Noodwoning als tijdelijke leefruimte!


Bent u aan het verhuizen en heeft u een tijdelijke noodwoning nodig? Dan heeft Snelbouwkantoor misschien wel de ideale oplossing voor jou. Omdat de gehele noodwoning is geïsoleerd met 50 mm EPS mineraalwol is het mogelijk om tijdelijk in de unit te wonen. Naast een tijdelijke woning wordt onze unit ook vaak gebruikt als tuinkantoor, kantoorgebouw of schaftkeet. De mobiele noodwoning wordt altijd geleverd met minimaal 2 ramen waarvan u de plek zelf kunt bepalen. Door de ramen krijgt u mooi natuurlijk licht naar binnen. Bij Snelbouwkantoor streven we altijd naar de hoogste kwaliteit, daarom hanteren wij altijd één jaar anti-roest garantie!

''Bij Snelbouwkantoor streven we altijd naar de hoogste kwaliteit, daarom hanteren wij altijd één jaar anti-roest garantie!''

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Meer weten over de voordelen en de prijzen? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Noodwoning kopen

Wij snappen dat een noodwoning kopen geen dagelijkse uitgave is, daarom vinden wij top kwaliteit en klantgerichtheid extra belangrijk. Verder hebben wij altijd de laagste prijsgarantie in heel Nederland, een unit vindt u dus nergens goedkoper. Een van de eerste eigenschappen van de woonunit is dat die demontabel is, hierdoor is die makkelijk op- en afgebouwd. Als u bijvoorbeeld klaar bent met verhuizen dan kan de noodwoning als pakket weer worden opgeslagen of vervoerd worden naar het volgende adres.

Waarom een noodwoning?

Er zijn verschillende situaties waarin een mobiele noodwoning erg goed van pas kan komen. U bent bijvoorbeeld aan het verhuizen en daarom heeft u geen bruikbare slaapkamer. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u mensen wilt kunnen opvangen en daar aan een slaapplek aan wilt bieden. Om het leven in een noodwoning nog iets aangenamer te maken is het mogelijk om zelf nog een airco/verwarmingssysteem te laten plaatsen. De isolatie die in de unit verwerkt zit kan dan de warmte of kou goed binnen houden.

Afmetingen en kleuren van de noodwoning

De noodwoning is in meerdere kleuren en afmetingen te verkrijgen. Wij maken standaard gebruik van de kleuren groen, zwart en antraciet. Het is mogelijk om de unit ook in een andere kleur te bestellen maar hier kan de levertijd wel wat langer op zijn. 

De standaard afmetingen zijn: 2 x 2m, 3 x 2m4 x 2m

Vragen? Neem eens contact met ons op!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de noodwoning en heeft u nog een aantal vragen over het product? Neem dan contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag in de zoektocht naar jouw droomkantoor.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een noodwoning?

Het eerste voordeel van de noodwoning is dat het product demontabel is. Dit zorgt altijd voor een snelle op- en afbouw. Heeft u de noodwoning niet meer nodig? Dan kan die als pakket worden opgeslagen en neemt het weinig ruimte in beslag. Een ander groot voordeel is moderne uitstraling van de woning die natuurlijk helemaal van deze tijd zijn. De mogelijkheden in kleuren en afmetingen is daarnaast ook eindeloos. Tot slot zitten er ook nog eens heftruck kokers en hijsogen bevestigd aan de unit waardoor die verplaatst kan worden met een heftruck of hijskraan.

 

Kan ik ook een gebruikte woonunit bij jullie kopen?

Sinds kort hebben we bij Snelbouwkantoor ook een pagina waar we onze tweedehands/gebruikte modellen op verkopen. Bij deze producten geldt natuurlijk wel op=op. Heeft u een tweedehands unit op het oog? Wacht dan niet te lang want voor je het weet is die weg. Wij blijven daarnaast alsnog adviseren om een nieuw Snelbouwkantoor te kopen omdat wij de laagste prijs garantie bieden, met een nieuwe unit bent u bij ons dus alsnog goedkoper uit.

Kan ik ook een noodwoning huren?

 Nee, het is momenteel niet mogelijk om een noodwoning te huren bij Snelbouwkantoor. Misschien dat dit in de toekomst nog veranderd.