Kantoor gebouw


Op zoek naar een kantoorruimte? Dan is ons demontabele kantoorgebouw de ideale oplossing voor jou! Je kunt het kantoorgebouw helemaal samenstellen naar wens. Er is keuze uit veel diverse kleuren, maten, en de indeling van het kantoorgebouw. De kantoorgebouwen die je koopt bij Snelbouwkantoor zijn standaard van kwalitatief hoogwaardige materialen. Ook bieden wij naast de hoge kwaliteit de laagste prijs garantie voor onze klanten. Het kantoorgebouw biedt een mooie kantoorruimte tegen een voordelige prijs. Daarbovenop geven wij ook nog één jaar lang anti-roest garantie!

''Wij bieden naast de hoge kwaliteit de laagste prijs garantie voor onze klanten!''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Het kantoorgebouw

Het demontabele kantoorgebouw is de ideale oplossing als je op zoek bent naar een mooie kantoorruimte. Het kantoorgebouw heeft verschillende eigenschappen, zo is het kantoorgebouw goed geïsoleerd met een 50 mm EPS isolatieplaat. Daarnaast heeft het kantoorgebouw onderhoudsvrije en geïsoleerde ramen. De ramen zijn groot en hebben een draai en kiep stand, dit betekent dat het raam helemaal open en half open kan. Ook heeft het kantoorgebouw een goed geïsoleerde PVC vloer in OAK afwerking die makkelijk schoon te houden is. Verder heeft het kantoorgebouw een stalen geïsoleerd dak met regengoten. Kortom houdt het kantoorgebouw de warmte goed vast. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een airconditioning aan te schaffen voor de verkoeling en verwarming van het kantoorgebouw. Het kantoorgebouw is makkelijk te verplaatsen met een trucker door de twee volledig stalen heftruckkokers of met een hijskraan door middel van de hijsogen.

Waarom een kantoorgebouw kopen?

Een belangrijk voordeel van het kantoorgebouw is dat het demontabel is. Het kantoorgebouw is (afhankelijk van de afmetingen) zeer snel en eenvoudig op en af te bouwen. Daarom is het kantoorgebouw en dus ook jouw kantoor makkelijk verplaatsbaar. Je hoeft daarom geen nieuw kantoor te zoeken, te huren of te kopen als je behoefte hebt aan een andere locatie voor jouw kantoor. Dit is erg voordelig en dit bespaart je dan ook veel tijd en moeite. Daarnaast kan de kantoorcontainer ook gebruikt worden voor de opslag van bepaalde goederen of het kan als kantoorgebouw woonunit gebruikt worden. Al met al zijn de mogelijkheden voor een demontabele kantoorgebouw eindeloos.

De afmetingen van het kantoorgebouw

Het demontabele kantoorgebouw is te verkrijgen in verschillende formaten. Het kantoorgebouw bestaat uit een demontabel pakket. De panelen zoals de raampanelen, de deurpanelen en de dichte panelen kunnen precies in de kantoorgebouw worden gebouwd zoals jij dat wenst. Daarnaast hebben we een aantal standaardkleuren zoals mat zwart, donker antraciet en groen, deze kleuren zijn altijd op voorraad. Als je een andere kleur wenst kan dit ook, alle RAL kleuren zijn mogelijk. Kortom zijn de mogelijkheden met onze kantoorgebouwen eindeloos!

De standaard afmetingen zijn:

2 x 2m kantoorgebouw
3 x 2m kantoorgebouw
4 x 2m kantoorgebouw
4 x 3m kantoorgebouw
4 x 4m kantoorgebouw

Waarom Snelbouwkantoor.nl?

Wanneer je een kantoorgebouw aanschaft bij Snelbouwkantoor, krijg je een aantal voordelen. Deze voordelen hebben wij voor jou op een rijtje gezet:

  • De laagste prijs garantie van Nederland
  • Eenvoudige montage van de kantoorgebouw zonder gebruik van zwaar gereedschap
  • Je kunt onze klantenservice altijd bereiken met vragen en opmerkingen
  • Uit voorraad leverbaar door heel Nederland
  • Verplaatsbaar met heftruck en hijskraan
  • Snelle levertijden
  • Regelmatig interessante aanbiedingen

Neem contact met ons op!

Bent je overtuigd van de voordelen en wil je direct een kantoorgebouw kopen? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Wil je meer weten, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag verder! Bel naar 085 - 401 47 49, mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

 

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een kantoorgebouw?

Het belangrijkste voordeel van een kantoorgebouw is dat de container demontabel is. Zo is het kantoorgebouw makkelijk en snel op en af te bouwen. Hierdoor is het kantoorgebouw ook eenvoudig verplaatsbaar, dit heeft ook een aantal voordelen want zo kan het altijd weer opgeborgen worden. Ook kan een kantoorgebouw kantoor makkelijk van locatie worden verplaatst als je behoefte hebt aan een nieuwe kantoorlocatie. Dit is voordelig en bespaart je veel tijd en moeite. Als laatste is het demontabele kantoorgebouw erg modern en beschikbaar in alle RAL kleuren. Verder zijn de opties die wij bieden bij het kantoorgebouw eindeloos, je kunt het kantoorgebouw helemaal ontwerpen zoals jij dat wenst!

Kan ik ook een gebruikte kantoorgebouw bij jullie kopen?

Ons product is nog vrij nieuw dus er is ook nog geen mogelijkheid om een gebruikte kantoorgebouw bij ons te kopen. Ons advies is om een nieuwe kantoorgebouw aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo bent u voor een nieuw kantoorgebouw van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands kantoorgebouw bij andere leveranciers. Onze kantoorgebouwen bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.