Container units


Heeft u een tekort aan kantoorruimte? Onze demontabele container units bieden de perfecte oplossing voor u! De container units van Snelbouwkantoor zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en wij garanderen niet alleen topkwaliteit, maar ook de laagste prijzen voor onze klanten.

Plaats vandaag nog een bestelling voor de snel units of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Alles over de container units

De demontabele container units kunnen worden gebruikt als kantoorruimte voor medewerkers en bedrijven. De containers hebben verschillende eigenschappen, zo zijn de  de meeste units uit ons assortiment geïsoleerd met een 50 mm EPS, met uitzondering van de houtlook eenheden, die een isolatielaag van 100 mm EPS hebben. Bovendien zijn de container units gemakkelijk te onderhouden en beschikken ze over geïsoleerde ramen. Daarnaast heeft de container unit een PVC vinyl vloer in OAK-afwerking, deze is goed geïsoleerd en is eenvoudig schoon te houden. Kortom, het is een goed geïsoleerde unit die de warmte effectief vasthoudt of juist buitenhoudt.

De voordelen van een container unit

Aangezien we verschillende soorten units verkopen, bieden ze diverse voordelen. Onze antracieten en zwarte container units hebben als voordeel dat ze demontabel zijn. Dit betekent dat de units, afhankelijk van de afmeting, snel en eenvoudig op- en afgebouwd kunnen worden. Ze zijn standaard voorzien van heftruckkokers en hijskraanogen, en ook onze houtlook units hebben hijskraanogen, wat betekent dat ze gemakkelijk op elke locatie kunnen worden geplaatst of verplaatst indien nodig. U hoeft dus geen nieuwe ruimte te zoeken, huren of kopen als u behoefte heeft aan extra kantoorruimte. De containerunit is een kostenefficiënte oplossing die u veel tijd en moeite bespaart. Tot slot kunnen de snel units ook worden ingezet als opslagruimte of worden omgebouwd tot een tuinkantoor. Kortom, de mogelijkheden bij ons zijn eindeloos!

Waarom Snelbouwkantoor.nl?

Wanneer u een container unit aanschaft bij Snelbouwkantoor, heeft u baat bij de volgende punten: Wij hebben altijd de laagste prijs garantie van Nederland. De units die zelf opgebouwd moeten worden zijn makkelijk te monteren en hier is verder geen zwaar gereedschap voor nodig. De klantenservice van Snelbouwkantoor staat altijd voor uw klaar, geen een vraag is voor ons te moeilijk. Tot slot zorgen wij altijd voor een goede voorraad, dit maakt het mogelijk om snel te leveren door heel Nederland en België.

Container unit naar wens aanpassen

Een groot deel van onze container units zijn opgebouwd uit allerlei losse panelen, waarbij u zelf de plaatsing van deze panelen naar eigen wens kunt bepalen. Dit stelt u in staat om de indeling van uw container unit volledig aan te passen aan uw behoeften. Standaard worden onze Snelbouwkantoren geleverd met enkele dichte panelen, twee kiep-kantelramen en één deurpaneel. U heeft echter ook de mogelijkheid om uw unit verder uit te breiden, bijvoorbeeld met een volledig raampaneel, dubbele kiep-kantelramen, en de optie voor dubbele deuren.

Afmetingen van de snel units

Onze geïsoleerde Snel Units worden geleverd als een demontabel pakket, maar het goede nieuws is dat ze eenvoudig op te bouwen zijn. We bieden drie standaard afmetingen aan, die we altijd op voorraad hebben. Deze standaard afmetingen zijn 2 x 2 meter, 3 x 2 meter en 4 x 2 meter.

Met betrekking tot de afmetingen hebben we nauwkeurig aandacht besteed aan de diverse behoeften van onze klanten. Binnen ons assortiment bieden we verschillende Snel Units aan, variërend van 2x2 meter, 3 x 2 meter, 4 x 2 meter, 4x3 meter tot 6x3 meter. Deze variatie in afmetingen biedt u de flexibiliteit om de container unit te kiezen dat het beste aansluit bij uw ruimtevereisten en toepassingsdoelen. Of u nu op zoek bent naar een compacte werkruimte voor individueel gebruik of juist een ruim kantoor voor teamvergaderingen, wij hebben de passende oplossing.

Tweedehands container units

Hoewel ons product nog relatief nieuw is, hebben we nu ook tweedehands containerunits beschikbaar voor verkoop. Dit biedt een perfecte gelegenheid voor diegenen die nog aarzelen over de aanschaf van een Snelbouwkantoor. Het is echter belangrijk om te vermelden dat deze aanbieding geldig is zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij, want op is op.

Zeecontainer kantoor

De container units waarvan onze kantoorunits zijn gemaakt zijn geen zeecontainers. Onze container units hebben wel dezelfde afmetingen als een zeecontainer. De kantoorunits ogen hetzelfde als een zeecontainer, maar dan iets moderner. Daarnaast ligt de prijs van een zeecontainer vele malen hoger, wij proberen de prijs van onze units te allen tijde zo laag mogelijk te houden om de laagste prijs te kunnen garanderen.

Levering container units

Wij bieden uitgebreide dienstverlening, inclusief de complete levering en opbouw van demontabele containerunits. Houd er rekening mee dat hier transportkosten bij komen kijken. Wij kunnen het transport tot in uw tuin verzorgen. Voor de installatie van een Snelbouwkantoor maken wij gebruik van een hijskraan. Het gebruik van de hijskraan zijn optionele kosten; u heeft tevens de mogelijkheid om zelf een hijskraan te huren als u dat verkiest.

Neem contact met ons op!

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u direct een container unit kopen? Plaats dan vandaag nog een bestelling in onze webshop of vraag vrijblijvend offerte aan. Wilt u meer weten over het product of bijvoorbeeld de levering? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord! Bel naar 085 - 401 47 49, mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een container unit?

De container units zijn demontabel en snel op- en af te bouwen, waardoor ze op elke locatie geplaatst en verplaatst kunnen worden.

Kan ik de container unit aanpassen naar mijn wensen?

Ja, de units bestaan uit losse panelen die u zelf kunt plaatsen om de indeling aan te passen.

Wat zijn de standaardafmetingen van de snel units?

Onze geïsoleerde Snel Units zijn verkrijgbaar in drie standaardafmetingen: 2 x 2 meter, 3 x 2 meter en 4 x 2 meter.

Biedt Snelbouwkantoor.nl ook tweedehands container units aan?

Ja, we hebben tweedehands containerunits beschikbaar voor verkoop, hoewel de voorraad beperkt is. Op is op, dus wees er snel bij.