Container units


Kantoorruimte te kort? Dan zijn onze demontabele container units de ideale oplossing voor jou! De units zijn helemaal naar wens samen te stellen, zo is er geruime keuze uit diverse RAL Classic kleuren, afmetingen en de plaatsing van de verschillende panelen in het kantoor. De units van Snelbouwkantoor zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Ook bieden wij naast de hoge kwaliteit de laagste prijs garantie voor onze klanten. De units bieden een mooie kantoorruimte tegen een voordelige prijs. Daarbovenop geven wij ook nog één jaar lang anti-roest garantie!

''De kantoorunit die je bij Snelbouwkantoor koopt is standaard van kwalitatief hoogwaardige materialen!”

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

De container units

De demontabele containers kunnen worden gebruikt als kantoorruimte voor medewerkers en bedrijven. De containers hebben verschillende eigenschappen, zo zijn de units goed geïsoleerd met een 50 mm EPS isolatieplaat. Daarnaast zijn de container units onderhoudsvriendelijk en zijn de ramen geïsoleerd. De units hebben grote draaikiepramen, dit betekent dat het raam half en volledig open kan. De containers hebben een PVC vloer in OAK-afwerking, deze is goed geïsoleerd en is eenvoudig schoon te houden. Verder hebben de containers een goed geïsoleerd dak van staal met regengoten. Kortom een goed geïsoleerde unit dat de warmte goed vasthoudt of de warmte juist buitenhoudt. Als extra optie kan je een airconditioning aanschaffen om de units te verkoelen of juist verwarmen. De containers  zijn eenvoudig te verzetten met een heftruck door de twee heftruckkokers aan de onderkant, of met een hijskraan door middel van de hijsogen.

De voordelen van een container kantoor

Een van de belangrijkste voordelen van de container unit is dat ze demontabel zijn. Dit betekent dat de units (afhankelijk van de afmeting) zeer vlug en eenvoudig op- en af te bouwen zijn. Zo is jouw kantoor makkelijk op elke locatie te plaatsen en te verzetten mocht dit nodig zijn. Je hoeft dus geen nieuw ruimte te zoeken, te huren of te kopen als je verlangt naar een nieuwe kantoorruimte. De container unit is dus een voordelige oplossing en bespaart je veel tijd en moeite. Als laatst kunnen de units ook worden gebruikt als opslag of worden omgebouwd tot woonunit, al met al zijn de mogelijkheden voor demontabele units eindeloos!

Waarom Snelbouwkantoor.nl?

Wanneer je een kantoorgebouw aanschaft bij Snelbouwkantoor, heb je baat bij de volgende punten:

  • De laagste prijs garantie van Nederland
  • Eenvoudige montage van de container units zonder gebruik van zwaar gereedschap
  • Onze klantenservice staat altijd voor je klaar
  • De units zijn leverbaar door heel Nederland & België
  • Te verzetten met heftruck en hijskraan

Afmetingen container units

De container units zijn te verkrijgen in veel RAL classic kleuren tegen een meerprijs. Doordat de units aan elke kant te koppelen is, kan de kantoorruimte helemaal naar wens worden gecreëerd. De containerunits kunnen ook in hoogte worden uitgebreid door de containers op elkaar te plaatsen, zo wordt er ook effectief met de hoogte omgegaan. Zo is het ook mogelijk om een trap aan de binnen- of buitenkant te plaatsen. De container units worden geleverd als demontabel pakket. Zo kunnen de panelen zoals de raampanelen, deurpanelen en dichte panelen op elke gewenste plek in de kantoor container worden gebouwd.

De standaard afmetingen zijn:

2 x 2m container
3 x 2m container
4 x 2m container
4 x 3m container
4 x 4m container

Levering container units

Wij kunnen de volledige levering en opbouw van de demontabele container units verzorgen. Hierbij kunnen wij het transport tot in de tuin verzorgen. Bij de plaatsing van de snelbouw kantoorunit maken wij gebruik van een hijskraan. Dit zijn optionele kosten, je kunt er ook voor kiezen om de kraan zelf te huren. Bij het bestellen van meerdere units kunnen wij deze aan elkaar bevestigen om zo één grote of juist meerdere kleine ruimtes te verwezenlijken.

Neem contact met ons op!

Ben je overtuigd van de voordelen en wil je direct een kantoorunit kopen? Plaats dan vandaag nog een bestelling in onze webshop of vraag vrijblijvend offerte aan. Wil je meer weten over het product of bijvoorbeeld de levering? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers staan je graag te woord! Bel naar 085 - 401 47 49, mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de pluspunten van de container units van Snelbouwkantoor?

Het belangrijkste voordeel van de container units bij Snelbouwkantoor is dat de containers demontabel zijn. Zo is het kantoorgebouw eenvoudig en snel op- en af te bouwen. Hierdoor is de kantoorunit ook eenvoudig te verplaatsen, dit heeft een aantal voordelen want zo kan het altijd weer opgeborgen worden of op een andere locatie worden neergezet. Dit is voordelig en bespaart je veel tijd en moeite. Verder is de demontabele kantoorunit erg modern en beschikbaar in alle RAL classic kleuren. Kortom zijn de opties van Snelbouwkantoor oneindig, en kunnen wij voor jou de perfecte kantoorruimte creëren.

Kan ik ook gebruikte container units bij jullie kopen?

Ons product is nog erg nieuw dus er is nog geen mogelijkheid om gebruikte units bij ons te kopen. Wij adviseren om een nieuwe kantoorunit bij Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo ben je voor een nieuwe kantoorunit van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands model bij andere aanbieders. Onze units bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de opbouw.

Is er ook een mogelijkheid om een zeecontainer kantoor bij jullie aan te schaffen?

De containers waarvan onze kantoorunits zijn gemaakt zijn geen zeecontainers. Onze container units hebben wel dezelfde afmetingen als een zeecontainer. De kantoorunits ogen hetzelfde als een zeecontainer, maar dan iets moderner. Daarnaast ligt de prijs van een zeecontainer vele malen hoger, wij proberen de prijs van onze units te allen tijde zo laag mogelijk te houden om de laagste prijs te kunnen garanderen.