Laagste prijs garantie!

De verschillende toepassingen van een Snelbouwkantoor

De verschillende toepassingen van een snelbouwkantoor

In een tijd waar thuiswerken de norm is en er ruimte nodig is om het personeel op anderhalve meter te huisvesten komt Snelbouwkantoor met de budgetvriendelijke oplossing!

De kantoorunits van Snelbouwkantoor kunnen worden gebruikt in veel verschillende situaties. Geschikt en bedoeld voor zowel zakelijke als particuliere klanten met elke functie die u voor ogen hebt! Zo hebben we klanten die hun kantoorunit plaatsen in hun tuin of bedrijven die de kantoorunits plaatsen op hun bedrijfsterrein. Om u een goed beeld te geven van de functie van het product hebben we een aantal voorbeelden voor u op een rijtje gezet:

Geïsoleerd mobiele kantoor
Op zoek naar een mobiel gebouw voor op uw bedrijfsterrein dat ook nog eens goed geïsoleerd is? Dan bent u hier op het juiste adres! Een Snelbouwkantoor is geïsoleerd met 50mm EPS platen en daarnaast kunt u ook nog een airco en verwarming combinatie bijbestellen. Hierdoor is een Snelbouwkantoor ideaal voor bedrijven die zoeken naar een goedkope oplossing voor het huisvesten van het personeel.

Bouwkeet
De kantoorunit wat ook kan worden gebruikt als bouwkeet is de juiste oplossing voor aannemers en bouwbedrijven die op zoek zijn naar een verplaatsbare ruimte, Als uitvoerder of toezichthouder wil je natuurlijk droog zitten. De bouwketen van Snelbouwkantoor zijn namelijk eenvoudig te plaatsen. Dit kan met een heftruck of een kraan.  

Tuinkantoor
Thuiswerken, flexwerken of ook wel het ‘nieuwe werken’ genoemd. Steeds meer mensen zien de voordelen van thuiswerken in. Tegenwoordig horen wij veel stemmen opgaan die het niet fijn vinden om in de eigen omgeving te werken. Dit terwijl de voordelen van thuiswerken wel gewenst zijn.  
Een werkplek in de tuin geeft rust en ruimte om efficiënter te werken. Een tuinkantoor van Snelbouwkantoor creëert voor u een rustige werkplek aan huis terwijl u dit wel gescheiden houdt van uw eigen thuis omgeving.