Laagste prijs garantie van Europa

Nieuwe voorraad beschikbaar!

Kantoorunit

Simpel en snel kantoren bouwen

Een kantoorunit kopen van Snelbouwkantoor is perfect voor verschillende doeleinden. De kantoorunit is compact en daarom ideaal voor in uw tuin, zo kunt u met gemak een goede werkruimte creëren voor het thuiswerken. Er zitten erg veel voordelen aan thuiswerken maar met deze unit kunt u nog beter werk en privé gescheiden houden. Ook voor de mensen die een salon of bedrijf aan huis beginnen is een kantoorunit van Snelbouwkantoor erg handig.

In de kantoorunit zit op meerdere plekken 50mm EPS verwerkt zodat u aangenaam kan werken. Er zit verder een vinyl vloer in het kantoor, het fijne hieraan is dat de vloer erg makkelijk is schoon te maken. Door de heftruck kokers en hijskraan ogen kunt u de unit gemakkelijk een stukje verplaatsen.

Deze kantoorunit van Snelbouwkantoor maakt het thuiswerken een stuk gemakkelijker!

Schuurgarage met groot raam

De voordelen van een snelbouwkantoor

TOP KLANTENSERVICE

Onze medewerkers staan klaar om telefonisch, via de chat of via de mail uw vragen te beantwoorden.

MAATWERK

Bij de snelbouw kantoren zijn er verschillende eigenschappen die u zelf kunt kiezen zoals indeling en kleur.

PERSOONLIJK ADVIES

Onze medewerkers hebben jaren lange ervaring en staan klaar om u persoonlijk te woord staan en u van advies te voorzien.

EUROPESE PRODUCTIE

Onze snelbouw kantoren zijn geproduceerd volgens de Europese normen, hierdoor kunnen wij de kwaliteit garanderen.

Bij Snelbouwkantoor kunt u er ook voor kiezen om de volledige montage uit handen te geven. De medewerkers van Snelbouwkantoor zorgen er dan voor dat u een volledig gemonteerde kantoorunit bij u thuis afgeleverd krijgt.


De gemakkelijke opzet van een kantoorunit

Een snelbouw kantoorunit is erg makkelijk te monteren, dit komt door de losse panelen waar het product uit bestaat. Er zijn verschillende soorten panelen, namelijk: raampanelen, deurpanelen en dichte panelen. Al deze panelen kunt u gemakkelijk aan elkaar schuiven. Wij adviseren om voor de opbouw altijd minimaal twee personen te regelen. Het zware gereedschap kunt u thuislaten want u heeft enkel een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskop schroevendraaier of boormachine nodig.

Om het u makkelijker te maken hebben wij een opbouw video voor u gemaakt, deze kunt u tijdens het monteren erbij houden. Mochten er nog vragen zijn over de montage dan kunt u deze natuurlijk stellen aan onze medewerkers. Liever de montage uit handen geven? Dat kan ook! Maak gebruik van onze opbouwservice en dan krijgt u het kantoor volledig opgebouwd geleverd.

Bekijk ons YouTube kanaal nu voor meer videos!


De mogelijkheden van een kantoorunit

Bepaal zelf de indeling

Iets dat bij Snelbouwkantoor erg uniek is is de mogelijkheid om uw eigen indeling te bepalen. De kantoorunit bestaat uit verschillende panelen en deze panelen kunnen op verschillende manieren gekoppeld worden. De deur kan bijvoorbeeld aan de korte en aan de lange kant gemonteerd worden en hetzelfde geld voor de ramen. Heeft u liever helemaal geen ramen of juist een extra raam? Het kan allemaal!

Verschillende raam en deur mogelijkheden!

Sinds kort hebben we bij Snelbouwkantoor verschillende raam en deur mogelijkheden. In ons assortiment hebben we een volledig vast raam, een dubbele deur met raam, een dubbele deur zonder raam en dubbele kantel kiep ramen. Samen met de gewenste indeling kunt u de kantoorunit helemaal naar wens samenstellen. Vraag onze medewerkers vooral naar advies.

Alle mogelijke kleuren

In het assortiment van Snelbouwkantoor zitten standaard de kleuren antraciet RAL7021 en zwart RAL9005. Het is bij ons ook mogelijk om een andere RAL kleur te bestellen. Klik hier om te zien in welke andere kleuren u een snelbouw kantoor kan bestellen.

Onze snelbouwkantoren

De ervaring van onze klanten!


Peter Wittekoek
Peter Wittekoek
2022-04-12
Van begin tot eind prima service, ook de kraanmachinist had heel veel ervaring, dus was het kantoor zo geplaatst. Kachel en stroom erin en werken met veel plezier! Zeker een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een kantoor.
Erik van Oers
Erik van Oers
2022-03-09
Wij hebben een kantoor van 4 meter bij 2 meter gekocht om deze te plaatsen in ons magazijn en ervoor te zorgen dat onze magazijnmedewerker prettiger zijn (administratieve) werk kan doen. Van het eerste contact tot het afleveren van het kantoor zijn wij prettig, snel en vakkundig geholpen. Kregen wij nog wat goede tips die ons op alle vlak hielpen. Kortom wij zijn superblij me ons Snelbouwkantoor
Dees de Gouw
Dees de Gouw
2022-03-01
Goede (en snelle) service, aardige mensen en goede kwaliteit!
Bram Alkemade
Bram Alkemade
2022-03-01
Mooi product!