Mobiel kantoor


Belangrijke punten waar ons bedrijf voor staat zijn de klantgerichtheid en de topkwaliteit, zo bieden we naast een hoge kwaliteit de laagste prijsgarantie! Een mobiel kantoor is ideaal te gebruiken in verschillende situaties. Wanneer je ruimtetekort hebt in je kantoor, een tijdelijke kantoorruimte zoekt of wilt uitbreiden in kantoorruimte maar niet je pand wilt verbouwen. Ook op bouwlocaties is het vaak handig om een kantoor te hebben. Hiervoor is deze unit zeer geschikt. Het mobiel kantoor is volledig geïsoleerd en heeft een raam of meerdere ramen voor natuurlijk licht. De ruimtes zijn in verschillende maten verkrijgbaar, desgewenst met airconditioning of verwarming. Wij bieden met onze Snelbouwkantoren stevige en demontabele flexibele oplossingen voor zowel de particulier alsmede bedrijfsmatig.

''Ons Snelbouw mobiel kantoor heeft standaard één jaar lang anti-roest garantie!''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Het mobiel kantoor

Belangrijke punten waar ons bedrijf voor staat zijn de klantgerichtheid en de topkwaliteit. Het mobiel kantoor biedt naast de hoge kwaliteit de laagste prijsgarantie. Het mobiel kantoor is demontabel en heeft verschillende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn dat het mobiel kantoor is geïsoleerd met 50 mm EPS, dit houdt de warmte goed vast. Het mobiel kantoor bevat een PVC vloer in OAK afwerking, deze is makkelijk schoon te houden en is ook goed geïsoleerd. Het dak van het mobiel kantoor is een stalen geïsoleerd dak en bevat regengoten voor de afvoer van regen. De ramen van het mobiel kantoor zijn grote onderhoudsvrije ramen. De ramen hebben een draai en kiep stand, dit betekent dat het raam volledig en half open kan in verschillende standen. Daarnaast is er ook een optie voor airconditioning in het mobiel kantoor, voor de verkoeling en verwarming van het mobiel kantoor.

Waarom een mobiel kantoor?

Een belangrijk voordeel van het mobiel kantoor is dat het snel en eenvoudig op te bouwen is. Het mobiel kantoor is demontabel, dit betekent dat het altijd weer afgebouwd en opgeborgen kan worden. Daarom is het mobiel kantoor ook makkelijk te verplaatsen. Als je een andere kantoorlocatie wenst hoef je na aankoop van het mobiel kantoor geen nieuwe kantoorruimte te zoeken, te huren of te kopen. Zo bespaar jij weer tijd en moeite. Daarnaast kan het mobiel kantoor ook gebruikt worden voor de opslag van bepaalde spullen of als woon container gebruikt worden, kortom kun je van alles met de mobiel container!

Afmetingen van het mobiel kantoor

De standaardkleuren zijn mat zwart, donker antraciet en groen, deze kleuren zijn altijd op voorraad. Het mobiel kantoor is te verkrijgen in alle RAL kleuren en de gewenste kleur is inclusief de prijs. Verder kan het mobiel kantoor op elke gewenste afmeting worden gecreëerd. De units kunnen aan elke zijde aan elkaar worden gekoppeld. Daarnaast kan de prefab kantoorunit ook in hoogte worden uitgebreid door de kantoor containers op elkaar te stapelen. Zo wordt er efficiënt met de hoogte omgegaan. Hierbij is het mogelijk om een trap binnen of buiten de kantoorunit te plaatsen. Het mobiel kantoor is een demontabel pakket, de panelen zoals de raampanelen, deurpanelen en dichte panelen kunnen op elke gewenste manier in het mobiel kantoor worden gebouwd.

De standaard afmetingen zijn:

2 x 2m mobiel kantoor
3 x 2m mobiel kantoor
4 x 2m mobiel kantoor
4 x 3m mobiel kantoor
4 x 4m mobiel kantoor

Levering mobiel kantoor

Wij kunnen de gehele levering van het demontabele mobiel kantoor verzorgen. Hierbij kunnen wij het transport regelen tot aan de deur. Bij het plaatsen van het Snelbouwkantoor maken wij gebruik van een kraan. Dit zijn optionele kosten, je kan er ook voor kiezen om de kraan zelf te huren. Als je meerdere kantoorunits besteld, kunnen wij de mobiel kantoren met elkaar monteren. Hierdoor kan er één grote ruimte of meerdere ruimtes worden gecreëerd.

Neem contact met ons op!

Heb je interesse in het mobiel kantoor of heb je nog vragen over het product? Neem dan gerust contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag in de zoektocht naar jouw droomkantoor!

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een kantoorunit van Snelbouwkantoor?

Het belangrijkste voordeel van een mobiel kantoor bij Snelbouwkantoor is dat de container demontabel is. Zo is het kantoorgebouw makkelijk en snel op en af te bouwen. Hierdoor is het mobiel kantoor ook eenvoudig verplaatsbaar, dit heeft een aantal voordelen want zo kan het altijd weer opgeborgen worden. Ook kan een mobiel kantoor van Snelbouwkantoor makkelijk van locatie worden verplaatst als je behoefte hebt aan een nieuwe kantoorlocatie. Dit is voordelig en bespaart je veel tijd en moeite. Verder is het demontabele mobiel kantoor erg modern en beschikbaar in alle RAL kleuren. Kortom zijn de opties die wij bieden bij Snelbouwkantoor eindeloos, je kunt de kantoorunit helemaal ontwerpen zoals jij dat wenst!

Kan ik ook een gebruikte kantoorunit bij jullie kopen?

Ons product is nog vrij nieuw dus er is nog geen mogelijkheid om een gebruikt mobiel kantoor bij ons te kopen. Ons advies is om een nieuwe kantoorunit bij Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo ben je voor een nieuw mobiel kantoor van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands mobiel kantoor bij andere leveranciers. Onze Snelbouwkantoren bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.

Is er ook een mogelijkheid om een zeecontainer kantoor bij jullie aan te schaffen?

De containers waarvan onze mobiel kantoren zijn gemaakt zijn geen zeecontainers. Onze kantoor container is wel dezelfde maat als een zeecontainer. Ook ziet onze kantoor container er hetzelfde uit als een zeecontainer, alleen iets moderner. Daarnaast ligt de prijs van een zeecontainer heel hoog en wij proberen de prijs van onze kantoorunits zo laag mogelijk te houden om de laagste prijs te garanderen.