Laagste prijs garantie van Europa

Gebruik een schaftunit voor opslag en lunchruimte

Waarvoor een schaftunit gebruiken?

Een schaftkeet zie je vaak terug op een bouwplaats. Hoe fijn is het dan als de schaftunit mee verhuisd kan worden naar de volgende locatie. De geïsoleerde unit van Snelbouwkantoor is demontabel en daarom makkelijk uit elkaar te halen. Hierdoor kan de unit als pakket worden vervoerd. Het is daarnaast ook mogelijk om de schaftunit niet uit elkaar te halen maar op een vrachtwagen te vervoeren. Dat is voor een bouwbedrijf natuurlijk ideaal omdat er dan niks opnieuw opgebouwd hoeft te worden.  

Opslagruimte 

Door bouwvakkers wordt de schaftunit onder andere gebruikt als opslagruimte. Op een bouwplaats wordt vaak gewerkt met gereedschap en andere dure materialen. De keet kan dus een ideale oplossing bieden om spullen in op te slaan. Aan het eind van een werkdag kan de unit goed op slot zodat hier geen vreemdelingen bij kunnen. Het is natuurlijk geen fijn gevoel om te weten dat er andere aan je spullen zitten. 

Kantoor aan huis / thuiswerkplek 3x2 unit met ramen RAL7021Schaftkeet of unit zwart of antraciet 4x4 afmeting

Pauze houden in de schaftunit

Naast een opslagruimte is de schaftunit ook ideaal om pauze in te houden. De unit is op verschillende plaatsen geïsoleerd wat ervoor zorgt dat de warmte goed binnen blijft. Hoe fijn is het als de bouwvakkers lekker warm en droog pauze kunnen houden? Bovendien kunnen de tassen kunnen goed opgeborgen worden in de unit. Als u na een tijdje last heeft van ruimte tekort dan kunt u gemakkelijk een extra schaftkeet koppelen aan de oude. 

Mini woonkamer in mini house snelbouwkantoor

Voordelen van Snelbouwkantoor

Niet alleen de schaftunit heeft veel voordelen maar ook het bedrijf Snelbouwkantoor. Wij hebben altijd een ruime voorraad wat er voor zorgt dat de levertijden snel zijn. Verder zijn wij zo overtuigd van onze topkwaliteit dat wij gebruik maken van één jaar anti-roest garantie. Tot slot bieden wij ook nog eens de laagste prijs garantie! Neem dus vooral eens een kijkje tussen al onze producten. 

Snelle levering schaftunits

Zoals hierboven benoemd hebben wij een snelle levering. De units zijn namelijk vrijwel altijd op voorraad. Als u de schaftunit door ons wilt laten leveren dan zijn wij soms afhankelijk van externe partijen. Wilt u de schaftunit gelijk gebruiken? Dan kunt u de unit het beste bij ons op locatie op komen halen, hier kan alles namelijk gelijk mee.

Isolatie in de units

Tot slot is zoals waarschijnlijk al bekend de schaftunit goed geïsoleerd met 50 mm EPS. Dit is onder andere terug te vinden in de vloer en in de wandpanelen. Het kan zijn dat de isolatie in de winter niet genoeg is, dan kunt er zelf nog voor kiezen om een verwarmingssysteem in de unit te laten plaatsen. Hetzelfde geld voor een airco wat in de zomer erg aangenaam kan zijn. Vragen over de isolatie? Stel die dan vooral aan onze medewerkers. 

Stel uw vraag aan onze medewerkers!

Een schaftunit kopen is geen uitgave die u dagelijks maakt. Wij begrijpen dat u waarschijnlijk nog wat vragen heeft over ons product. In de loop van de jaren hebben de medewerkers van Snelbouwkantoor veel verschillende situaties meegemaakt. Geen een vraag is voor ons dus te moeilijk om te beantwoorden. Wij zijn bereikbaar via 085 – 401 47 49 of vul het contactformulier in.