Noodwoning als tijdelijke leefruimte!


Verhuist u en heeft u tijdelijk een noodwoning nodig? Dan heeft Snelbouwkantoor mogelijk de ideale oplossing voor u. Onze volledig geïsoleerde noodwoning kan tijdelijk bewoond worden. Naast een tijdelijke woning wordt onze unit ook vaak gebruikt als tuinkantoor, kantoorgebouw of schaftkeet. In ons assortiment bieden we twee verschillende soorten noodwoningen aan, waarvan de ene beter geschikt is als woning dan de andere. Beide varianten hebben ramen om natuurlijk licht binnen te laten. Bij Snelbouwkantoor streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en de beste service!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Meer weten over de voordelen en de prijzen? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Noodwoning kopen

Wij snappen dat een noodwoning kopen geen dagelijkse uitgave is, daarom vinden wij top kwaliteit en klantgerichtheid extra belangrijk. Verder hebben wij altijd de laagste prijsgarantie in heel Nederland, een unit vindt u dus nergens goedkoper. Een deel van onze noodwoningen is demonteerbaar, wat betekent dat ze eenvoudig kunnen worden opgebouwd en afgebroken. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om de noodwoning op te slaan of te verplaatsen naar een ander adres zodra u klaar bent met verhuizen.

Waarom een noodwoning?

Er zijn diverse situaties waarin een mobiele noodwoning zeer van pas kan komen. Bijvoorbeeld, wanneer u aan het verhuizen bent en tijdelijk geen beschikbare slaapkamer heeft. Het kan ook voorkomen dat u gasten wilt ontvangen en ze een slaapplaats wilt bieden. Voor extra comfort in de noodwoning is het mogelijk om zelf een airco- of verwarmingssysteem te laten installeren. De isolatie die in de unit is verwerkt, zorgt ervoor dat de warmte of koelte goed behouden blijft, waardoor het verblijf in de noodwoning nog aangenamer wordt.

Afmetingen en kleuren van de noodwoning

De noodwoning is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Standaard maken we gebruik van de kleuren zwart en antraciet, en we hebben nu ook noodwoningen met een houtlook afwerking in ons assortiment. De standaardafmetingen van de antracieten en zwarte units zijn: 2 x 2 meter, 3 x 2 meter en 4 x 2 meter. Voor de houtlook units bieden we afwerkingen van 4 x 3 meter en 6 x 3 meter.

Vragen? Neem eens contact met ons op!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de noodwoning en heeft u nog een aantal vragen over het product? Neem dan contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag in de zoektocht naar jouw droomkantoor.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een noodwoning?

Het eerste voordeel van de noodwoning is dat een deel van onze producten demonteerbaar is. Dit zorgt altijd voor een snelle op- en afbouw. Wanneer u de noodwoning niet meer nodig heeft, kan deze als een compact pakket worden opgeslagen, wat weinig ruimte in beslag neemt. Een ander groot voordeel is de moderne uitstraling van de woning, die perfect past bij de huidige tijd. Daarnaast bieden we diverse opties voor afmetingen en indelingen. Tot slot zijn er heftruckkokers en hijsogen aan de unit bevestigd, waardoor deze gemakkelijk verplaatst kan worden met een heftruck of hijskraan.

Kan ik ook een gebruikte woonunit bij jullie kopen?

Sinds kort hebben we bij Snelbouwkantoor ook een pagina waar we onze tweedehands/gebruikte modellen op verkopen. Bij deze producten geldt natuurlijk wel op=op. Heeft u een tweedehands unit op het oog? Wacht dan niet te lang want voor je het weet is die weg. Wij blijven daarnaast alsnog adviseren om een nieuw Snelbouwkantoor te kopen omdat wij de laagste prijs garantie bieden, met een nieuwe unit bent u bij ons dus alsnog goedkoper uit.

Kan ik ook een noodwoning huren?

 Nee, het is momenteel niet mogelijk om een noodwoning te huren bij Snelbouwkantoor. Misschien dat dit in de toekomst nog veranderd.