Vrijdag 19 & zaterdag 20 april dicht

Kantoorunit kopen

Een prefab kantoorunit kopen van Snelbouwkantoor is perfect voor verschillende doeleinden. De kantoorunit is compact en daarom ideaal voor in uw tuin, zo kunt u met gemak een goede werkruimte creëren voor het thuiswerken. Er zitten erg veel voordelen aan thuiswerken maar met deze unit kunt u nog beter werk en privé gescheiden houden. Ook voor de mensen die een salon of bedrijf aan huis beginnen is een kantoorunit van Snelbouwkantoor erg handig.

In de kantoorunit zit op meerdere plekken 50mm EPS verwerkt zodat u aangenaam kan werken. Er zit verder een vinyl vloer in het kantoor, het fijne hieraan is dat de vloer erg makkelijk is schoon te maken. Door de heftruck kokers en hijskraan ogen kunt u de unit gemakkelijk een stukje verplaatsen.

Deze kantoorunit van Snelbouwkantoor maakt het thuiswerken een stuk gemakkelijker!

De voordelen van een snelbouwkantoor

TOP KLANTENSERVICE

Onze medewerkers staan klaar om telefonisch, via de chat of via de mail uw vragen te beantwoorden.

AANPASBAAR

Bij de snelbouw kantoren zijn er verschillende eigenschappen die u zelf kunt kiezen zoals indeling en kleur.

PERSOONLIJK ADVIES

Onze medewerkers hebben jaren lange ervaring en staan klaar om u persoonlijk te woord staan en u van advies te voorzien.

EUROPESE PRODUCTIE

Onze snelbouw kantoren zijn geproduceerd volgens de Europese normen, hierdoor kunnen wij de kwaliteit garanderen.

Bij Snelbouwkantoor kunt u er ook voor kiezen om de volledige montage uit handen te geven. De medewerkers van Snelbouwkantoor zorgen er dan voor dat u een volledig gemonteerde kantoorunit bij u thuis afgeleverd krijgt.


Bekijk onze mogelijkheden video!

Pas uw kantoorunit aan naar wens!

Bij de aankoop van een snelbouw kantoor is het uniek dat u zelf de indeling van uw kantoorunit kunt bepalen. De kantoorunit is opgebouwd uit diverse panelen die op verschillende manieren aan elkaar gekoppeld kunnen worden, op deze manier is de indeling aanpasbaar. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om de deur aan de korte of lange kant te monteren, hetzelfde geldt voor de ramen. Verder kunt u bijvoorbeeld kiezen om geen ramen te plaatsen, of juist extra ramen toe te voegen.

Bekijk onze YouTube video om de verschillende mogelijkheden te zien!


Waar moet u op letten bij een kantoorunit kopen?

Verschillende raam en deur mogelijkheden!

Sinds kort hebben we bij Snelbouwkantoor verschillende raam en deur mogelijkheden. In ons assortiment hebben we een volledig vast raam, een dubbele deur met raam, een dubbele deur zonder raam en dubbele kantel kiep ramen. Samen met de gewenste indeling kunt u de kantoorunit helemaal naar wens samenstellen. Vraag onze medewerkers vooral naar advies.

Alle mogelijke kleuren

In het assortiment van Snelbouwkantoor zitten standaard de kleuren antraciet RAL7021 en zwart RAL9005. Het is bij ons ook mogelijk om een andere RAL kleur te bestellen. Klik hier om te zien in welke andere kleuren u een snelbouw kantoor kan bestellen.

Levering en transport

U kunt ervoor kiezen om het kantoor zelf op te komen halen bij ons op locatie of om gebruik te maken van onze transportservice. Als u ervoor kiest om het snelbouw kantoor bij u te laten leveren dan komen er boven op de prijs nog transportkosten bij, dit wordt berekend aan de hand van verschillende factoren zoals de afstand van onze locatie naar uw locatie. Wij kunnen voor u een offerte op maat geven. LET OP! Het kantoor wordt als bouwpakket geleverd en is dus nog niet opgebouwd. 

