Container office van Snelbouwkantoor


Heeft u behoefte aan extra kantoorruimte? Dan biedt het container office van Snelbouwkantoor de ideale oplossing. Dit kantoor kan niet alleen in de tuin worden gebruikt als thuiswerkplek, maar ook op een bedrijventerrein als kantoorgebouw. Onze containers zijn goed geïsoleerd, waardoor ze geschikt zijn om in te werken. Bovendien kunt u bij sommige van onze container offices verschillende aspecten naar wens aanpassen zoals de indeling. Dit is mogelijk dankzij de losse wandpanelen. Bij Snelbouwkantoor zetten wij ons altijd in voor klantgerichtheid en hechten we ook grote waarde aan topkwaliteit, met de garantie van de laagste prijs!

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Een makkelijk op te bouwen container office

Omdat een groot deel van onze container offices demontabel zijn en bestaan uit losse wandpanelen kan de container met gemak opgebouwd worden. Met slechts twee handige personen bent u hoogstens een ochtend bezig met de montage. Voor de installatie is geen zwaar gereedschap nodig; u heeft alleen een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een boormachine nodig. Als u gaat verhuizen, kunt u de container office moeiteloos meenemen, omdat het product gemakkelijk gedemonteerd kan worden. gedemonteerd kan worden.

Voordelen van een container office bij Snelbouwkantoor

Een aanzienlijk voordeel van container office is dat een groot deel van onze producten demontabel is. Hierdoor kan de unit snel en moeiteloos worden opgebouwd en even gemakkelijk worden afgebouwd voor vervoer naar een nieuwe locatie. Dit bespaart zowel tijd als moeite. Bovendien biedt de moderne container office een breed scala aan afmetingen en indelingen, waardoor de mogelijkheden vrijwel eindeloos zijn. Kortom, we kijken ernaar uit om u te assisteren bij het vinden van het perfecte containerkantoor.

Tweedehands container office

De container offices van Snelbouwkantoor zijn nog vrij nieuw, wij hebben daarom maar weinig tweedehands office containers te koop. Sinds kort hebben we wel een tweedehands- en gebruikte pagina. Het is op deze pagina natuurlijk wel altijd OP=OP. Wij raden u alsnog aan om een nieuwe unit van Snelbouwkantoor te kopen. Dit komt omdat de prijs alsnog goedkoper is dan een tweedehands unit van een andere leverancier.

Binnenkant van container office

Niet alleen heeft onze container office een prachtige buitenkant, maar ook de binnenkant is fraai afgewerkt. Standaard is deze voorzien van een hoogwaardige vinyl vloer. Zoals eerder vermeld, is onze unit standaard geïsoleerd met EPS-isolatie, wat resulteert in uitstekende warmtebehoud. Bij onze antracieten container offices heeft u zelf de vrijheid om de indeling te bepalen, inclusief de plaatsing van de raamwand, muurwand en deurwand.

Afmetingen container office

Binnen het assortiment van Snelbouwkantoor bieden we standaard 2 kleuren office container te koop aan, namelijk antraciet en zwart. Ons assortiment omvat diverse standaardafmetingen, waaronder 2 x 2 meter, 3 x 2 meter en 4 x 2 meter. Recentelijk hebben we ook houtlook container offices aan ons assortiment toegevoegd, beschikbaar in de afmetingen 4 x 3 meter en 6 x 3 meter, waarbij geen aanpassing in de indeling mogelijk is.

Makkelijk te verplaatsen container

De container office is heel makkelijk verplaatsbaar van locatie naar locatie omdat de kantoorunit heel licht is. Ook is de kantoorunit voorzien van hijsogen op het dak en heftruckkoker in de vloer. Hierdoor is het mogelijk de container op een vrachtwagen met een vorkheftruck te zetten, of u kan hem verplaatsen met een aanhanger, waarbij alleen een BE rijbewijs nodig is. De office is binnen een paar minuten al in elkaar gezet!

Waarom Snelbouwkantoor.nl?

Bij Snelbouwkantoor brengt de aanschaf van een container office diverse voordelen met zich mee. U heeft geen zwaar gereedschap nodig voor de montage, en het product kan snel gedemonteerd worden en beschikt over heftruckkokers en hijskraanogen voor gemakkelijke verplaatsing. Onze klantenservice staat altijd paraat om vragen te beantwoorden en opmerkingen te verwerken, en we garanderen snelle levering door heel Nederland.

Levering offices

U heeft de optie om te kiezen voor levering aan huis, waarbij wel extra kosten in rekening worden gebracht. In dit geval wordt het transport geregeld tot aan uw deur. Bij het plaatsen van de Snelbouw container office maken we gebruik van een kraan, en deze kosten zijn optioneel. U kunt er ook voor kiezen om zelf de kraan te huren.

Neem contact met ons op!

Bent u overtuigd van de voordelen en wil u direct een container office van Snelbouwkantoor kopen? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Wilt u meer weten, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag verder! Bel naar 085 - 401 47 49, mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

 

Veel gestelde vragen

Kan ik ook tweedehands kantoren bij jullie kopen?

Sinds kort is het mogelijk om bij Snelbouwkantoor een tweedehands kantoorunit te kopen. Deze kantoren worden aangeboden op onze speciale pagina voor tweedehands producten. Het is belangrijk om te weten dat voor deze kantoren geldt dat ze beschikbaar zijn zolang de voorraad strekt.

Welke isolatie wordt gebruikt in de kantoorunit en waar bevindt deze zich?

De kantoor units zijn geïsoleerd met 50 mm EPS-platen, deze isolatie is te vinden in de vloer, wanden en dak.

Kan ik de kantoorunit aanpassen aan mijn behoeften?

Zeker! Onze prefab kantoorunits hebben verschillende aanpasbare opties, zoals de plaatsing van ramen, deuren en andere panelen. Hierdoor kunt u de indeling personaliseren.

Is er ook een mogelijkheid om een zeecontainer kantoor bij jullie aan te schaffen?

De containers waarvan onze kantoorunits zijn gemaakt zijn geen zeecontainers. Onze prefab kantoorunit is wel dezelfde maat als een zeecontainer. Ook heeft ons product qua uitstraling wel iets weg van een zeecontainer, alleen iets moderner.