Kantoorunit kopen


Een kantoorunit zou een ideale oplossing kunnen zijn als u op zoek bent naar een mooi kantoor aan huis, een tijdelijke kantoorruimte of als u uw kantoorruimte wilt uitbreiden. De prefab kantoorunit is demontabel en eenvoudig op en af te bouwen. Voor diverse locaties en verschillende situaties is deze unit uitermate geschikt. Verder is de kantoor unit op verschillende plekken geïsoleerd met 50 mm EPS-platen. Wanneer u een kantoorunit koopt dan bevat deze standaard 2 ramen en 1 deur, uitbreiden met extra raam en deurpanelen is mogelijk.

''De kantoorunit is demontabel en eenvoudig op en af te bouwen''

Kantoorunit kopen? Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Aanpasbare mogelijkheden

De kantoorunit van Snelbouwkantoor is uniek omdat er verschillende aanpasbare mogelijkheden zijn. De kantoren zijn opgebouwd met losse panelen die allemaal aan elkaar geschoven worden. Op deze manier kunt u kiezen op welke plek de panelen gemonteerd worden. Zo kunt u bijvoorbeeld de deur aan de lange of aan de korte kant monteren. Verder heeft Snelbouwkantoor nu ook verschillende raam- en deuropties om uw kantoor aan huis nog meer te personaliseren.

Makkelijke montage prefab kantoorunit

De mobiele kantoorunit is demontabel en daarom enorm makkelijk op- en af te bouwen. Voor deze taak zijn slechts enkele gereedschappen nodig, namelijk een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskopschroevendraaier of boormachine. Wij raden aan om tijdens het opbouwen altijd te zorgen voor een team van minimaal twee personen. Dit zorgt niet alleen voor een vlotte en veilige montage, maar biedt ook een extra paar handen om ervoor te zorgen dat alles precies volgens plan verloopt.

Afmetingen en kleuren container kantoorunit

Bij een kantoorunit kopen zijn er veel opties in afmetingen. De units kunnen aan elke zijde aan elkaar worden gekoppeld en daarom kunnen we heel afmetingen creëren. Bij Snelbouwkantoor verkopen we standaard de afmetingen kantoren: 2x2 meter, 3x2 meter, 4x2 meter.

Bij ons in het assortiment vindt u de kleuren zwart RAL9005 en antraciet RAL7021. Heeft u liever een andere kleur? Tegen een meerwaarde is het kantoor in verschillende RAL classic te bestellen.

Een container kantoorunit kopen, waar moet ik op letten?

Regelmatig vragen onze klanten waarmee ze rekening moeten houden alvorens zij een container kantoor gaan aanschaffen. Wij hebben voor u een aantal aandachtspunten op een rij gezet: Kijk hoeveel ruimte u beschikbaar heeft om de prefab kantoorunit te plaatsen. Probeer altijd rekening te houden met een marge plus minus een halve meter rondom de kantoor unit om deze goed op te kunnen zetten. Zo weet u ook altijd zeker dat de unit op de juiste plaats past.

Bereken hoeveel ruimte u nodig heeft. Houd er rekening mee dat er een mogelijkheid is om in geval van ruimtegebrek, kantoren aan elkaar te koppelen. Montage van de prefab kantoorunit is vrij eenvoudig. Wel raden we aan de montage met twee personen te verrichten, dit maakt het makkelijker en zorgt ervoor dat de montage van het kantoor aan huis sneller verloopt.

Levering kantoorunit

Bij een kantoorunit kopen is het handig om na te denken over transport. Wij kunnen de gehele levering van de demontabele kantoorunit verzorgen. Hierbij kunnen we het transport regelen tot aan de deur. Bij het plaatsen van het kantoor maken we gebruik van een kraan. Dit zijn optionele kosten, u kunt er ook voor kiezen om de kraan zelf te huren. Verder kunt u er voor kiezen om het kantoor zelf bij ons op locatie op te halen, dit scheelt voor u ook in de kosten.

Voordelen van een kantoor unit van Snelbouwkantoor

Het belangrijkste voordeel van een prefab kantoorunit van Snelbouwkantoor is dat de container demontabel is. Zo is het kantoorgebouw makkelijk en snel op en af te bouwen. Hierdoor is de unit ook eenvoudig verplaatsbaar en kan het product ook wel een mobiele kantoorunit genoemd worden. Verder is de container kantoorunit erg modern en verkrijgbaar in moderne RAL-kleuren, u kunt zelfs nog kiezen voor een andere RAL classic kleur. Door de losse panelen waar het kantoor uit is opgebouwd is het ook nog eens mogelijk om zelf de indeling te bepalen. Kortom de opties die we bieden zijn eindeloos, u kunt de kantoorunit helemaal ontwerpen zoals u dat wenst!

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over een prefab kantoorunit kopen? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Neem gerust contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

 

Veelgestelde vragen:

Kan ik ook tweedehands kantoren bij jullie kopen?

Sinds kort is het mogelijk om bij Snelbouwkantoor een tweedehands kantoorunit te kopen. Deze kantoren worden aangeboden op onze speciale pagina voor tweedehands producten. Het is belangrijk om te weten dat voor deze kantoren geldt dat ze beschikbaar zijn zolang de voorraad strekt.

Welke isolatie wordt gebruikt in de kantoorunit en waar bevindt deze zich?

De kantoor units zijn geïsoleerd met 50 mm EPS-platen, deze isolatie is te vinden in de vloer, wanden en dak.

Kan ik de kantoorunit aanpassen aan mijn behoeften?

Zeker! Onze prefab kantoorunits hebben verschillende aanpasbare opties, zoals de plaatsing van ramen, deuren en andere panelen. Hierdoor kunt u de indeling personaliseren.

Is er ook een mogelijkheid om een zeecontainer kantoor bij jullie aan te schaffen?

De containers waarvan onze kantoorunits zijn gemaakt zijn geen zeecontainers. Onze prefab kantoorunit is wel dezelfde maat als een zeecontainer. Ook heeft ons product qua uitstraling wel iets weg van een zeecontainer, alleen iets moderner.