Laagste prijs garantie!

Er zijn veel verschillen tussen een demontabele container en een Snelbouwkantoor, maar welke past het beste bij mijn wensen?

Waar is een Snelbouwkantoor handig voor?

Allereerst is het belangrijk om te begrijpen dat beide verschillende doeleinden hebben. Zo is een Snelbouwkantoor handig als kantoorunit, bouwkeet of een mobiel kantoor. Een Snelbouwkantoor is aan de binnenkant in zijn geheel afgewerkt. De wanden zijn bekleed met hout of gecoate staalplaat. De units van Snelbouwkantoor hebben standaard 50mm EPS isolatieplaten van mineraal wol, zodat de unit goed geïsoleerd blijft en er een aangename leefomgeving gecreëerd wordt.

Eigenschappen Snelbouwkantoor

In tegenstelling tot de container heeft u bij een Snelbouwkantoor de optie om een verwarming en airco combinatie bij te bestellen. Een ander voordeel van een Snelbouwkantoor is dat het opgezet wordt met stalen wanden waarbij uzelf de vrijheid heeft om verschillende soorten wanden te plaatsen bij de gewenste plek. U kunt namelijk kiezen uit een raamwand, muurwand of gewoon een deurwand en die vervolgens geïnstalleerd kan worden waar u het maar wil!
Voor de vloer-toplaag hebben wij klassiek keizerlijk grijs maar u kunt ook voor de Eternal vloer kiezen. Het is belangrijk om bij een leefomgeving ook natuurlijke lichtinval te hebben, daarom hebben we bij Snelbouwkantoor onderhoudsvrije en geïsoleerde ramen. De ramen hebben een draai en een kiep stand, dit betekent dat het raam helemaal open en half open kan. Een Snelbouwkantoor heeft een goed geïsoleerde PVC vloer in OAK-afwerking die makkelijk schoon te houden is. Op het geïsoleerde dak zijn er regengoten, om het regenwater goed af te voeren.

Een Snelbouwkantoor is door de bovenstaande kenmerken ideaal voor bijvoorbeeld tijdelijke huisvesting van werknemers of voor particulieren die zoeken naar een werkplek voor in de tuin. Kortom, met de Snelbouwkantoor heeft u eindeloze mogelijkheden!

Meer weten? Bezoek onze website of stuur ons een mailtje!

I: www.snelbouwkantoor.nl

E: info@snelbouwkantoor.nl

T: 085-0695590 #snelbouwkantoor #modulair #kantoor #thuiswerken #tuinkantoor #voordelig #zelfbouwkantoor