Prefab kantoorunit


Een prefab kantoor unit is ideaal te gebruiken in verschillende situaties. Wanneer u ruimte tekort heeft in uw kantoor, tijdelijke kantoorruimte zoekt of wilt uitbreiden met kantoorruimte maar niet je pand wilt verbouwen. Ook op bouwlocaties is het vaak handig om een kantoor te hebben. Hiervoor is deze unit zeer geschikt. De prefab kantoor unit is volledig geïsoleerd en heeft een raam (of ramen) voor natuurlijk licht. De ruimtes zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Wij bieden met onze snelbouw prefab kantoren stevige en demontabele flexibele oplossingen voor zowel de particulier alsmede bedrijfsmatig. Onze snelbouw prefab kantoorunits hebben standaard één jaar anti-roest garantie!

''Onze snelbouw prefab kantoorunit wordt als bouwpakket getransporteerd en kan zeer gemakkelijk gemonteerd worden op locatie!''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Snel en makkelijk zelf te monteren prefab kantoorunit

Onze prefab kantoorunit kan gemakkelijk worden opgebouwd op locatie. Hiervoor is geen zwaar gereedschap nodig. Het enige dat u nodig heeft is een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskop schroevendraaier of boormachine. Dit product is uitermate geschikt voor bouwbedrijven omdat de demontabele kantoorunit gemakkelijk uit elkaar kan worden gehaald en als pakket kan worden vervoerd.

Flexibel te transporteren prefab kantoorunit van locatie naar locatie

De prefab kantoorunit kan door haar lage gewicht na opbouw gemakkelijk verplaatst worden door de hijsogen op het dak en de heftruckkokers die zich in de vloer van de prefab kantoorunit bevinden. Het is goed om te weten dat de unit kan worden vervoerd op een vrachtwagen met een vorkheftruck of op een aanhanger waarbij alleen een BE rijbewijs nodig is. Binnen een paar minuten kunt al de hele montage geregeld hebben!

Waarom Snelbouwkantoor.nl?

Wanneer u een prefab kantoorunit koopt bij Snelbouwkantoor, krijgt u een aantal voordelen. Deze voordelen hebben wij voor u op een rijtje gezet: Wij bieden altijd de laagste prijs garantie van Nederland. Eenvoudige montage zonder gebruik van zwaar gereedschap en makkelijk te verplaatsen van locatie naar locatie. Bij Snelbouwkantoor bieden we daarnaast snelle levertijden door de ruime voorraad die wij hebben. Tot slot kunt u altijd bij ons terecht voor alle vragen.

Transportservice van Snelbouwkantoor.nl

Standaard leveren wij onze bouwkeet als een bouwpakket vanaf onze locaties in Bergschenhoek of Roosendaal. Wij kunnen op locatie afleveren en de unit voor je opbouwen. Dat bespaart u weer tijd en moeite! Het transport doen wij volledig in eigen beheer, u doet zaken met maar één partij. U krijgt van ons vooraf een prijsopgave voor de transportkosten, dus geen verrassingen achteraf. Eerlijk zaken doen, daar staan we voor bij Snelbouwkantoor.nl

Afmetingen prefab kantoorunit

De standaardkleuren van de prefab kantoorunit zijn mat zwart, donker antraciet en groen, deze kleuren zijn altijd op voorraad. Verder is het ook mogelijk om speciale aanvragen te doen voor een speciale RAL kleur. Eigenlijk is ons product een demontabel pakket. Alle panelen zoals de raampanelen, deurpanelen en dichte panelen kunnen op elke gewenste manier in de kantoorunit worden gebouwd.

De standaard afmetingen zijn: 2 x 2m unit, 3 x 2m unit, 4 x 2m unit.

Levering prefab kantoorunit

Wij kunnen de gehele levering van de demontabele prefab kantoorunit verzorgen. Hierbij kunnen wij het transport regelen tot aan de deur. Bij het plaatsen van de Snelbouw prefab kantoorunit maken wij gebruik van een kraan. Dit zijn optionele kosten, u kunt er ook voor kiezen om de kraan zelf te huren. Als u meerdere units besteld hebt, kunnen wij de kantoorunits met elkaar monteren. Hierdoor kunt u één grote ruimte of meerdere ruimtes creëren.

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in de prefab kantoorunit of wilt u meer weten over het product? Neem gerust contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag in de zoektocht naar uw droomkantoor!

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een prefab kantoorunit van Snelbouwkantoor?

Het belangrijkste voordeel van een prefab kantoorunit bij Snelbouwkantoor is dat de container demontabel is. Zo is de kantoorunit makkelijk en snel op en af te bouwen. Hierdoor is het product ook eenvoudig verplaatsbaar, dit heeft een aantal voordelen want zo kan het altijd weer opgeborgen worden. Ook kan een unit van Snelbouwkantoor makkelijk van locatie worden verplaatst als u behoefte heeft aan een nieuwe kantoorlocatie. Dit is voordelig en bespaart u veel tijd en moeite. Verder is de demontabele kantoorunit erg modern en beschikbaar in alle RAL kleuren. Kortom zijn de opties die wij bieden bij Snelbouwkantoor eindeloos, u kunt de prefab kantoorunit helemaal ontwerpen zoals u dat wenst!

Kan ik ook een gebruikte kantoorunit bij jullie kopen?

Ons product is nog vrij nieuw dus er is nog geen mogelijkheid om een gebruikte kantoorunit bij ons te kopen. Ons advies is om een nieuwe prefab kantoorunit bij Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo bent u voor een nieuwe prefab kantoorunit van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands kantoorunit bij andere leveranciers. Onze Snelbouwkantoren bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.

Is er ook een mogelijkheid om een zeecontainer kantoor bij jullie aan te schaffen?

De containers waarvan onze prefab kantoorunits zijn gemaakt zijn geen zeecontainers. Onze prefab kantoorunit is wel dezelfde maat als een zeecontainer. Ook ziet onze kantoorunit er hetzelfde uit als een zeecontainer, alleen iets moderner. Daarnaast ligt de prijs van een zeecontainer heel hoog en wij proberen de prijs van onze prefab kantoorunits zo laag mogelijk te houden om de laagste prijs te garanderen.