Container units


Kantoorruimte te kort? Dan zijn onze demontabele container units de ideale oplossing voor jou! De snel units zijn helemaal naar wens samen te stellen, zo is er geruime keuze uit diverse RAL Classic kleuren, afmetingen en de plaatsing van de verschillende panelen in het kantoor. De container units van Snelbouwkantoor zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Ook bieden wij naast de hoge kwaliteit de laagste prijs garantie voor onze klanten. De units bieden een mooie kantoorruimte tegen een voordelige prijs. Daarbovenop geven wij ook nog één jaar lang anti-roest garantie!

''De container units van Snelbouwkantoor zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Plaats vandaag nog een bestelling voor de snel units of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Alles over de container units

De demontabele container units kunnen worden gebruikt als kantoorruimte voor medewerkers en bedrijven. De containers hebben verschillende eigenschappen, zo zijn de units goed geïsoleerd met een 50 mm EPS isolatieplaat. Daarnaast zijn de container units onderhoudsvriendelijk en zijn de ramen geïsoleerd. Alle snel units hebben grote draaikiepramen, dit betekent dat het raam half en volledig open kan. Daarnaast heeft de container unit een PVC vinyl vloer in OAK-afwerking, deze is goed geïsoleerd en is eenvoudig schoon te houden. Verder hebben de containers een goed geïsoleerd dak van staal met regengoten. Kortom een goed geïsoleerde unit dat de warmte goed vasthoudt of de warmte juist buitenhoudt.

De voordelen van een container unit

Een van de belangrijkste voordelen van de container unit is dat ze demontabel zijn. Dit betekent dat de units (afhankelijk van de afmeting) zeer vlug en eenvoudig op- en af te bouwen zijn. Zo is het kantoor makkelijk op elke locatie te plaatsen en te verzetten mocht dit nodig zijn. U hoeft dus geen nieuw ruimte te zoeken, te huren of te kopen als u verlangt naar een nieuwe kantoorruimte. De container unit is dus een voordelige oplossing en bespaart u veel tijd en moeite. Als laatst kunnen de snel units ook worden gebruikt als opslag of worden omgebouwd tot woonunit, al met al zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos!

Waarom Snelbouwkantoor.nl?

Wanneer u een container unit aanschaft bij Snelbouwkantoor, heeft u baat bij de volgende punten: Wij hebben altijd de laagste prijs garantie van Nederland. Onze units zijn makkelijk te monteren en hier is verder geen zwaar gereedschap voor nodig. De klantenservice van Snelbouwkantoor staat altijd voor uw klaar, geen een vraag is voor ons te moeilijk. Tot slot zorgen wij altijd voor een goede voorraad, dit maakt het mogelijk om snel te leveren door heel Nederland en België.

Afmetingen van de snel units

De geïsoleerde snel units worden geleverd als demontabel pakket. Zo kunnen de panelen zoals de raampanelen, deurpanelen en dichte panelen op elke gewenste plek in het kantoor worden geplaatst.

De standaard afmetingen zijn: Container units van 2 x 2m, 3 x 2m, 4 x 2m.

Levering container units

Wij kunnen de volledige levering en opbouw van de demontabele container units verzorgen. Hierbij kunnen wij het transport tot in de tuin verzorgen. Bij de plaatsing van een Snelbouw kantoorunit maken wij gebruik van een hijskraan. Dit zijn optionele kosten, je kunt er ook voor kiezen om de kraan zelf te huren.

Neem contact met ons op!

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u direct een container unit kopen? Plaats dan vandaag nog een bestelling in onze webshop of vraag vrijblijvend offerte aan. Wilt u meer weten over het product of bijvoorbeeld de levering? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord! Bel naar 085 - 401 47 49, mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de pluspunten van de container units van Snelbouwkantoor?

Het belangrijkste voordeel van de container units bij Snelbouwkantoor is dat de containers demontabel zijn. Zo is het kantoorgebouw eenvoudig en snel op- en af te bouwen. Hierdoor is de container ook eenvoudig te verplaatsen, dit heeft een aantal voordelen want zo kan het altijd weer opgeborgen worden of op een andere locatie worden neergezet. Dit is voordelig en bespaart u veel tijd en moeite. Verder is de demontabele container unit erg modern en beschikbaar in alle RAL classic kleuren. Kortom zijn de opties van Snelbouwkantoor oneindig, en kunnen wij voor u de perfecte kantoorruimte creëren.

Kan ik ook gebruikte container units bij jullie kopen?

Ons product is nog erg nieuw dus er is nog geen mogelijkheid om gebruikte units bij ons te kopen. Wij adviseren om een nieuwe kantoorunit bij Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo bent u voor een nieuwe kantoorunit van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands model bij andere aanbieders. Onze snel units bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de opbouw.

Is er ook een mogelijkheid om een zeecontainer kantoor bij jullie aan te schaffen?

De container units waarvan onze kantoorunits zijn gemaakt zijn geen zeecontainers. Onze container units hebben wel dezelfde afmetingen als een zeecontainer. De kantoorunits ogen hetzelfde als een zeecontainer, maar dan iets moderner. Daarnaast ligt de prijs van een zeecontainer vele malen hoger, wij proberen de prijs van onze units te allen tijde zo laag mogelijk te houden om de laagste prijs te kunnen garanderen.