Laagste prijs garantie!

Hoe demonteer je een kantoorunit?

Het gemak van een demontabele kantoorunit

Zoals de naam het al zegt is een demontabele kantoorunit makkelijk te demonteren. Hierover leest u later meer in deze blog. Eerst gaan we het hebben over het gemak van een kantoorunit, deze is namelijk te gebruiken in veel verschillende situaties. Denk bijvoorbeeld aan een kantoorunit in de tuin als tuinkantoor of een kantoor op een bouwplaats als bouwkeet. 

Makkelijk te vervoeren

Het fijne van de demontabele kantoorunit is dat die dus weer makkelijk als bouwpakket vervoerd kan worden. Gaat u zelf verhuizen of misschien het bedrijf? Dan kan de kantoorunit makkelijk mee verhuisd worden. Voor het vervoeren heeft u enkel een aanhanger nodig. Bouwbedrijven kunnen het zichzelf nog makkelijk maken door de hele unit op een vrachtwagen te zetten. 

Transport van twee woonunits in afmeting 3x2

Demonteren van de kantoorunit

Maar waarom is het demonteren van een kantoorunit nou zo makkelijk? Dat komt door de losse panelen waar onze units uit bestaan. Zo hebben we bijvoorbeeld raampanelen, een deurpaneel en dichte panelen. Al deze panelen kunnen aan de zijkant met elkaar gekoppeld worden, hierdoor is zowel de opbouw als afbouw heel gemakkelijk. Als de unit helemaal gedemonteerd is dan kan die weer als bouwpakket worden opgeslagen. 

Waar moet je op letten bij een demontabele kantoorunit?

Als u besluit om een demontabele kantoorunit te kopen dan zijn er wel een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Denk aan ruimte, het ophalen of laten leveren van de unit en natuurlijk de montage. Voor de montage adviseren namelijk om altijd twee handige personen te regelen. Dit is niet alleen goed voor snelheid van de opbouw maar ook voor de veiligheid van iedereen. 

Ruimte

Zoals in het stukje hierboven is genoemd is het belangrijk om te kijken naar ruimte. Hierbij bedoelen we als eerste de ruimte die u over hebt op de plek waar de unit geplaatst moet worden. Houdt hierbij altijd rekening met een marge van minimaal een halve meter. Daarnaast is het ook handig om goed te kijken naar de ruimte die je nodig hebt binnen in de kantoorunit, er is namelijk veel keuze in afmetingen. Als later blijkt dat u ruimte te kort hebt dan kan dit makkelijk opgelost worden door een extra unit te koppelen.  

Kantoor aan huis / thuiswerkplek 3x2 unit met ramen RAL7021 Een luxe kantoor container als werplek 4x2 zwart

Leveringsservice

Het is bij Snelbouwkantoor mogelijk om de kantoorunit bij u aan huis af te leveren, alleen wel tegen een meerprijs. De goedkoopste optie is om zelf de unit bij ons op locatie op te halen, dit kan in Roosendaal of Berschenhoek. Voor het ophalen heeft u enkel een aanhanger en de juiste rijbewijs nodig. 

Stel gerust al uw vragen!

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze kantoorunit of heeft u nog een aantal vragen? Neem dan contact met ons op! Bel naar 085 – 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder in de zoektocht naar jouw droomkantoor! Bekijk hier het hele assortiment