Kantoor container kopen bij Snelbouwkantoor


Onze kantoor container biedt de perfecte oplossing voor uw zoektocht naar een nieuwe kantoorruimte. U kunt de kantoor container helemaal samenstellen naar wens. Er is keuze uit veel diverse kleuren, maten en de indeling van de prefab kantoorunit. Daarnaast biedt de kantoor container een mooie kantoorruimte tegen een voordelige prijs. Belangrijke punten waar ons bedrijf voor staat zijn de klantgerichtheid en de topkwaliteit, zo bieden we naast een hoge kwaliteit de laagste prijsgarantie!

 "De kantoor container biedt een mooie kantoorruimte tegen een voordelige prijs."

Plaats vandaag nog een bestelling van de kantoorunit of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

De kantoor container

Belangrijke punten waar ons bedrijf voor staat zijn de klantgerichtheid en de topkwaliteit. Wij bieden naast hoge kwaliteit ook de laagste prijsgarantie. De kantoor container is demontabel en heeft verschillende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn dat de kantoor container is geïsoleerd met 50 mm EPS, dit houdt de warmte goed vast. Verder bevat het een PVC vloer, deze is makkelijk schoon te houden en is ook goed geïsoleerd. Het dak van de kantoor container is een stalen geïsoleerd dak en bevat regengoten voor de afvoer van regen. Bij de kantoorunit zitten standaard meerdere ramen die op draai en kiep stand kunnen.

Waarom een kantoor container?

Een belangrijk voordeel van de kantoor container is dat het snel en eenvoudig op te bouwen is. Wij hebben een kantoorunit te koop die demontabel is, dit betekent dat het altijd weer afgebouwd en opgeborgen kan worden. Daarom is de container ook makkelijk te verplaatsen. Als u een andere kantoorlocatie wenst hoeft u na aankoop van de kantoor container geen nieuwe kantoorruimte te zoeken, te huren of te kopen. Zo bespaart u weer tijd en moeite. Daarnaast kan de kantoorunit ook gebruikt worden voor de opslag van bepaalde spullen of als woon container gebruikt worden, u kunt echt van alles met de kantoor container!

Afmetingen van de units

De kantoorunit is te koop in veel RAL kleuren tegen een meerprijs. De kantoor container is een demontabel pakket. U kunt ook zelf bepalen op welke plek de panelen zoals de raampanelen, deurpanelen en dichte panelen geplaatst worden.

De standaard afmetingen van prefab kantoorunit zijn: Een 2 x 2m kantoor, 3 x 2m kantoor, 4 x 2m kantoor.

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een container kantoor of heeft u nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag in de zoektocht naar uw droomkantoor.


Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een kantoor container bij Snelbouwkantoor?

Wij hebben een kantoorunit te koop die demontabele is. Zo is de kantoor container makkelijk en snel op en af te bouwen. Hierdoor is de unit ook eenvoudig verplaatsbaar, dit heeft een aantal voordelen want zo kan het altijd weer opgeborgen worden. Ook kan het product makkelijk van locatie worden verplaatst als u behoefte heeft aan een nieuwe kantoorlocatie. Dit is voordelig en bespaart u veel tijd en moeite. Verder is de demontabele kantoorunit erg modern en beschikbaar in alle RAL kleuren. Kortom zijn de opties die wij bieden bij Snelbouwkantoor eindeloos en kan u veel dingen zelf bepalen.

Kan ik ook een gebruikte container bij jullie kopen?

Dit product is nog vrij nieuw dus er is nog geen mogelijkheid om een gebruikte kantoor container bij ons te kopen. Ons advies is om een nieuwe kantoorunit bij Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo ben u voor een nieuwe prefab kantoorunit van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands kantoorunit bij andere leveranciers. Onze prefab kantoorunits bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.