Kantoorunit


Een kantoorunit, ook wel bouwkeet of kantoor container genoemd, zou een ideale oplossing kunnen zijn als je op zoek bent naar een mooie kantoorruimte, een tijdelijke kantoorruimte of als je jouw kantoorruimte wilt uitbreiden. De prefab kantoorunit is demontabel en eenvoudig op en af te bouwen, voor alle soorten locaties en verschillende bezigheden is deze unit uitermate geschikt. Verder is het kantoor volledig geïsoleerd met 50mm EPS platen en bevat ramen voor natuurlijk licht.

''De kantoorunit is demontabel en eenvoudig op en af te bouwen''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Talloze mogelijkheden met de kantoorunit

De kantoorunit die wij verkopen is volledig demontabel. Dit betekent dat tijdens transport de mobiele kantoorunit gemakkelijk vervoerd kan worden met een BE rijbewijs. Daarnaast past de unit achterop een trailer en is zelf gemakkelijk te demonteren. Ook kunnen wij de kantoor container in kleur aanbieden, alle RAL kleuren zijn hiervoor beschikbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos maar vraag ons vooral naar de mogelijkheden!

De prefab kantoorunit snel en makkelijk zelf monteren

De kantoorunit kan afhankelijk van de afmeting van de container zeer snel worden opgebouwd. Hier heb je alleen een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskop schroevendraaier of boormachine voor nodig. De gegalvaniseerde panelen zijn van licht materiaal waardoor deze eenvoudig kunnen worden verplaatst en worden gemonteerd aan elkaar en aan de vloer.

Afmetingen kantoorunit

Bij een kantoorunit kopen zijn er veel opties in afmetingen. De units kunnen aan elke zijde aan elkaar worden gekoppeld en daarom kunnen wij heel afmetingen creëren. Bij Snelbouwkantoor verkopen wij standaard de afmetingen kantoorunits: 2x2 meter, 3x2 meter, 4x2 meter.

Daarnaast bieden we op het gebied van kleuren een verscheidenheid aan RAL-kleuren aan. Zo kunt u bijvoorbeeld de kleur van uw bedrijf gebruiken zodat de kantoorunit met uw bedrijfskleuren matcht!

Een kantoorunit kopen, waar moet ik op letten?

Regelmatig vragen onze klanten waarmee ze rekening moeten houden alvorens zij een kantoorunit gaan aanschaffen. Hier hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet: Kijk hoeveel ruimte je beschikbaar hebt om de kantoorunit te plaatsen. Probeer altijd rekening te houden met een marge plus minus een halve meter rondom de container om deze goed op te kunnen zetten. Zo weet u ook altijd zeker dat de unit op de juiste plaats past.

Bereken hoeveel ruimte je nodig hebt. Houd er rekening mee dat er een mogelijkheid is om in geval van ruimtegebrek, kantoorunits aan elkaar te koppelen. Montage van de kantoorunit is vrij eenvoudig. Wel raden we aan de montage met twee personen te verrichten, dit maakt het makkelijker en zorgt ervoor dat de montage sneller verloopt. Tot slot kunnen wij de unit tegen betaling bij je bezorgen en tegen een meerprijs kunnen wij ook de montage voor je verzorgen. Wilt u de kosten laag houden? Haal de mobiele kantoorunit dan met een aanhanger zelf bij ons op. Wij hebben altijd een grote voorraad in ons magazijn!

Levering kantoorunit

Wij kunnen de gehele levering van de demontabele kantoorunit verzorgen. Hierbij kunnen wij het transport regelen tot aan de deur. Bij het plaatsen van het Snelbouwkantoor maken wij gebruik van een kraan. Dit zijn optionele kosten, u kunt er ook voor kiezen om de kraan zelf te huren. Als u meerdere kantoorunits besteld, kunnen wij de units met elkaar monteren. Hierdoor kan er één grote ruimte of meerdere ruimtes worden gecreëerd.

Neem contact met ons op!

Bent u  geïnteresseerd of wil je meer weten over onze kantoorunit? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Neem gerust contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een kantoorunit van Snelbouwkantoor?

Het belangrijkste voordeel van een prefab kantoorunit bij Snelbouwkantoor is dat de container demontabel is. Zo is het kantoorgebouw makkelijk en snel op en af te bouwen. Hierdoor is de unit ook eenvoudig verplaatsbaar en kan het product ook wel een mobiele kantoorunit genoemd worden. Ook kan een kantoorunit van Snelbouwkantoor makkelijk van locatie worden verplaatst als je behoefte hebt aan een nieuwe kantoorlocatie. Dit is voordelig en bespaart u veel tijd en moeite. Verder is de demontabele kantoorunit erg modern en beschikbaar in veel RAL kleuren. Kortom zijn de opties die wij bieden bij Snelbouwkantoor eindeloos, u kunt de kantoorunit helemaal ontwerpen zoals u dat wenst!

Kan ik ook een gebruikte kantoorunit bij jullie kopen?

Dit product is nog vrij nieuw dus er is nog geen mogelijkheid om een gebruikte kantoorunit bij ons te kopen. Ons advies is om een nieuwe unit bij Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo bent u voor een nieuw kantoorunit van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands geïsoleerde unit bij andere leveranciers. Onze Snelbouwkantoren bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.

Is er ook een mogelijkheid om een zeecontainer kantoor bij jullie aan te schaffen?

De containers waarvan onze kantoorunits zijn gemaakt zijn geen zeecontainers. Onze kantoor container is wel dezelfde maat als een zeecontainer. Ook heeft ons product qua uitstraling wel iets weg van een zeecontainer, alleen iets moderner. Daarnaast ligt de prijs van een zeecontainer heel hoog en wij proberen de prijs van onze kantoren zo laag mogelijk te houden om de laagste prijs te garanderen.