Laagste prijs garantie!

Een noodwoning kopen van Snelbouwkantoor is perfect voor verschillende doeleinden. De noodwoning is compact en makkelijk verplaatsbaar, daarom is een noodwoning perfect als tijdelijke woonruimte. Voor mensen die aan het verbouwen zijn is het prettig om tijdelijk in een alternatieve ruimte te wonen, verder is de nood woning ook goed voor de opslag.

Snelbouwkantoor heeft een noodwoning te koop met isolatie, op verschillende plekken zit 50mm EPS verwerkt zodat de temperatuur aangenaam blijft. Er zit verder een vinyl vloer in de noodwoning, het fijne hieraan is dat de vloer erg makkelijk is schoon te maken. Door de heftruck kokers en hijskraan ogen kunt u de tijdelijke woning gemakkelijk een stukje verplaatsen op locatie.

‘Door een noodwoning kan ik tijdens mijn verbouwing tijdelijk ergens anders in slapen.’

Tiny house ingericht met bed, spiegel, bureau

De voordelen van snelbouwkantoor

TOP KLANTENSERVICE

Onze medewerkers staan klaar om telefonisch, via de chat of via de mail uw vragen te beantwoorden.

MAATWERK

Bij de snelbouw kantoren zijn er verschillende eigenschappen die u zelf kunt kiezen zoals indeling en kleur.

PERSOONLIJK ADVIES

Onze medewerkers hebben jaren lange ervaring en staan klaar om u persoonlijk te woord staan en u van advies te voorzien.

EUROPESE PRODUCTIE

Onze noodwoning is geproduceerd volgens de Europese normen, hierdoor kunnen wij de kwaliteit garanderen.

Bij Snelbouwkantoor kunt u er ook voor kiezen om de volledige montage uit handen te geven. De medewerkers van Snelbouwkantoor zorgen er dan voor dat u een volledig gemonteerde noodwoning bij u thuis afgeleverd krijgt.


De gemakkelijke opzet van een noodwoning

 

Een noodwoning van Snelbouwkantoor is eenvoudig te monteren, dit komt door de losse panelen waar het product uit bestaat. De woning is opgebouwd uit verschillende soorten panelen, namelijk: raampanelen, deurpanelen en dichte panelen. Al deze panelen kunt u gemakkelijk aan elkaar schuiven. Wij adviseren om voor de opbouw altijd minimaal twee personen te regelen. Het zware gereedschap heeft u niet nodig maar het is wel handig een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskop schroevendraaier of boormachine bij de hand te hebben.

Om het u makkelijker te maken hebben wij een opbouw video voor u gemaakt, deze kunt u tijdens het monteren erbij houden. Mochten er nog vragen zijn over de montage dan kunt u deze natuurlijk stellen aan onze medewerkers. Liever de montage uit handen geven? Dat kan ook! Maak gebruik van onze opbouwservice en dan worden de noodwoning volledig opgebouwd geleverd.

Alle verschillende opbouw mogelijkheden!

Wij begrijpen dat het niet voor iedereen gelijk duidelijk kan zijn wat de verschillende mogelijkheden zijn bij het kopen van een noodwoning. Om het visueel een beter beeld te schetsen hebben wij verschillende mogelijkheden opgebouwd.

Indeling mogelijkheden en raam en deur opties

Omdat de unit van Snelbouwkantoor bestaat uit allemaal losse panelen is het mogelijk om de noodwoning op verschillende manieren op te bouwen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de deur op de lange kant of op de korte kant, hetzelfde geld voor de ramen. Sinds kort is het ook mogelijk om te kiezen uit verschillende raam en deur mogelijkheden. U heeft de keuze uit een volledig raam paneel, een dubbel raam en twee soorten dubbele openslaande deuren.

Bekijk ook eens onze andere video’s op YouTube!


Ons assortiment

De ervaring van onze klanten!


Peter Wittekoek
Peter Wittekoek
2022-04-12
Van begin tot eind prima service, ook de kraanmachinist had heel veel ervaring, dus was het kantoor zo geplaatst. Kachel en stroom erin en werken met veel plezier! Zeker een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een kantoor.
Erik van Oers
Erik van Oers
2022-03-09
Wij hebben een kantoor van 4 meter bij 2 meter gekocht om deze te plaatsen in ons magazijn en ervoor te zorgen dat onze magazijnmedewerker prettiger zijn (administratieve) werk kan doen. Van het eerste contact tot het afleveren van het kantoor zijn wij prettig, snel en vakkundig geholpen. Kregen wij nog wat goede tips die ons op alle vlak hielpen. Kortom wij zijn superblij me ons Snelbouwkantoor
Dees de Gouw
Dees de Gouw
2022-03-01
Goede (en snelle) service, aardige mensen en goede kwaliteit!
Bram Alkemade
Bram Alkemade
2022-03-01
Mooi product!

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.