Container units


Op zoek naar een kantoorruimte? Dan zijn onze demontabele container units de ideale oplossing voor jou! Je kunt de container units helemaal samenstellen naar wens, er is keuze uit veel diverse kleuren, maten en de indeling van het kantoor. De container units die je koopt bij Snelbouwkantoor is standaard van kwalitatief hoogwaardige materialen. Ook bieden wij naast de hoge kwaliteit de laagste prijs garantie voor onze klanten. De container units bieden een mooie kantoorruimte tegen een voordelige prijs. Daarbovenop geven wij ook nog één jaar lang anti-roest garantie!

''De kantoorunit die je bij Snelbouwkantoor koopt is standaard van kwalitatief hoogwaardige materialen!”

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

De container units

De demontabele container units kunnen worden gebruikt als kantoorruimte voor medewerkers en bedrijven. De container units hebben verschillende eigenschappen, zo zijn de container units goed geïsoleerd met een 50 mm EPS isolatieplaat. Daarnaast hebben de container units onderhoudsvrije en geïsoleerde ramen. De ramen zijn groot en hebben een draai en kiep stand, dit betekent dat het raam helemaal open en half open kan. Ook hebben de container units een goed geïsoleerde PVC vloer in OAK-afwerking die makkelijk schoon te houden is. Verder hebben de container units een stalen geïsoleerd dak met regengoten. Kortom houden de container units de warmte goed vast. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een airconditioning aan te schaffen voor de verkoeling en verwarming van de container units. De container units zijn makkelijk te verplaatsen met een trucker door de twee volledig stalen heftruckkokers of met een hijskraan door middel van de hijsogen.

De voordelen van een container units kantoor

Een belangrijk voordeel van de container units is dat ze demontabel zijn. De container units zijn (afhankelijk van de afmeting) zeer snel en eenvoudig op en af te bouwen. Daarom zijn de container units en dus ook jouw kantoor makkelijk verplaatsbaar. Je hoeft daarom geen nieuw kantoor te zoeken, te huren of te kopen als je behoefte krijgt aan een andere locatie voor je kantoor. Dit is erg voordelig en dit bespaart je dan ook veel tijd en moeite. Daarnaast kunnen de container units ook gebruikt worden voor de opslag van bepaalde goederen of het kan als container woonunit gebruikt worden, al met al zijn de mogelijkheden voor demontabele container units eindeloos!

Waarom Snelbouwkantoor.nl?

Wanneer je een kantoorgebouw aanschaft bij Snelbouwkantoor, krijgt je een aantal voordelen. Deze voordelen hebben wij voor je op een rij gezet:

  • De laagste prijs garantie van Nederland
  • Eenvoudige montage van de container units zonder gebruik van zwaar gereedschap
  • Je kunt onze klantenservice altijd bereiken met vragen en opmerkingen
  • Uit voorraad leverbaar door heel Nederland
  • Verplaatsbaar met heftruck en hijskraan

Afmetingen container units

De container units zijn te verkrijgen in alle RAL kleuren en de gewenste kleur is inclusief de prijs. De container units kunnen op elke gewenste afmeting worden gecreëerd. De units kunnen aan elke zijde aan elkaar worden gekoppeld. De prefab kantoorunit kan ook in hoogte worden uitgebreid door de containers units op elkaar te stapelen, zo wordt er efficiënt met de hoogte omgegaan. Hierbij is het mogelijk om een trap binnen of buiten de kantoorunit te plaatsen. De container units zijn een demontabel pakket. De panelen zoals de raampanelen, deurpanelen en dichte panelen kunnen op elke gewenste manier in de kantoor container worden gebouwd.

De standaard afmetingen zijn:

2 x 2m container units
3 x 2m container units
4 x 2m container units
4 x 3m container units
4 x 4m container units

Levering container units

Wij kunnen de gehele levering van de demontabele container units verzorgen. Hierbij kunnen wij het transport regelen tot aan de deur. Bij het plaatsen van de snelbouw kantoorunit maken wij gebruik van een kraan. Dit zijn optionele kosten, je kunt er ook voor kiezen om de kraan zelf te huren. Als je meerdere container units besteld, kunnen wij de container units aan elkaar monteren. Hierdoor kan je één grote ruimte of meerdere ruimtes creëren.

Neem contact met ons op!

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u direct een kantoor container kopen? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Wilt u meer weten, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder! Bel naar 085 - 401 47 49, mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van de container units van Snelbouwkantoor?

Het belangrijkste voordeel van de container units bij Snelbouwkantoor is dat de containers demontabel zijn. Zo is het kantoorgebouw makkelijk en snel op en af te bouwen. Hierdoor is de kantoorunit ook eenvoudig verplaatsbaar, dit heeft een aantal voordelen want zo kan het altijd weer opgeborgen worden. Ook kunnen container units van Snelbouwkantoor makkelijk van locatie worden verplaatst als je behoefte hebt aan een nieuwe kantoorlocatie. Dit is voordelig en bespaart je veel tijd en moeite. Verder is de demontabele kantoorunit erg modern en beschikbaar in alle RAL kleuren. Kortom zijn de opties die wij bieden bij Snelbouwkantoor eindeloos, je kunt de kantoorunit helemaal ontwerpen zoals jij dat wenst!

Kan ik ook gebruikte container units bij jullie kopen?

Ons product is nog vrij nieuw dus er is nog geen mogelijkheid om gebruikte container units bij ons te kopen. Ons advies is om een nieuwe kantoorunit bij Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo ben je voor een nieuw kantoorunit van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands kantoorunit bij andere leveranciers. Onze container units bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de opbouw.

Is er ook een mogelijkheid om een zeecontainer kantoor bij jullie aan te schaffen?

De containers waarvan onze kantoorunits zijn gemaakt zijn geen zeecontainers. Onze container units zijn wel dezelfde maat als zeecontainers. Ook ziet onze kantoorunit er hetzelfde uit als een zeecontainer, alleen iets moderner. Daarnaast ligt de prijs van een zeecontainer heel hoog en wij proberen de prijs van onze container units zo laag mogelijk te houden om de laagste prijs te garanderen.