Kantoorunit kopen


Een kantoorunit zou een ideale oplossing kunnen zijn als u op zoek bent naar een mooi kantoor aan huis, een tijdelijke kantoorruimte of als u uw kantoorruimte wilt uitbreiden. De prefab kantoorunit is demonteerbaar en gemakkelijk op te bouwen, waardoor deze geschikt is voor verschillende locaties en diverse situaties. Bovendien is de kantoorunit op verschillende plaatsen geïsoleerd en voorzien van voldoende ramen voor natuurlijke verlichting.

Kantoorunit kopen? Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Aanpasbare mogelijkheden

Bij een deel van onze kantoorunits zijn er diverse aanpasbare mogelijkheden beschikbaar. Dit geldt met name voor onze antraciete kantoorunits, die zijn samengesteld uit afzonderlijke panelen die naar wens kunnen worden geschoven. Hierdoor heeft u de vrijheid om te bepalen waar de panelen worden gemonteerd. Zo kunt u bijvoorbeeld de deur aan de lange zijde of aan de korte zijde plaatsen. Bovendien biedt Snelbouwkantoor nu verschillende opties voor ramen en deuren, zodat u uw thuiskantoor verder kunt personaliseren.

Makkelijke montage prefab kantoorunit

Onze houtlook kantoorunits worden als geheel geleverd, terwijl de meeste van de mobiele kantoorunits die we verkopen demonteerbaar zijn, wat ze buitengewoon eenvoudig maakt om op te bouwen en af te breken. Voor deze taak heeft u slechts enkele gereedschappen nodig, namelijk een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskopschroevendraaier of boormachine. We raden aan om tijdens de montage altijd te zorgen voor een team van minimaal twee personen. Dit zorgt niet alleen voor een vlotte en veilige opbouw, maar biedt ook een extra set handen om ervoor te zorgen dat alles precies volgens plan verloopt.

Afmetingen en kleuren container kantoorunit

Bij een luxe kantoorunit kopen zijn er veel opties in afmetingen. Bij Snelbouwkantoor bieden we standaard kantoorafmetingen aan, namelijk: 2x2 meter, 3x2 meter, 4x2 meter. Onlangs hebben we ons assortiment uitgebreid met nieuwe kantoorunits met een houtlook afwerking, waarvan we de afmetingen 4x3 meter en 6x3 meter nu op voorraad hebben.

Bij ons in het assortiment vindt u kantoorunits in de kleuren zwart, antraciet en houtlook. Onze kantoorunits combineren niet alleen esthetiek met functionaliteit, maar ze zijn ook ontworpen met oog op comfort, waardoor uw werkomgeving niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook praktisch.

Een container kantoorunit kopen, waar moet ik op letten?

Regelmatig vragen onze klanten waarmee ze rekening moeten houden alvorens zij een container kantoor gaan aanschaffen. Wij hebben voor u een aantal aandachtspunten op een rij gezet: Kijk hoeveel ruimte u beschikbaar heeft om de prefab kantoorunit te plaatsen. Probeer altijd rekening te houden met een marge plus minus een halve meter rondom de kantoor unit om deze goed op te kunnen zetten. Zo weet u ook altijd zeker dat de unit op de juiste plaats past.

Bereken hoeveel ruimte u nodig heeft. Houd er rekening mee dat er een mogelijkheid is om in geval van ruimtegebrek, kantoren aan elkaar te koppelen. Montage van de prefab kantoorunit is vrij eenvoudig. Wel raden we aan de montage met twee personen te verrichten, dit maakt het makkelijker en zorgt ervoor dat de montage van het kantoor aan huis sneller verloopt.

Levering kantoorunit

Bij een kantoorunit kopen is het handig om na te denken over transport. Wij kunnen de gehele levering van de demontabele kantoorunit verzorgen. Hierbij kunnen we het transport regelen tot aan de deur. Bij het plaatsen van het kantoor maken we gebruik van een kraan. Dit zijn optionele kosten, u kunt er ook voor kiezen om de kraan zelf te huren. Verder kunt u er voor kiezen om het kantoor zelf bij ons op locatie op te halen, dit scheelt voor u ook in de kosten.

Voordelen van een kantoor unit van Snelbouwkantoor

Het belangrijkste voordeel van een prefab kantoor container van Snelbouwkantoor is dat het grotendeel van onze containers demontabel zijn. Zo is de container kantoorunit makkelijk en snel op en af te bouwen. Hierdoor is de unit ook eenvoudig verplaatsbaar en kan het product ook wel een mobiele kantoorunit genoemd worden. Verder kan door de losse panelen waar het kantoor uit is opgebouwd is het ook nog eens mogelijk om bij sommige van onze kantoren de indeling zelf te bepalen. Kortom de opties die we bieden zijn eindeloos!

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over een prefab kantoorunit kopen? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Neem gerust contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

 

Veelgestelde vragen:

Kan ik ook tweedehands kantoren bij jullie kopen?

Sinds kort is het mogelijk om bij Snelbouwkantoor een tweedehands kantoorunit te kopen. Deze kantoren worden aangeboden op onze speciale pagina voor tweedehands producten. Het is belangrijk om te weten dat voor deze kantoren geldt dat ze beschikbaar zijn zolang de voorraad strekt.

Welke isolatie wordt gebruikt in de kantoorunit en waar bevindt deze zich?

De kantoor units zijn geïsoleerd met 50 mm EPS-platen, deze isolatie is te vinden in de vloer, wanden en dak.

Kan ik de kantoorunit aanpassen aan mijn behoeften?

Zeker! Onze prefab kantoorunits hebben verschillende aanpasbare opties, zoals de plaatsing van ramen, deuren en andere panelen. Hierdoor kunt u de indeling personaliseren.

Is er ook een mogelijkheid om een zeecontainer kantoor bij jullie aan te schaffen?

De containers waarvan onze kantoorunits zijn gemaakt zijn geen zeecontainers. Onze prefab kantoorunit is wel dezelfde maat als een zeecontainer. Ook heeft ons product qua uitstraling wel iets weg van een zeecontainer, alleen iets moderner.