Laagste prijs garantie!

Een directiekeet is ideaal als vergaderruimte op een bouwplaats!

Waarom een directiekeet?

Directiekeet kopen? Dan bent u bij Snelbouwkantoor op het juiste adres. Een directiekeet wordt vaak gebruikt in de bouw. Bijvoorbeeld voor de managers als overlegruimte of om lekker warm pauze in te houden. De unit is goed geïsoleerd waardoor de warmte goed binnen blijft. Het verplaatsen van de directie keet naar een andere locatie is ook geen probleem maar hierover later meer. Kortom, een ideaal product voor in de bouw!

Lekker warm pauze houden

Het werk van een bouwvakker is vaak al zwaar genoeg. Laat staan als je in de herfst en winter ook nog eens niet warm binnen pauze kan houden. Onze geïsoleerde directiekeet is hier dus de perfecte oplossing voor. U kunt er later zelf nog voor kiezen om een airco en verwarmingssysteem te laten plaatsen in de unit. Dit maakt het natuurlijk nog een stukje luxer.

Voordelen van onze directieketen

Een van de grootste voordelen van een Snelbouwkantoor is dat de unit demontabel is. Dit betekent dat de panelen op elke gewenste plek te plaatsen zijn, hierdoor is het ook mogelijk om later uit te bereiden. Moet de directiekeet naar een andere bouwlocatie verhuisd worden? Door de losse wandpanelen is de unit ook gemakkelijk uit elkaar te halen en kan het als pakket vervoerd worden. 

Goede isolatie

Zoals eerder benoemd hebben wij een directiekeet te koop die goed geïsoleerd is met 50mm EPS, dit is terug te vinden in de panelen, vloer en in het dak. In de koude maanden blijft de warmte goed hangen. U kunt later zelf nog uitbreiden met een verwarmingssysteem om het nog aangenamer te maken. 

Directieketen in verschillende kleuren

In ons assortiment maken we standaard gebruik van 2 kleuren. De standaard kleuren zijn: zwart en antraciet. Omdat deze kleuren in ons assortiment zitten hebben wij ook altijd units in deze kleuren op voorraad. Bestelt u een directiekeet in de kleur zwart of antraciet? Dan kunnen wij in Nederland en België extra snel aan u leveren. U kunt er natuurlijk zelf ook nog voor kiezen om de unit op te komen halen bij ons op locatie.

Mini huis of kantoor aan huis 4x2 groen met witte ramen

Inclusief heftruck kokers en hijsogen

In onze directiekeet zitten heftruck kokers bevestigd, ook krijgt u een set hijsogen erbij geleverd. Dit maakt het mogelijk om de keet op locatie een klein stukje te verplaatsen. Moet de directie unit naar een hele andere locatie verplaats worden? Dan kunt u de unit het beste uit elkaar halen en als pakket vervoeren. 

Schaftunit antraciet 3x2 meter in een loods. Wordt gebruik als tijdelijke kantoorruimte

Speciale aanvragen 

Heeft u qua kleur of afmeting een speciale aanvraag? Dit is zeker mogelijk maar kost vaak wel wat extra. Daarnaast duurt de levering van de unit dan wat langer omdat wij de directiekeet in de gewenste kleur moeten bestellen. Kortom raden wij u aan om bij speciale vragen altijd even telefonisch contact met ons op te nemen. U kunt bellen naar 085-401 47 49. Zie hieronder onze standaard units. 

Levering van de directiekeet

Om de kosten zo laag mogelijk te houden kunt u het beste zelf de unit op komen halen in Bergschenhoek met een aanhanger. Als u zelf geen aanhanger heeft dat kunt ook van onze leveringsdienst gebruik maken. Hier worden wel altijd extra kosten voor in rekening gebracht. Naast het afleveren kunt u tegen een meerprijs ook nog kiezen om de directiekeet door ons op te laten bouwen. 

Neem eens contact met ons op!

Al met al is onze directiekeet een perfect product voor in de bouw! Heeft u interesse gekregen in één van onze producten? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen! Bel dan naar 085 – 401 47 49, verstuur een email naar info@snelbouwkantoor.nl of u vult het contactformulier in. Wij helpen u namelijk al te graag verder in uw zoektocht!