Laagste prijs garantie!

Een verplaatsbaar kantoor voor elke situatie

Een verplaatsbaar kantoor is ideaal voor elke situatie

Verplaatsbare kantoren zijn ideaal voor gebruik in verschillende situaties. Heeft u bijvoorbeeld een tekort aan kantoorruimte, bent u op zoek naar een verplaatsbaar kantoor voor korte termijn, of wilt u bijvoorbeeld uw kantoorruimte uitbreiden maar vindt u de stap om het pand te renoveren te groot. In dat geval is een verplaatsvaar kantoor de ideale oplossing voor jou!

Verplaatsbaar kantoor

Waar wij als bedrijf voor staan is klantgerichtheid en de hoogste kwaliteit. Wij proberen u altijd van een hoogwaardig kwaliteit verplaatsbaar kantoor te voorzien met de laagste prijs. Verplaatsbare kantoren zijn ideaal te gebruiken in verschillende situaties. Ons verplaatsbaar kantoor komt in verschillende situaties goed van pas. Denk hierbij aan een tekort aan kantoorruimte of u wilt uitbreiden maar heeft geen zin om een pand te renoveren. Ook op bouwplaatsen komen onze kantoren van perfect pas, vooral omdat ze verplaatsbaar zijn. Al onze kantoren zijn volledig geïsoleerd en voorzien van één deur en meerdere ramen. Bij Snelbouwkantoor hebben we een breed assortiment, alle verplaatsbare kantoren zijn in meerdere afmetingen en RAL-kleuren verkrijgbaar. Via onze Snelbouwkantoor vestiging bieden wij particulieren en bedrijven robuuste en flexibele oplossingen.

‘’Verplaatsbare kantoren zijn ideaal te gebruiken in verschillende situaties.’’

Werkruimte in tuinunit 4x2 container zelf samen te stellen

Het verplaatsbaar kantoor

Wij als bedrijf staan voor klantgerichtheid en het afleveren van topkwaliteit. Naast de hoge kwaliteit van ons kantoor hebben onze kantoren ook de laagste prijs van Europa. De unit is demontabel en beschikt over een aantal belangrijke eigenschappen. Een voorbeeld van deze eigenschappen is dat de unit geïsoleerd is met een 50 mm EPS-ondervloer, deze vloer houdt de kou goed buiten. Daarnaast beschikt het kantoor over een vloer met een OAK toplaag, dit zorgt ervoor dat de warmte lekker binnen het kantoor blijft en het kantoor makkelijk schoon te maken is. Het dak is gemaakt van staal en heeft naast isolatiemateriaal regengoten die naar alle hoeken leiden om regen af te voeren. Het verplaatsbaar kantoor beschikt uiteraard ook over ramen. Wij maken gebruik van kantel-kiep ramen, dit zijn ruime onderhoudsvrije ramen. Zoals eerder vermeld hebben de ramen draai- en kantelstanden, waardoor de ramen in verschillende standen geheel of halfgeopend kunnen worden. U kunt uw verplaatsbaar kantoor naar wens laten samenstellen, zo kunt u bijvoorbeeld bepalen waar de ramen en de deur zich bevinden. Naast het samenstellen van de panelen kunt u ook beslissen over de maat van het verplaatsbare kantoor en de kleur van het kantoor.

Voordelen

Demontabele unit

Het voordeel van een verplaatsbaar kantoor is dat het makkelijk op en af te bouwen is. Het is ook goed om te weten dat er geen zwaar gereedschap vereist is om het kantoor in elkaar of uit elkaar te halen. U heeft enkel een set moersleutels (13mm en 19mm), momentsleutels en een kruiskop schroevendraaier of een boormachine nodig. Bij bijvoorbeeld verhuizen is het verplaatsbare kantoor een optimale oplossing, zo bespaart u een hoop tijd en moeite met het vinden van een andere kantoorruimte. Daarnaast kan de unit ook gebruikt worden voor opslag of noodwoning.

Levering

We verzorgen voor u het gehele opleveringsproces van het verplaatsbare kantoor. Onder andere het vervoer proces van deur tot deur dat wij voor u regelen. Daarom maken we in de meeste gevallen gebruik van een kraan voor installatie op de locatie van Snelbouwkantoor. Deze optie is optioneel, u kunt er ook voor kiezen om het gemakkelijk zelf te doen. Mocht u ervoor kiezen om meerdere verplaatsbare kantoren bij ons te bestellen, dan kunnen wij het verplaatsbare kantoor voor u monteren. Hierdoor kan er 1 groter ruimte gecreëerd worden

Contact opnemen met ons

Heeft u interesse gekregen in een mobiel kantoor of heeft u nog andere vragen over onze kantoren? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen! Bel dan naar 085 – 401 47 49, verstuur een email naar info@snelbouwkantoor.nl of u vult het contactformulier in. Wij helpen u namelijk al te graag in de zoektocht naar uw droomkantoor!