Directiekeet kopen van Snelbouwkantoor


Een directiekeet, ook wel uitvoerderkeet genoemd, is ideaal te gebruiken in verschillende situaties. Bij Snelbouwkantoor hebben wij een directiekeet te koop die erg handig gebruikt kan worden op bouwlocaties. Zo kan het personeel in de pauze lekker warm binnen zitten. Onze unit is hier dus zeer geschikt voor. De keet heeft minimaal 1 raam voor natuurlijk licht en is daarnaast ook volledig geïsoleerd. Wij hebben een keet te koop die stevige en demontabele flexibele oplossingen biedt voor zowel de particulier alsmede bedrijfsmatig. Het fijne van onze Snelbouw directieketen is dat ze minimaal één jaar anti-roest garantie hebben! Tegenwoordig is een keet kopen tweedehands ook mogelijk, vraag onze medewerkers naar het aanbod.

''Door een directiekeet te kopen kunnen mijn werknemers weer gezellig samen lunchen en worden er weer vergaderingen gehouden.''

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor de directiekeet! Meer weten over de voordelen en de prijzen? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Zet met gemak een directiekeet in elkaar

Bij Snelbouwkantoor hebben we een groot aanbod in directieketen te koop. Het fijne van onze units is dat ze met gemak kunnen worden opgebouwd op de gewenste locatie. Voor de opbouw is het handig om een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskopschroevendraaier of boormachine bij de hand te hebben. Er is verder dus geen zwaar gereedschap voor nodig. Omdat de directiekeet als pakket vervoerd kan worden is de unit uitermate geschikt voor bouwbedrijven en kan de geïsoleerde uitvoerderskeet makkelijk meeverhuizen naar de volgende locatie.

De binnenkant van een Snelbouwkantoor

Benieuwd hoe de binnenkant van een directiekeet eruitziet? Deze is namelijk in zijn geheel afgewerkt. Voor de vloer is gekozen voor een vloer-toplaag in keizerlijk grijs. Het fijne aan een directiekeet kopen bij Snelbouwkantoor is dat onze units altijd goed geïsoleerd zijn met 50mm EPS. Vooral in de wintermaanden is dit natuurlijk erg fijn voor het bouwpersoneel. Daarnaast kunt u er zelf voor kiezen om een verwarming en airco in de keet te plaatsen, deze is momenteel niet bij ons te bestellen. Tot slot maken wij altijd gebruik van losse wandpanelen. Dit betekent dat u zelf kan kiezen waar de raamwand, muurwand en deurwand geplaatst wordt om zo uw eigen uitvoerderskeet samen te stellen!

Diverse maten directieketen te koop

Wij hebben een standaard assortiment met 2 verschillende kleuren, namelijk: Antraciet en zwart. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om een directiekeet in een andere RAL kleur te kopen. Omdat wij gebruik maken van losse wandpanelen is het mogelijk om de directieketen op verschillende manieren op te bouwen.

De standaard afmetingen zijn:

De kleinste is een 2 x 2m directie keet. Daarna komt de 3 x 2m directie keet, 4 x 2m directie keet.

Stel al je vragen!

Al interesse gekregen in een directiekeet kopen van Snelbouwkantoor of heb je ergens nog vragen over? De medewerkers van Snelbouwkantoor staan altijd klaar om u te helpen! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Hopelijk kunnen we je verder helpen met jouw zoektocht naar de perfecte uitvoerderskeet.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een directiekeet?

Er zitten wel een aantal voordelen aan onze directieketen, één van de belangrijkste voordelen is dat onze directiekeet demontabel is. Op deze manier is de directiekeet makkelijk op te bouwen, maar ze zijn ook zo weer afgebouwd. Omdat de keet dus demontabel is kan die gemakkelijk verplaatst worden, dit maakt het makkelijk om de unit bijvoorbeeld te verhuizen en op te bergen. Verder maken we In ons assortiment gebruik van 2 verschillende RAL kleuren, namelijk: Antraciet en zwart. Heeft u liever een andere kleur? Dat is tegen een meerprijs ook mogelijk. Kortom heeft Snelbouwkantoor veel verschillende opties om uw gewenste directie unit te ontwerpen, het is zelfs mogelijk om voor een keet kopen tweedehands te gaan.

Is een keet kopen tweedehands ook mogelijk?

Wij hebben een keet te koop die sinds kort ook tweedehands verkrijgbaar is. Dit is ideaal voor de mensen die normaal de directiekeet prijs te duur vinden. Wij hebben voor tweedehands een aparte product pagina aangemaakt, vind hier alle tweedehands directieketen. Als u zoekt op directiekeet marktplaats dan zult u waarschijnlijk ook bij onze producten uitkomen. Ons advies blijft wel om een nieuw Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijsgarantie bieden. Zo bent u voor een nieuwe unit van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands kantoorunit bij andere leveranciers.