Laagste prijs garantie van Europa

Hoe kan je een schaftkeet gebruiken in de bouw?

Schaftkeet als pakket te vervoeren

Bij Snelbouwkantoor hebben we een schaftkeet te koop die makkelijk als pakket te vervoeren is. Dit is in de bouw ideaal omdat de keet als pakket vervoerd kan worden naar de volgende locatie. De keet die wij verkopen bestaat uit een aantal losse wandpanelen. U kunt dus zelf kiezen op welke plek de panelen gemonteerd worden. Door de wandpanelen is de schaftkeet ook weer makkelijk uit elkaar te halen en kan het dus als pakket vervoerd of opgeslagen worden. 

Transport van twee woonunits in afmeting 3x2

Waar moet je op letten?

Voordat u ervoor kiest om een schaftkeet aan te schaffen is het wel handig om met een aantal dingen rekening te houden. Het zou natuurlijk zonde zijn als u achteraf toch niet de juiste maat besteld hebt. Hieronder vertellen wij jou waar u echt op moeten letten bij een keet kopen. Zie hieronder onze top-selling producten.

Beschikbare ruimte

Het eerste punt waar u op moet letten is de beschikbare ruimte die u hebt om de schaftkeet te plaatsen. Houd altijd rekening met minimaal een halve meter rondom de schaft keet. Dit maakt het makkelijker om de keet te kunnen opbouwen. Daarnaast moet u natuurlijk ook goed weten hoeveel personen er in de keet moeten zitten. Zijn onze standaard afmetingen te klein? Dan kunt u altijd nog meerdere units koppelen. 

Montage van een schaftkeet

Het tweede punt gaat over de montage van de schaftkeet. Ook al is de montage niet heel moeilijk is het wel handig om minimaal twee handig personen hiervoor te regelen. Wij gaan ervan uit dat een bouwplaats sowieso veel handige mensen aan het werk zijn dus dat dat geen probleem moet zijn. Binnen een ochtendje is de montage van de keet gedaan!

Levering van onze keten

Tot slot is het laatste punt waar u echt rekening mee moet houden bij het kopen van een schaftkeet de levering. Kiest u ervoor om de keet te laten leveren dan zit hier wel een meerprijs aan vast en moet u soms iets langer wachten. De snelste en goedkoopste manier is om de unit zelf bij ons op locatie te komen ophalen. Wij hebben standaard voorraad liggen in Bergschenhoek en Roosendaal. 

Verschillende voordelen van de schaftkeet

Een van de belangrijkste voordelen van een schaftkeet kopen is dat de unit goed geïsoleerd is met 50mm EPS. Dit zorgt er natuurlijk voor dat de warmte goed binnen blijft. Daarnaast is het een groot voordeel dat de keet in veel verschillende afmetingen beschikbaar is en dat het ook nog eens mogelijk is om meerdere keten aan elkaar te koppelen. Hierdoor ontstaat er één grote ruimte. 

Een bouwunit voor al het personeel 4x3 geisoleerd Grote kantoorunit gekoppeld met koppelstuk, witte wandpanelen en raampaneel

Gebruikte schaftketen

Bij Snelbouwkantoor krijgen we de laatste tijd steeds meer de vraag of we ook tweedehands schaftketen te koop hebben. Sinds kort hebben we een tweedehands pagina aangemaakt waar de tweedehands units op verkocht worden. Hierbij geldt natuurlijk wel OP=OP. Staat er momenteel geen tweedehands schaftkeet te koop? Blijf dan zeker wel de pagina in de gaten houden. Wij zijn er alsnog wel van overtuigd dat onze nieuwe producten alsnog goedkoper zijn dan bij andere leveranciers. 

Neem bij vragen contact met ons op!

Wij begrijpen dat het kopen van een schaftkeet geen dagelijkse uitgave is en daarom vinden wij het leveren van topkwaliteit het allerbelangrijkste. Snelbouwkantoor heeft veel vakmensen in dienst die altijd bereid zijn om u verder te helpen. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Onze medewerkers helpen je graag. Bel naar 085 – 401 47 49 of vul het contactformulier in.