niet beperkt tot deze standaardindeling, want elk paneel kan naar eigen wens worden geplaatst.

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

De bureelcontainer

Wilt u een bureelcontainer kopen? Onze bureelcontainer is demontabel en beschikt over diverse eigenschappen. Deze eigenschappen omvatten een isolatie met EPS, wat de warmte goed vasthoudt. Daarnaast is ons product voorzien van een PVC-vloer met een OAK-afwerking, die eenvoudig te reinigen is en tevens goed geïsoleerd. Bovendien zijn onze kleine bureelcontainers uitgerust met regengoten voor effectieve regenafvoer. De ramen van de bureelcontainer zijn ruim, onderhoudsvrij en geïsoleerd. Sommige van deze ramen kunnen draaien en kiepen, wat betekent dat ze in verschillende standen volledig en gedeeltelijk kunnen worden geopend.

Voordelen van een bureelcontainer van Snelbouwkantoor

Ons bedrijf staat bekend om zijn toewijding aan klantgerichtheid en ongeëvenaarde topkwaliteit. Wat onze bureelcontainer onderscheidt, is niet alleen de superieure kwaliteit, maar ook onze laagsteprijsgarantie. Het belangrijkste voordeel van het aanschaffen van een antracieten bureelcontainer bij Snelbouwkantoor is de demonteerbaarheid. Hierdoor kunt u de container moeiteloos en snel opbouwen en afbreken, wat flexibele verplaatsingsmogelijkheden mogelijk maakt. Dit biedt tal van voordelen, waaronder gemakkelijke opslag en de optie om uw bureelcontainer naar een nieuwe locatie te verplaatsen wanneer dat nodig is. Onze houtlookcontainers daarentegen worden kant-en-klaar geleverd en kunnen niet gedemonteerd worden.

Waarom een bureelcontainer?

Een bureelcontainer biedt een ideale oplossing, met name in de bouwsector. Het voorziet bouwvakkers van een comfortabele ruimte waar ze kunnen pauzeren en ontspannen. Bovendien dient het als een handige opslagruimte voor persoonlijke spullen van de werknemers, waardoor ze hun eigendommen veilig en georganiseerd kunnen bewaren tijdens de werkzaamheden.

Afmetingen bureelcontainer

Onze standaardkleuren voor de bureelcontainer zijn mat zwart en donker antraciet, en deze kleuren zijn altijd op voorraad. De antraciete bureelcontainers worden geleverd als demontabele pakketten. Alle panelen, zoals raampanelen, deurpanelen en dichte panelen, kunnen op elke gewenste manier in de bureelcontainer worden geïnstalleerd. In het geval van houtlook bureelcontainers worden deze als complete eenheden geleverd, waarbij u weinig invloed heeft op de indeling.

Wij bieden diverse afmetingen bureelcontainers te koop aan, waaronder: 2 x 2 meter, 3 x 2 meter, 4 x 2 meter, 4 x 3 meter en 6 x 3 meter bureelcontainers

Gebruikte containers kopen

Overweegt u om een bureelcontainers te kopen? Goed nieuws! Bij Snelbouwkantoor bieden we nu de mogelijkheid om tweedehands bureelcontainers aan te schaffen. Onze tweedehands containers zijn te vinden op onze speciale tweedehands pagina. Dit is een geweldige kans om te profiteren van hoogwaardige kantoorruimte tegen een gereduceerde prijs. We willen u er echter op wijzen dat onze voorraad tweedehands containers beperkt is, wacht dus niet te lang!

Zeecontainer kantoor

De containers waarvan onze kantoorunits zijn gemaakt zijn geen zeecontainers. Onze bureelcontainer is wel dezelfde maat als een zeecontainer. Ook ziet onze unit er hetzelfde uit als een zeecontainer, alleen iets moderner. Daarnaast ligt de prijs van een zeecontainer heel hoog en wij proberen de prijs van onze kantoorunits zo laag mogelijk te houden om de laagste prijs te garanderen.

Levering bureelcontainer

Wij kunnen de volledige levering van de demontabele bureelcontainer voor u verzorgen, inclusief het transport tot aan uw deur. Houd echter rekening met de bijkomende transportkosten. Voor het plaatsen van een Snelbouwkantoor maken wij gebruik van een kraan. Deze kraandienst is optioneel en u heeft de keuze om zelf een kraan te huren indien dat uw voorkeur heeft.

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in de bureel container of wilt u meer weten over het product? Neem gerust contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag in de zoektocht naar uw droomkantoor!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de beschikbare afmetingen voor de bureelcontainer?

Standaardafmetingen zijn: 2 x 2m, 3 x 2m en 4 x 2m.

Kan ik gebruikte bureelcontainers kopen?

Ja, Snelbouwkantoor biedt tweedehands bureelcontainers tegen aantrekkelijke prijzen. Wees er snel bij, want op=op.

Hoe wordt de levering van de bureelcontainer geregeld?

Snelbouwkantoor kan de volledige levering voor u verzorgen, inclusief transport tot aan uw deur. Houd rekening met bijkomende transportkosten. Optioneel kunt u een kraan huren voor het plaatsen.

Welke isolatie wordt gebruikt in de bureelcontainer en waar bevindt deze zich?

Onze bureelcontainers zijn standaard uitgerust met hoogwaardige 50mm EPS isolatie, wat zorgt voor een goede isolatie.