Bekijk al onze snelbouwkantoren

De ervaring van onze klanten!


Peter Wittekoek
Peter Wittekoek
2022-04-12
Van begin tot eind prima service, ook de kraanmachinist had heel veel ervaring, dus was het kantoor zo geplaatst. Kachel en stroom erin en werken met veel plezier! Zeker een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een kantoor.
Erik van Oers
Erik van Oers
2022-03-09
Wij hebben een kantoor van 4 meter bij 2 meter gekocht om deze te plaatsen in ons magazijn en ervoor te zorgen dat onze magazijnmedewerker prettiger zijn (administratieve) werk kan doen. Van het eerste contact tot het afleveren van het kantoor zijn wij prettig, snel en vakkundig geholpen. Kregen wij nog wat goede tips die ons op alle vlak hielpen. Kortom wij zijn superblij me ons Snelbouwkantoor
Dees de Gouw
Dees de Gouw
2022-03-01
Goede (en snelle) service, aardige mensen en goede kwaliteit!
Bram Alkemade
Bram Alkemade
2022-03-01
Mooi product!

Veelgestelde vragen

Snelbouw kantoor is doordeweeks geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Ook zijn wij zaterdag geopend van 9:00 tot 13:00 uur. Om ons te bereiken buiten de openingstijden om kunt u ons een e-mail sturen naar info@snelbouwkantoor.nl

Snelbouwkantoor bevind zich in Bergschenhoek dit is vlakbij Rotterdam. Op deze locatie hebben  wij een showroom staan waar u de kantoorunits in het echt kunt zien. De medewerkers van Snelbouwkantoor zullen u een rondleiding geven en meer vertellen over het product. Het precieze adres is Warmoeziersweg 20, 2661 EH Bergschenhoek.

Het is niet nodig om van te voren een afspraak te maken.

Ja, bij Snelbouwkantoor zijn er sinds kort meerdere opties voor raam en deur opties. Bij een standaard kantoorunit zit 1 deurpaneel en 2 kantel-kiep ramen. Tegenwoordig heeft u ook de keuze uit een volledig raam paneel, dubbele kiep-kantel ramen, dubbele deuren met raam en dubbele deuren zonder raam.

Per gemeente zijn er verschillende eisen wat betreft het plaatsten van een kantoorunit. Het is daarom belangrijk dat u zelf met de gemeente contact op neemt over de regels en het eventueel aanvragen van een vergunning. Heeft u bepaalde informatie nodig voor de aanvraag/gemeente ? Neem dan gerust contact op met 1 van onze collega’s.

Ja, de prijs van de kantoorunit die u op de website ziet staan is exclusief transportkosten. U kunt er ook voor kiezen om de unit zelf bij ons op locatie op te halen.

Snelbouwkantoor doet verder niks met stroomaansluiting en dit moet de klant dus zelf regelen. Elke klant is anders en op deze manier kunnen we de kosten van de unit laag houden.


Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze opbouw video!

Een prefab kantoorunit is erg makkelijk te monteren, dit komt door de losse panelen waar het product uit bestaat. Er zijn verschillende soorten panelen, namelijk: raampanelen, deurpanelen en dichte panelen. Al deze panelen kunt u gemakkelijk aan elkaar schuiven. Wij adviseren om voor de opbouw altijd minimaal twee personen te regelen. Het zware gereedschap kunt u thuislaten want u heeft enkel een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskop schroevendraaier of boormachine nodig.

Om het u makkelijker te maken hebben wij een opbouw video voor u gemaakt, deze kunt u tijdens het monteren erbij houden. Mochten er nog vragen zijn over de montage dan kunt u deze natuurlijk stellen aan onze medewerkers. Liever de montage uit handen geven? Dat kan ook! Maak gebruik van onze opbouwservice en dan krijgt u het kantoor volledig opgebouwd geleverd.

Bekijk ons YouTube kanaal nu voor meer videos!