Kantoor container kopen bij Snelbouwkantoor


Onze kantoor container biedt de perfecte oplossing voor jouw zoektocht naar een nieuwe kantoorruimte. Je kunt de kantoor container helemaal samenstellen naar wens. Er is keuze uit veel diverse kleuren, maten en de indeling van het kantoor. Daarnaast biedt de kantoor container een mooie kantoorruimte tegen een voordelige prijs. Belangrijke punten waar ons bedrijf voor staat zijn de klantgerichtheid en de topkwaliteit, zo bieden we naast een hoge kwaliteit de laagste prijsgarantie!

 "De kantoor container biedt een mooie kantoorruimte tegen een voordelige prijs."

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

De kantoor container

Belangrijke punten waar ons bedrijf voor staat zijn de klantgerichtheid en de topkwaliteit. De kantoor container biedt naast de hoge kwaliteit de laagste prijsgarantie. De kantoorcontainer is demontabel en heeft verschillende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn dat de kantoor container is geïsoleerd met 50 mm EPS, dit houdt de warmte goed vast. De kantoor container bevat een PVC vloer, deze is makkelijk schoon te houden en is ook goed geïsoleerd. Het dak van de kantoor container is een stalen geïsoleerd dak en bevat regengoten voor de afvoer van regen. De ramen van de kantoor container zijn grote onderhoudsvrije ramen. De ramen hebben een draai en kiep stand, dit betekent dat het raam volledig en half open kan in verschillende standen. Daarnaast is er ook een optie voor airconditioning in de kantoor container, voor de verkoeling en verwarming van de kantoor container.

Waarom een kantoor container?

Een belangrijk voordeel van de kantoor container is dat het snel en eenvoudig op te bouwen is. De kantoorcontainer is demontabel, dit betekent dat het altijd weer afgebouwd en opgeborgen kan worden. Daarom is de kantoor container ook makkelijk te verplaatsen. Als je een andere kantoorlocatie wenst hoef je na aankoop van de kantoor container geen nieuwe kantoorruimte te zoeken, te huren of te kopen. Zo bespaar jij weer tijd en moeite. Daarnaast kan de kantoor container ook gebruikt worden voor de opslag van bepaalde spullen of als woon container gebruikt worden, je kunt echt van alles met de kantoor container!

Afmetingen van de kantoor container

De kantoor container is te verkrijgen in veel RAL kleuren tegen een meerprijs. De kantoor container kan op elke gewenste afmeting worden gecreëerd. De units kunnen aan elke zijde aan elkaar worden gekoppeld. De prefab kantoorunit kan ook in hoogte worden uitgebreid door de kantoor containers op elkaar te stapelen. Zo wordt er efficiënt met de hoogte omgegaan. Hierbij is het mogelijk om een trap binnen of buiten de kantoorunit te plaatsen. De kantoor container is een demontabel pakket. De panelen zoals de raampanelen, deurpanelen en dichte panelen kunnen op elke gewenste manier in de kantoor container worden gebouwd.

  De standaard afmetingen zijn:

Neem contact met ons op!

Heb je interesse in de kantoor container of heb je nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag in de zoektocht naar jouw droomkantoor.

 

Veelgestelde vragen

 

Wat zijn de voordelen van een kantoor container bij Snelbouwkantoor?

Het belangrijkste voordeel van een kantoor container bij Snelbouwkantoor is dat de container demontabel is. Zo is de kantoor container makkelijk en snel op en af te bouwen. Hierdoor is de kantoorunit ook eenvoudig verplaatsbaar, dit heeft een aantal voordelen want zo kan het altijd weer opgeborgen worden. Ook kan een kantoor container makkelijk van locatie worden verplaatst als je behoefte hebt aan een nieuwe kantoorlocatie. Dit is voordelig en bespaart je veel tijd en moeite. Verder is de demontabele kantoorunit erg modern en beschikbaar in alle RAL kleuren. Kortom zijn de opties die wij bieden bij Snelbouwkantoor eindeloos, je kunt de kantoor container helemaal ontwerpen zoals jij dat wenst!

 

Kan ik ook een gebruikte kantoor container bij jullie kopen?

Ons product is nog vrij nieuw dus er is nog geen mogelijkheid om een gebruikte kantoor container bij ons te kopen. Ons advies is om een nieuw kantoor container bij Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo ben je voor een nieuw kantoorunit van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands kantoorunit bij andere leveranciers. Onze Snelbouwkantoren bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.