Laagste prijs garantie!

Geïsoleerde opslagcontainer te koop


Bij Snelbouwkantoor hebben we sinds kort ook een geïsoleerde opslagcontainer te koop. De opslagcontainer heeft geen ramen maar wel een dubbele deur. In de panelen van de container zit 50mm EPS verwerkt. Dit product is dus ideaal om wat duurdere spullen in op te slaan die niet in huis passen. De geïsoleerde opslagcontainer is te verkrijgen in de kleur antraciet RAL7021, een moderne kleur die mooi staat bij veel huizen. 

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Geïsoleerde opslagcontainer kopen bij Snelbouwkantoor

Een geïsoleerde opslagcontainer kopen bij Snelbouwkantoor heeft veel voordelen. Aan elke opslagcontainer zitten hijskraanogen en heftruck kokers bevestigd, op locatie is de container dus ontzettend makkelijk verplaatsbaar. De geïsoleerde opslagcontainer is opgebouwd uit allemaal losse panelen, u kunt zelf kiezen of u nog een raam wilt hebben of niet. Een andere keuze die moet maken is de plaats van de dubbele deur, deze kunnen namelijk zowel op de lange als op de korte zijde. De vloer van de opslagcontainer is altijd een standaard vinyl vloer in een grijze kleur, de vloer is makkelijk schoon te houden.

Waarom is een geïsoleerd opslagcontainer handig?

Veel mensen zijn voornamelijk bekend met een on-geïsoleerde opslagcontainer, bij Snelbouwkantoor zijn we dan ook een van de eerste bedrijven die een opslagcontainer met isolatie hebben ontwikkeld. Een geïsoleerde opslagcontainer is perfect voor duurdere spullen die niet goed tegen vocht of extreme kou gaan, bij on-geïsoleerd kan er namelijk al snel vocht bijkomen. U kan de container natuurlijk ook nog voor andere doeleinde gebruiken zoals bijvoorbeeld een werkkamer.

Let hier op bij een geïsoleerde opslagcontainer kopen!

Bij een geïsoleerde opslagcontainer kopen zijn er nog wel een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Al deze punten hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • Bereken goed voor uzelf uit hoeveel ruimte u heeft om de geïsoleerde opslagcontainer te plaatsen. Wij adviseren om dit altijd uit te rekenen met een marge van een halve meter.
  • Bereken daarnaast ook hoeveel ruimte u nodig heeft binnen in de opslagcontainer. U kunt namelijk kiezen uit de 3x2 meter container of de 4x2 meter container
  • Bedenk van te voren hoe u de geïsoleerde opslagcontainer gaat monteren, dit moet namelijk altijd met minimaal twee personen. Wilt u dit liever niet zelf doen? Maak dan gebruik van onze opbouw service. 
  • Denk tot slot na over de levering van de opslagcontainer. U bent het goedkoopste uit wanneer u de container komt halen met een aanhanger bij ons op locatie. Wanneer dit niet mogelijk is kunt u ook gebruik maken van onze transsport service. 

Stel al uw vragen aan onze medewerkers!

Interesse gekregen in een geïsoleerde opslagcontainer kopen? De medewerkers van Snelbouwkantoor hebben door de jaren heen elke mogelijke situatie al wel eens gehad! Als u ergens meer informatie over wilt hebben dan kunt u gerust contact met ons opnemen, wij helpen u maar al te graag. Bel naar 085 - 401 47 49 of vul het contactformulier in.

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van Snelbouwkantoor?

Niet alleen de container voor opslag maar ook het bedrijf Snelbouwkantoor heeft een aantal voordelen. Wij vinden dat klantgerichtheid altijd op nummer één staat en daarom zullen we u van A tot Z zo goed mogelijk proberen te helpen. Naast klantgerichtheid streven wij ook altijd naar de hoogste kwaliteit met de laagste prijs garantie. De opslagcontainer heeft standaard één jaar anti-roest garantie.