Directiekeet kopen van Snelbouwkantoor


Een directiekeet, ook wel een uitvoerderkeet genoemd, is ideaal voor diverse situaties. Bij Snelbouwkantoor hebben wij directieketen te koop die uiterst praktisch zijn op bouwlocaties. Hier kunnen personeelsleden tijdens hun pauze comfortabel binnen zitten, genietend van warmte. Onze unit is daarom zeer geschikt hiervoor. De keet is voorzien van ramen voor natuurlijke verlichting en is bovendien volledig geïsoleerd. Wat onze Snelbouw directieketen nog aangenamer maakt, is dat ze dankzij de heftruckkokers en hijskraanoogjes eenvoudig te plaatsen zijn.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor de directiekeet! Meer weten over de voordelen en de prijzen? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Snelle opbouw directiekeet

Bij Snelbouwkantoor hebben we een groot aanbod in directieketen te koop. Een deel van ons assortiment zijn directieketen die kant en klaar geleverd worden, het andere deel, de zwarte en antracieten unit worden als bouwpakket geleverd en moeten dus nog zelf gemonteerd worden. Het fijne van deze units is dat ze met gemak kunnen worden opgebouwd op de gewenste locatie, dit komt door de losse panelen waaruit de keet is opgebouwd. Voor de opbouw is het handig om een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskopschroevendraaier of boormachine bij de hand te hebben. Er is verder dus geen zwaar gereedschap voor nodig.

Voordelen van een directiekeet

De directieketen van Snelbouwkantoor komen met een scala aan voordelen die ze bijzonder geschikt maken voor diverse toepassingen. Door hun demontabele ontwerp zijn ze gemakkelijk te verplaatsen, wat ze ideaal maakt voor situaties waarin frequente verhuizingen of opslagbehoeften voorkomen. Ons assortiment biedt bovendien de keuze tussen twee stijlvolle RAL-kleuren: antraciet en zwart, waardoor u de esthetiek van uw directie-unit naadloos kunt afstemmen op uw wensen. Met Snelbouwkantoor heeft u uitgebreide mogelijkheden om uw ideale directiekeet te realiseren, inclusief de optie om voor een voordelige tweedehands keet te kiezen.

De binnenkant van een Snelbouwkantoor

Benieuwd hoe de binnenkant van een directiekeet eruitziet? Deze is namelijk in zijn geheel afgewerkt. Voor de vloer hebben we gekozen voor een vinyl vloer, die eenvoudig schoon te maken is. Een bijkomend voordeel van het aanschaffen van een directiekeet bij Snelbouwkantoor is dat al onze units uitstekend geïsoleerd zijn. Dit is vooral tijdens de wintermaanden van groot comfort voor het bouwpersoneel. Bovendien kunt u ervoor kiezen om een verwarming en airconditioning in de keet te plaatsen, hoewel deze momenteel niet bij ons te bestellen zijn. Ten slotte maken we bij een deel van onze units gebruik van losse wandpanelen. Dit betekent dat u zelf kunt bepalen waar het raampaneel, dichte paneel en deurpaneel worden geplaatst, zodat u uw eigen uitvoerderskeet naar wens kunt samenstellen!

Diverse maten directieketen te koop

Ons assortiment directieketen is divers en uitgebreid, met verschillende afmetingen en stijlen om aan al uw behoeften te voldoen. We bieden standaard directieketen in twee verfijnde kleuren: antraciet en zwart. Voor wie op zoek is naar een unieke uitstraling, hebben we sinds kort ook directieketen met een houtlook. Onze units in de kleuren zwart en antraciet zijn standaard verkrijgbaar in de maten 2 x 2 meter, 3 x 2 meter en 4 x 2 meter. Onze houtlook units zijn beschikbaar in afmetingen van 4 x 3 meter en 6 x 3 meter.

Tweedehands keet kopen

Wij hebben een keet te koop die sinds kort ook tweedehands verkrijgbaar is. Dit is ideaal voor de mensen die normaal de directiekeet prijs te duur vinden. Wij hebben voor tweedehands een aparte product pagina aangemaakt, vind hier alle tweedehands directieketen. Als u zoekt op directiekeet marktplaats dan zult u waarschijnlijk ook bij onze producten uitkomen. Ons advies blijft wel om een nieuw Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijsgarantie bieden. Zo bent u voor een nieuwe unit van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands unit bij andere leveranciers.

Stel al uw vragen!

Al interesse gekregen in een directiekeet kopen van Snelbouwkantoor of heeft u ergens nog vragen over? De medewerkers van Snelbouwkantoor staan altijd klaar om u te helpen! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Hopelijk kunnen we u verder helpen met uw zoektocht naar de perfecte uitvoerderskeet.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de beschikbare afmetingen voor de directiekeet?

Standaardafmetingen zijn: 2 x 2m, 3 x 2m en 4 x 2m. Deze afmetingen zijn altijd op voorraad.

Kan ik gebruikte directieketen kopen?

Ja, het is sinds kort mogelijk om gebruikte directieketen bij ons te kopen. Deze kunt u op onze tweedehands pagina terugvinden.

Hoe wordt de levering van de directiekeet geregeld?

Snelbouwkantoor kan de volledige levering voor u verzorgen, inclusief transport tot aan uw deur. Houd rekening met bijkomende transportkosten.

Welke isolatie wordt gebruikt in de directiekeet en waar bevindt deze zich?

Onze directiekeet is standaard uitgerust met hoogwaardige 50mm EPS isolatie, wat zorgt voor een goede isolatie. De isolatie is terug te vinden in de vloer, wanden en het dak