Prefab kantoor unit


Een prefab kantoor unit is ideaal te gebruiken in verschillende situaties. Wanneer je ruimte tekort in uw kantoor heeft, tijdelijke kantoorruimte zoekt of wilt uitbreiden met kantoorruimte maar niet je pand wilt verbouwen. Ook op bouwlocaties is het vaak handig om een kantoor te hebben. Hiervoor is deze unit zeer geschikt. De prefab kantoor unit is volledig geïsoleerd en heeft een raam (of ramen) voor natuurlijk licht. De ruimtes zijn in verschillende maten verkrijgbaar, desgewenst met airconditioning of verwarming. Wij bieden met onze snelbouw prefab kantoren stevige en demontabele flexibele oplossingen voor zowel de particulier alsmede bedrijfsmatig. Onze snelbouw prefab kantoorunits hebben standaard één jaar anti-roest garantie!

''Onze snelbouw prefab kantoorunit wordt als bouwpakket getransporteerd en kan zeer gemakkelijk gemonteerd worden op locatie!''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Snel en makkelijk zelf te monteren prefab kantoorunit

Onze demontabele kantoorunit kan gemakkelijk worden opgebouwd op locatie. Hiervoor is geen zwaar gereedschap nodig. Het enige dat je nodig hebt is een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskop schroevendraaier of boormachine. Deze kantoorunit is uitermate geschikt voor bouwbedrijven omdat de demontabele kantoorunit gemakkelijk uit elkaar kan worden gehaald en als pakket kan worden vervoerd.

Flexibel te transporteren prefab kantoorunit van locatie naar locatie

De prefab kantoorunit kan door haar lage gewicht na opbouw gemakkelijk verplaatst worden door de hijsogen op het dak en de heftruckkokers die zich in de vloer van de prefab kantoorunit bevinden. De prefab kantoorunit kan zo worden vervoerd op een vrachtwagen met een vorkheftruck of op een aanhanger waarbij alleen een BE rijbewijs nodig is. De kantoorunit kan binnen een aantal minuten al opgezet zijn.

Waarom Snelbouwkantoor.nl?

Wanneer je een prefab kantoorunit koopt bij Snelbouwkantoor, krijg je een aantal voordelen. Deze voordelen hebben wij voor jou op een rijtje gezet:

  • De laagste prijs garantie van Nederland
  • Eenvoudige montage zonder gebruik van zwaar gereedschap
  • Makkelijk te verplaatsen en te demonteren van locatie naar locatie.
  • Je kunt onze klantenservice altijd bereiken met vragen en opmerkingen
  • Uit voorraad leverbaar door heel Nederland
  • Verplaatsbaar met heftruck en hijskraan
  • Snelle levertijden
  • Regelmatig interessante aanbiedingen

Transportservice van Snelbouwkantoor.nl

Standaard leveren wij onze bouwkeet als een bouwpakket vanaf onze locaties in Bergschenhoek of Roosendaal. Wij kunnen op locatie afleveren en de bouwkeet voor je opbouwen. Dat bespaart jou weer tijd en moeite! Het transport doen wij volledig in eigen beheer, je doet zaken met maar één partij. Je krijgt van ons vooraf een prijsopgave voor de transportkosten, dus geen verrassingen achteraf. Eerlijk zaken doen, daar staan we voor bij Snelbouwkantoor.nl

Afmetingen prefab kantoorunit

De standaardkleuren van de prefab kantoorunit zijn mat zwart, donker antraciet en groen, deze kleuren zijn altijd op voorraad. De prefab kantoorunit is te verkrijgen in alle RAL kleuren en de gewenste kleur is inclusief de prijs. De prefab kantoorunit kunnen wij op elke gewenste afmeting creëren, de units kunnen we aan elke zijde aan elkaar koppelen. De prefab kantoorunit kunnen we ook in hoogte uitbreiden door de bureelcontainers op elkaar te stapelen, zo wordt er efficiënt met de hoogte omgegaan. Hierbij is het mogelijk om een trap binnen of buiten de kantoorunit te plaatsen. De prefab kantoorunit is een demontabel pakket. De panelen zoals de raampanelen, deurpanelen en dichte panelen kunnen op elke gewenste manier in de kantoorunit worden gebouwd.

De standaard afmetingen zijn:

2 x 2m prefab kantoorunit
3 x 2m prefab kantoorunit
4 x 2m prefab kantoorunit
4 x 3m prefab kantoorunit
4 x 4m prefab kantoorunit

Levering prefab kantoorunit

Wij kunnen de gehele levering van de demontabele prefab kantoorunit verzorgen. Hierbij kunnen wij het transport regelen tot aan de deur. Bij het plaatsen van de Snelbouw prefab kantoorunit maken wij gebruik van een kraan. Dit zijn optionele kosten, je kunt er ook voor kiezen om de kraan zelf te huren. Als je meerdere prefab kantoorunits besteld hebt, kunnen wij de kantoorunits met elkaar monteren. Hierdoor kan je één grote ruimte of meerdere ruimtes creëren.

Neem contact met ons op!

Heb je interesse in de prefab kantoorunit of wil je meer weten over het product? Neem gerust contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen jou graag in de zoektocht naar jouw droomkantoor!

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een prefab kantoorunit van Snelbouwkantoor?

Het belangrijkste voordeel van een prefab kantoorunit bij Snelbouwkantoor is dat de container demontabel is. Zo is de kantoorunit makkelijk en snel op en af te bouwen. Hierdoor is de prefab kantoorunit ook eenvoudig verplaatsbaar, dit heeft een aantal voordelen want zo kan het altijd weer opgeborgen worden. Ook kan een prefab kantoorunit van Snelbouwkantoor makkelijk van locatie worden verplaatst als je behoefte hebt aan een nieuwe kantoorlocatie. Dit is voordelig en bespaart je veel tijd en moeite. Verder is de demontabele kantoorunit erg modern en beschikbaar in alle RAL kleuren. Kortom zijn de opties die wij bieden bij Snelbouwkantoor eindeloos, je kunt de prefab kantoorunit helemaal ontwerpen zoals jij dat wenst!

Kan ik ook een gebruikte kantoorunit bij jullie kopen?

Ons product is nog vrij nieuw dus er is nog geen mogelijkheid om een gebruikte kantoorunit bij ons te kopen. Ons advies is om een nieuwe prefab kantoorunit bij Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo ben je voor een nieuwe prefab kantoorunit van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands kantoorunit bij andere leveranciers. Onze Snelbouwkantoren bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.

Is er ook een mogelijkheid om een zeecontainer kantoor bij jullie aan te schaffen?

De containers waarvan onze prefab kantoorunits zijn gemaakt zijn geen zeecontainers. Onze prefab kantoorunit is wel dezelfde maat als een zeecontainer. Ook ziet onze kantoorunit er hetzelfde uit als een zeecontainer, alleen iets moderner. Daarnaast ligt de prijs van een zeecontainer heel hoog en wij proberen de prijs van onze prefab kantoorunits zo laag mogelijk te houden om de laagste prijs te garanderen.