Laagste prijs garantie!

Een kantoor container als werkplek

Creëer gemakkelijk extra werkplekken!

Na twee jaar thuiswerken is het eindelijk weer mogelijk om naar kantoor te gaan. Toch kiezen veel mensen er alsnog voor om regelmatig thuis te werken. Een eigen werkplek aan huis is tegenwoordig dan ook meer dan normaal, hoe lekker als je hier dan ook een eigen plek voor hebt! De kantoor container van Snelbouwkantoor is hier de ideale oplossing voor.

Een groot aanbod in kantoor containers

De kantoor container bieden wij aan in verschillende maten en kleuren, zie hieronder een aantal voorbeelden.

Kantoor container naar wens indelen

Een groot voordeel van onze kantoor container is dat je de panelen zelf kan indelen, bij een 3×2 container kan je bijvoorbeeld de deur zowel aan de korte als aan de lange zijde plaatsen. Op deze manier kan je dus jouw ideale kantoor container creëren!

Voordelen van thuiswerken in een kantoor container

Over het algemeen past bij de meeste mensen de kantoor container gemakkelijk in de tuin, dit is natuurlijk ideaal voor het thuiswerken. Tijdens de werkuren kan je geconcentreerd te werk gaan zonder afleiding en na werktijd ben je gelijk weer thuis en kan je file vermijden. Hoe lekker is het ook om niet te haasten voor het eten koken! Veel mensen zouden niet meer terug willen gaan naar een 40-urige werkweek op kantoor, dat begrijpen wij maar al te goed.

Een luxe kantoor container als werplek 4x2 zwart

Snelle oplossing voor bedrijven

Niet alleen thuiswerkers kunnen gebruik maken van onze kantoor container, ook voor bedrijven met kantoorpanden kan een container goed van pas komen. Heb jij als bedrijf bijvoorbeeld te maken met werkplekken te kort? Dan kan een kantoor container een makkelijke en snelle oplossing zijn om extra werkplekken te creëren. Naast de kleine kantoren zoals 2×2 meter bieden wij ook gekoppelde containers aan, je kan dus zoveel extra ruimte creëren als dat nodig is. Bekijk hier het volledige aanbod.

Goed geïsoleerd kantoor

Bij al onze containers maken wij gebruik van volledig geïsoleerde onderhoudsvrije panelen in 50 EPS. De vloer, wanden en het dak zijn daarnaast ook volledig geïsoleerd. In onze unit is een moderne pvc-vloer met een OAK-afwerking, deze is ook nog een gemakkelijk schoon te houden!

Ben jij benieuwd hoe een kantoor container gemakkelijk opgebouwd kan worden? Daar hebben wij een video over gemaakt. Bekijk de video hieronder om stap voor stap te zien hoe een kantoor container in een achtertuin geplaatst wordt.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Om de levering en de opbouw van de kantoor container zo goed mogelijk te laten verlopen is het handig om met een aantal dingen rekening te houden. Wij hebben een aantal dingen voor u op een rijtje gezet:

  • Bereken goed de hoeveelheid ruimte die je hebt om de kantoor container te kunnen plaatsen. Het is hierbij handig om rekening te houden met een marge van plus minus een halve meter rondom de container.
  • Kijk goed naar hoeveel ruimte je nodig hebt in je kantoor, bij ruimtegebrek kunnen er ook containers gekoppeld worden.
  • Ook al is de montage van de kantoor container niet moeilijk is het wel handig om met 2-handige personen werk te verrichten. Bedenk dus goed wie je om je heen kan vragen.
  • Het is mogelijk om het tuinkantoor tegen betaling bij je bezorgen, met een meerprijs kunnen wij ook de montage op ons nemen. Wil je liever de kosten laag houden? Haal de kantoorunit dan met een aanhanger zelf bij ons op.

De voordelen van Snelbouwkantoor

Wij vinden het bij Snelbouwkantoor erg belangrijk dat elke klant zich op zijn gemakt voelt en dat wij aan alle wensen van de klant kunnen voldoen. Om voor iedereen echt de juiste oplossing te bieden kijken wij goed naar de situatie van de klant.

Ons bedrijf heeft in de loop der jaren veel kennis kunnen opdoen bij verschillende tuinen, bedrijven en andere locaties, hierdoor kunnen we u op de juiste manier van advies voorzien.

Heeft u nog vragen bij het plaatsen van de kantoor container? Dat is geen enkel probleem, onze medewerkers van de opbouw hebben al veel verschillende situaties meegemaakt en kunnen u daarom altijd van juiste informatie voorzien.

Interesse in ons product?

Heeft u interesse in de kantoor container van Snelbouwkantoor of heeft u nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op! Bel naar 085 – 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Wij zijn altijd bereid om te helpen!