Mobiel kantoor


Een van onze belangrijke punten waar wij als bedrijf voor staan is bijvoorbeeld klantgerichtheid en de topkwaliteit, wij streven ernaar om een hoge kwaliteit te bieden en de laagste prijs voor u te kunnen garanderen! Een mobiel kantoor is ideaal te gebruiken in allerlei situaties. Bijvoorbeeld als u ruimtetekort heeft in uw kantoor, een kortstondige kantoorruimte zoekt of bijvoorbeeld wilt gaan uitbreiden in kantoorruimte. Daarnaast is ons mobiel kantoor ook regelmatig handig op bouwlocaties als bijvoorbeeld een bouwkeet.

Plaats direct een bestelling of vraag u kunt een offerte aanvragen! Wilt u meer te weten komen over onze voordelen en de mogelijkheden die er zijn? Neem dan met ons contact op! U kunt ook bellen naar 085 - 401 47 49, een mail verzenden naar info@snelbouwkantoor.nl of u vult het contactformulier in.

Filter

Het mobiel kantoor

Bij Snelbouwkantoor bieden we twee soorten kantoren, waarbij het ene type aanzienlijk eenvoudiger te verplaatsen is dan het andere. Onze antracieten units zijn geïsoleerd met een laag van 50 mm EPS en worden standaard geleverd met twee ramen en één deur. Aan de andere kant zijn onze houtlook kantoren geïsoleerd met een laag van 100 mm EPS. U heeft de mogelijkheid om extra ramen en deuren toe te voegen om nog meer natuurlijk licht binnen te laten. Onze Snelbouwkantoren bieden duurzame en demonteerbare oplossingen, zowel voor particulieren als bedrijven. Ons mobiele kantoor combineert hoogwaardige kwaliteit met de scherpste prijs in Europa.

Diverse eigenschappen van het mobiel kantoor

Een deel van onze mobiele kantoren zijn demonteerbaar en hebben diverse belangrijke eigenschappen. Deze kantoren zijn uitgerust met een PVC-vloer met een OAK-toplaag, wat zorgt voor gemakkelijk onderhoud. Het dak van deze kantoren zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen, en sommige zijn voorzien van regengoten aan alle hoeken om efficiënte afvoer van hemelwater te garanderen. De kantel-kiepramen van deze mobiele kantoren zijn ruim en vereisen minimaal onderhoud.

Waarom een mobiel kantoor?

Een groot voordeel van het mobiele kantoor is dat het behoorlijk snel en vooral eenvoudig is om op te bouwen. Het mobiel kantoor is daarnaast demontabel, dit betekent dat het in de toekomst weer afgebouwd en opgeslagen zou kunnen worden. Dat is de reden dat het kantoor ook gemakkelijk te verplaatsen is. Als u bijvoorbeeld gaat verhuizen met uw kantoorlocatie bent u niet genoodzaakt om na aanschaf van het mobiel kantoor een andere kantoorruimte te zoeken, te huren of te kopen. Zo kunt u deze tijd en moeite uzelf besparen. Maar het kantoor kan ook worden gebruikt voor bijvoorbeeld de opslag van uw spullen.

Mobiele kantoren en hun afmetingen

Bij de aankoop van een mobiel kantoor heeft u verschillende afmetingsopties. Snelbouwkantoor biedt standaard kantoorafmetingen aan, namelijk 2x2 meter, 3x2 meter en 4x2 meter. Recentelijk hebben we ons assortiment uitgebreid met nieuwe kantoren met een houtlook afwerking, waarvan de afmetingen 4x3 meter en 6x3 meter momenteel op voorraad zijn. Binnen ons assortiment vindt u de mobiele kantoren in de kleuren zwart, antraciet en houtlook.

Tweedehands kantoren

Bij Snelbouwkantoor bieden wij nu ook de mogelijkheid om een gebruikt mobiel kantoor aan te schaffen. We hebben hiervoor een speciale pagina met tweedehands opties gecreëerd. Of u nu een startende ondernemer bent die kosten wil besparen, een tijdelijke kantoorruimte nodig heeft of gewoon op zoek bent naar een voordelige oplossing, onze tweedehands mobiele kantoren bieden een uitstekende optie. Het aanbod is echter beperkt en geldt op basis van beschikbaarheid, dus wacht niet te lang om te profiteren van deze kans.

Levering mobiel kantoor

Wij kunnen de volledige levering van het mobiel kantoor voor u verzorgen, waarbij wel transportkosten in rekening worden gebracht. Daarnaast kunnen wij het transport voor u regelen tot aan uw deur. Bij het plaatsen van het Snelbouwkantoor op locatie maken wij meestal gebruik van een hijskraan. Deze kosten zijn echter optioneel, omdat u ook de mogelijkheid heeft om zelf een kraanbedrijf in te schakelen of te regelen.

Voordelen van een mobiel kantoor bij Snelbouwkantoor

Het belangrijkste voordeel van een mobiel kantoor bij Snelbouwkantoor is dat een groot deel van onze containers demontabel is. Hierdoor zijn de mobiele kantoorunits eenvoudig en snel op- en af te bouwen, wat ze zeer flexibel en verplaatsbaar maakt. Dit biedt meerdere voordelen, waaronder de mogelijkheid om het kantoor op te bergen wanneer dat nodig is en de flexibiliteit om het kantoor naar een nieuwe locatie te verplaatsen als dat gewenst is. Dit bespaart u niet alleen tijd maar ook moeite. Kortom, de opties die wij bieden bij Snelbouwkantoor eindeloos!

Contact opnemen kost u helemaal niks!

Heeft u interesse gekregen in een mobiel kantoor kopen of heeft u nog andere vragen over onze kantoren? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen! Bel dan naar 085 - 401 47 49, verstuur een email naar info@snelbouwkantoor.nl of u vult het contactformulier in. Wij helpen u namelijk al te graag in de zoektocht naar uw droomkantoor!

 

Veelgestelde vragen:

Wat onderscheidt Snelbouwkantoor van andere aanbieders van mobiele kantoren?

We streven ernaar om hoogwaardige mobiele kantoren aan te bieden tegen de laagste prijzen in Europa. Onze mobiele kantoren zijn volledig geïsoleerd, eenvoudig demonteerbaar en beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Wat is de garantie op een mobiel kantoor van Snelbouwkantoor?

Bij Snelbouwkantoor bieden we standaard 1 jaar lang anti-roest garantie op onze mobiele kantoren.

Wat zijn enkele van de belangrijkste eigenschappen van het mobiele kantoor van Snelbouwkantoor?

Ons mobiele kantoor is volledig geïsoleerd met een 50 mm EPS-isolatielaag en wordt standaard geleverd met twee ramen en één deur. Het heeft een PVC-vloer met een OAK toplaag voor eenvoudig onderhoud, een stalen dak met isolatie en efficiënte regengoten voor waterafvoer.

Hoe werkt de levering van het mobiele kantoor?

Wij kunnen de volledige levering van het mobiele kantoor voor u verzorgen, inclusief transport tot aan uw deur. In de meeste gevallen maken we gebruik van een hijskraan bij het plaatsen op locatie. U kunt er echter ook voor kiezen om zelf een kraanbedrijf in te schakelen.