Mobiel kantoor


Een van onze belangrijke punten waar wij als bedrijf voor staat is bijvoorbeeld klantgerichtheid en de topkwaliteit, wij streven er naar om een hoge kwaliteit te bieden en de laagste prijs voor u te kunnen garanderen! Een mobiel kantoor is ideaal te gebruiken in allerlei situaties. Bijvoorbeeld als u ruimtetekort heeft in uw kantoor, een kortstondige kantoorruimte zoekt of bijvoorbeeld wilt gaan uitbreiden in kantoorruimte. Daarnaast is ons kantoor ook regelmatig handig op bouwlocaties als bijvoorbeeld een bouwkeet. Het mobiel kantoor is ook volledig geïsoleerd en het heeft een raam of als uw meerdere ramen wilt is dit ook zeker mogelijk voor bijvoorbeeld meer natuurlijk licht. De units zijn in meerdere maten te verkrijgen. Wij bieden met onze Snelbouwkantoren stevige en demontabele flexibele oplossingen voor zowel de particulier alsmede bedrijfsmatig.

''Bij Snelbouwkantoor hanteren wij standaard 1 jaar lang anti-roest garantie!''

Plaats direct een bestelling of vraag u kunt een offerte aanvragen! Wilt u meer te weten komen over onze voordelen en de mogelijkheden die er zijn? Neem dan met ons contact op! U kunt ook bellen naar 085 - 401 47 49, een mail verzenden naar info@snelbouwkantoor.nl of u vult het contactformulier in.

Filter

Het mobiel kantoor

De belangrijkste aspecten waar wij als bedrijf voor staan zijn klantgerichtheid en topkwaliteit afleveren. Het mobiel kantoor heeft naast de hoge kwaliteit ook de laagste prijs van Europa. De unit is demontabel en heeft een aantal belangrijke eigenschappen. Deze eigenschappen zijn bijvoorbeeld dat de unit is geïsoleerd met een 50 mm EPS ondervloer, dit houdt de kou buiten. Het kantoor bevat daarnaast ook een PVC vloer met een OAK toplaag, hierdoor is het makkelijk schoon te maken en blijft de warmte ook beter in het kantoor. Het dak van het kantoor is een stalen dak met isolatie materiaal en bevat daarnaast regengoten naar alle hoeken voor de afvoer van het hemelwater. De kantel-kiep ramen van het kantoor zijn ruime ramen en ook nog eens onderhoudsvrij.

Waarom een mobiel kantoor?

Een groot voordeel van het mobiele kantoor is dat het behoorlijk snel en vooral eenvoudig is om op te bouwen. Het kantoor unit is daarnaast demontabel, dit betekend dat het in de toekomst weer afgebouwd en opgeslagen zou kunnen worden. Dat is de reden dat het kantoor ook gemakkelijk te verplaatsen is. Als je bijvoorbeeld gaat verhuizen met je kantoorlocatie ben je niet genoodzaakt om na aanschaf van het mobiel kantoor geen ander kantoorruimte te zoeken, te huren of te kopen. Zo kunt u deze tijd en moeite uzelf besparen. Maar het kantoor kan ook worden gebruikt voor bijvoorbeeld de opslag van uw spullen of eventueel als woon unit, samengevat kunt u dus alle kanten op met een mobiele container!

Mobiele kantoren en hun afmetingen

Een aantal kleuren hebben wij altijd standaard op voorraad, dat zijn namelijk mat zwart, donker antraciet en de groene variant. Het mobiel kantoor is tevens te verkrijgen in veel meer RAL Classic kleuren en hier zit geen meer prijs aan voor U! Daarnaast is het mogelijk om het kantoor op bijna elke gewilde afmeting te verkrijgen doormiddel van koppelstukken te gebruiken. De kantoren kunnen namelijk aan zowel de korte als de lange zijde aan elkaar gekoppeld worden. Alle units zijn een geheel demontabel pakket, zo kunt u zelf bepalen waar alle panelen moeten komen. U heeft dus zelf de touwtjes in handen waar de panelen zoals de raampanelen, deurpanelen en dichte panelen moeten komen in het kantoor.

De meest standaard afmetingen die wij hanteren zijn als volgt: 2 x 2m, 3 x 2m, 4 x 2m, 4 x 3m, 4 x 4m. Er zijn ook nog grotere afmetingen mogelijk door het koppelen van een paar kleine.

Levering mobiel kantoor

Wij bieden u de mogelijkheid om de gehele levering van het demontabele kantoor te verzorgen. Wij kunnen dan ook het transport voor u regelen tot aan de deur. Bij het plaatsen op locatie van het Snelbouwkantoor maken wij in de meeste gevallen dan ook gebruik van een hijskraan. Deze kosten zijn optioneel, u kunt er namelijk ook voor kiezen om zelf een kraan bedrijf in te huren of te regelen. Als u er voor kiest om meerdere mobiele kantoren bij ons te bestellen, kunnen wij voor u de kantoorunits met elkaar monteren. Waardoor er 1 grotere ruimtes kunnen worden gecreëerd.

Contact opnemen kost u helemaal niks!

Heeft u interesse gekregen in een mobiel kantoor of heeft u nog andere vragen over onze kantoren? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen! Bel dan naar 085 - 401 47 49, verstuur een email naar info@snelbouwkantoor.nl of u vult het contactformulier in. Wij helpen u namelijk al te graag in de zoektocht naar uw droomkantoor!

 

De meest gestelde vragen

Wat kunnen de voordelen van een kantoorunit van Snelbouwkantoor zijn?

Het belangrijkste voordeel van een mobiel kantoor bij Snelbouwkantoor is dat de container demontabel is. Zo is het kantoorgebouw makkelijk en snel op en af te bouwen. Hierdoor is het kantoor ook eenvoudig verplaatsbaar, dit heeft een aantal voordelen want zo kan het altijd weer opgeborgen worden. Ook kan een kantoor van Snelbouwkantoor makkelijk van locatie worden verplaatst als je behoefte hebt aan een nieuwe kantoorlocatie. Dit is voordelig en bespaart je veel tijd en moeite. Verder is het demontabele kantoor erg modern en beschikbaar in alle RAL kleuren. Kortom zijn de opties die wij bieden bij Snelbouwkantoor eindeloos, je kunt de kantoorunit helemaal ontwerpen zoals jij dat wenst!

Is het ook mogelijk om een tweedehandse kantoorunit bij jullie aan te schaffen?

Ons product is nog vrij nieuw dus er is nog geen mogelijkheid om een gebruikt kantoor bij ons te kopen. Ons advies is om een nieuwe kantoorunit bij Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo ben je voor een nieuw mobiel kantoor van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands kantoor bij andere leveranciers. Onze Snelbouwkantoren bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.

Is er toevallig ook een optie om een zeecontainer kantoor bij jullie te kopen?

De containers waarvan onze mobiel kantoren zijn gemaakt zijn geen zeecontainers. Onze kantoor container is wel dezelfde maat als een zeecontainer. Ook ziet onze kantoor container er hetzelfde uit als een zeecontainer, alleen iets moderner. Daarnaast ligt de prijs van een zeecontainer heel hoog en wij proberen de prijs van onze kantoorunits zo laag mogelijk te houden om de laagste prijs te garanderen.