Container office van Snelbouwkantoor


Heeft u extra kantoorruimte nodig? Dan is de container office van Snelbouwkantoor een ideale oplossing. De office kan goed gebruikt worden in de tuin voor een thuiswerkplek maar daarnaast ook op een bedrijventerrein als kantoorgebouw. Wij hebben een container te koop die goed geïsoleerd is, hierdoor is het mogelijk om in de container te werken. Er zit geen standaard verwarming en airco in de container office maar dit kan je er gemakkelijk zelf in laten zetten. Bij een container office kopen kunt u veel aspecten zelf bepalen zoals de afmeting, kleur en indeling. Dit komt door de losse wandpanelen en koppelstukken waardoor er meerdere kantoren met elkaar gekoppeld kunnen worden. Bij Snelbouwkantoor streven wij altijd naar klantgerichtheid, daarnaast vinden wij ook topkwaliteit ook erg belangrijk en bieden wij de laagste prijs garantie!

''Wij hebben een office container te koop die goed geïsoleerd is, hierdoor is het mogelijk om in de office te werken.''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Een makkelijk op te bouwen container office

Omdat de container office demontabel is en bestaat uit losse wandpanelen kan de container met gemak opgebouwd worden. Met twee handige mensen bent u hoogstens een ochtend bezig met het opbouwen. Voor de opbouw is verder ook geen zwaar gereedschap nodig. Alleen een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een boormachine is handig om te gebruiken. Gaat u verhuizen? Dan kan de container gemakkelijk mee verhuizen omdat het product gemakkelijk gedemonteerd kan worden.

Binnenkant van container office

Naast de mooie buitenkant is de container office aan de binnenkant ook mooi afgewerkt. Er zit standaard een mooie vloer-toplaag in keizerlijk grijs in de container. Zoals eerder benoemd is onze unit standaard geïsoleerd met 50mm EPS, zodat de warmte goed binnen blijft. Bij de office kopen kunt u zelf de indeling bepalen en kiezen waar de raamwand, muurwand en deurwand geplaatst wordt.

Afmetingen container office

In het assortiment van Snelbouwkantoor hebben we standaard 3 kleuren office containers te koop, namelijk: Groen, antraciet en zwart. Andere kleuren zijn vaak ook mogelijk maar wel tegen een meerprijs. Het is aan elke zijde mogelijk om verschillende units met elkaar te koppelen. Door het koppelen van de containers kan bijna elke gewenste afmeting gerealiseerd worden. In ons assortiment hebben we een aantal standaard afmetingen.

De standaard afmetingen zijn: 2 x 2m, 3 x 2m, 4 x 2m, 4 x 3m, en een 4 x 4m container office. Omdat ons product bestaat uit allemaal losse wandpanelen kan aan elke zijde gekoppeld worden. Zo kunnen er nog grotere afmetingen gecreëerd worden.

Makkelijk te verplaatsen container

De container office is heel makkelijk verplaatsbaar van locatie naar locatie omdat de kantoorunit heel licht is. Ook is de kantoorunit voorzien van hijsogen op het dak en heftruckkoker in de vloer. Hierdoor is het mogelijk de container op een vrachtwagen met een vorkheftruck te zetten, of je kan hem verplaatsen met een aanhanger, waarbij alleen een BE rijbewijs nodig is. De office is binnen een paar minuten al in elkaar gezet!

Waarom Snelbouwkantoor.nl?

Wanneer je een container office koopt bij Snelbouwkantoor, krijg je een aantal voordelen. Deze voordelen hebben wij voor jou op een rijtje gezet: U heeft geen zwaar gereedschap nodig voor de montage. Verplaatsen gaat gemakkelijk omdat het product snel te demonteren is. Door de heftruck kokers en hijskraanogen kan het product ook makkelijk een klein stukje verplaatst worden. Vragen en opmerkingen? Onze klantenservice is altijd bereikbaar. Tot slot garanderen wij snelle levertijden door heel Nederland.

Levering offices

U kunt kiezen voor levering aan huis, hier worden wel extra kosten voor in rekening gebracht. Het transport wordt dan wel geregeld tot aan de deur. Bij het plaatsen van de Snelbouw container office maken wij gebruik van een kraan. Dit zijn optionele kosten, je kan er ook voor kiezen om de kraan zelf te huren. Liever kosten laag houden? Dan kunt u het beste kiezen voor zelf ophalen en monteren.

Neem contact met ons op!

Ben je overtuigd van de voordelen en wil je direct een container van Snelbouwkantoor kopen? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Wil je meer weten, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag verder! Bel naar 085 - 401 47 49, mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

 

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een container office bij Snelbouwkantoor?

Een groot voordeel van een container office is dat ons product demontabel is. Hierdoor kan de unit makkelijk en snel opgebouwd zijn. Ook het afbouwen gaat zonder moeite en kan daarna als pakket vervoerd worden naar de volgende locatie. Dit is voordelig en bespaart je veel tijd en moeite. Een ander groot voordeel van de moderne office is dat er veel keuze is in RAL kleuren, afmetingen en indelingen. Kortom zijn de opties eindeloos en hopen wij u te kunnen helpen aan een container office.

Kan ik ook een gebruikte container office bij jullie kopen?

De container offices van Snelbouwkantoor zijn nog vrij nieuw, wij hebben daarom maar weinig tweedehands office containers te koop. Sinds kort hebben we wel een tweedehands- en gebruikte pagina. Het is op deze pagina natuurlijk wel altijd OP=OP. Wij raden u alsnog aan om een nieuwe unit van Snelbouwkantoor te kopen. Dit komt omdat de prijs alsnog goedkoper is dan een tweedehands unit van een andere leverancier.