Laagste prijs garantie van Europa

Zet met gemak een prefab kantoorunit in elkaar!

Maak van een unit een mooie kantoorplek

Een prefab kantoorunit kopen? Dan ben je bij Snelbouwkantoor aan het juiste adres. Onze units worden in diverse situaties gebruikt, onder andere als kantoorunit. Hybride werken is tegenwoordig het nieuwe normaal geworden. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een paar dagen thuis te werken, een prefab kantoorunit als werkplek is dan ideaal. Daarnaast zijn onze units voor bedrijven ook een goede uitkomst. Als er snel extra werkplekken gecreëerd moeten worden dan zijn onze kantoren een handige en betaalbare oplossing.

Waar is een prefab kantoorunit nog meer handig voor?

In het vorige deel heb je gelezen hoe onze prefab kantoorunit gebruikt kan worden als werkplek. Dit is niet het enige waar onze units voor gebruikt kunnen worden. U kan onze producten bijvoorbeeld ook goed gebruiken op een bouwplaats of omtoveren tot een tiny house. Zie hieronder een aantal voorbeelden van verschillende situaties of lees deze blog over salons.

Schaftunit antraciet 3x2 meter in een loods. Wordt gebruik als tijdelijke kantoorruimte  Tiny house ingericht met bed, spiegel, bureau  Een luxe kantoor container als werplek 4x2 zwart

Eigenschappen van onze prefab kantoorunit

Als je denkt aan een prefab kantoorunit kopen dan zijn er een aantal voordelen die handig zijn om te weten. Het eerste voordeel is dat onze unit gemakkelijk verplaatsbaar is. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen dan kan het kantoor gemakkelijk mee. Ten tweede is het mogelijk om bijna elke indeling te realiseren, dit komt omdat wij werken met koppelstukken en wandpanelen. Bij elke unit die wij verkopen wordt één deur en minimaal twee kantel-kiep ramen geleverd. Tot slot is is het goed om te weten dat onze units volledig geïsoleerd zijn. Meer weten over de eigenschappen van ons product? Lees dan hier verder.

Het opbouwen van een prefab kantoorunit

Het opbouwen van een prefab kantoorunit is goed te doen met twee handige personen. Vanwege de standaard wandpanelen en koppelstukken is het ook nog eens mogelijk om de indeling zelf te bepalen. Als je jezelf niet helemaal vertrouwd met het opbouwen van het kantoor, dan kunt u voor een meerprijs ook gebruik maken van onze opbouw service.

Prijs prefab kantoorunit laag houden

Liever de prijs prefab kantoorunit laag houden? Dat kan natuurlijk ook. Door het kantoor zelf op te halen bij ons op locatie met een aanhanger kunt u veel kosten besparen.

Onze keuze in prefab kantoorunits

Bij Snelbouwkantoor hebben wij een breed assortiment samengesteld. De kleinste prefab kantoorunit die wij verkopen is 2 bij 2 meter en de grootste afmeting is 4 bij 2 meter. Bekijk hieronder de standaardafmetingen die wij in ons assortiment hebben.

2 x 2m Prefab kantoorunit

3 x 2m Prefab kantoorunit

4 x 2m Prefab kantoorunit

Meer weten? Neem gerust even contact op!

Heeft u interesse gekregen in één van onze producten? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen! Bel dan naar 085 – 401 47 49, verstuur een email naar info@snelbouwkantoor.nl of u vult het contactformulier in. Wij helpen u namelijk al te graag verder in uw zoektocht!