Prefab kantoorunit


Een prefab kantoor unit is ideaal te gebruiken in verschillende situaties. Wanneer u ruimte tekort heeft in uw kantoor, tijdelijke kantoorruimte zoekt of wilt uitbreiden met kantoorruimte maar niet uw pand wilt verbouwen. De prefab kantoor unit is volledig geïsoleerd en heeft minimaal twee ramen voor natuurlijk licht. De ruimtes zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Onze snelbouw prefab kantoren bieden duurzame en demontabele oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt vertrouwen op de hoogwaardige kwaliteit van onze prefab kantoorunits!

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Makkelijke montage van de prefab kantoorunit

Een deel van onze producten is reeds volledig gemonteerd, maar het overgrote deel van onze producten vereist nog montage. Het goede nieuws is dat hiervoor geen zwaar gereedschap nodig is. Het enige dat u nodig heeft is een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskop schroevendraaier of boormachine. Dit product is uitermate geschikt voor bouwbedrijven omdat de demontabele kantoorunit gemakkelijk uit elkaar kan worden gehaald en als pakket kan worden vervoerd.

Flexibel te transporteren prefab kantoorunit van locatie naar locatie

Met zijn lage gewicht en handige functionaliteiten, zoals de hijsogen op het dak en de heftruckkokers in de vloer, is de prefab kantoorunit eenvoudig te verplaatsen nadat deze is opgebouwd. Het is vermeldenswaardig dat de unit moeiteloos vervoerd kan worden op een vrachtwagen met een vorkheftruck of op een aanhanger, waarvoor alleen een BE-rijbewijs vereist is. Hierdoor kan de volledige montage in slechts enkele minuten worden afgerond.

Waarom Snelbouwkantoor.nl?

Wanneer u een prefab kantoorunit koopt bij Snelbouwkantoor, krijgt u een aantal voordelen. Deze voordelen hebben wij voor u op een rijtje gezet: Wij bieden altijd de laagste prijs garantie. Daarnaast is de montage van onze prefab kantoorunits moeiteloos en vereist geen zwaar gereedschap, wat flexibiliteit biedt bij het verplaatsen van de unit naar verschillende locaties. Dankzij onze uitgebreide voorraad garanderen we tevens snelle levertijden bij Snelbouwkantoor. Tot slot staan we altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden, waardoor u op onze deskundige ondersteuning kunt rekenen.

Voordelen van een prefab kantoorunit bij Snelbouwkantoor

Veel van de prefab kantoorunits die bij Snelbouwkantoor worden verkocht, vereisen nog montage. Gelukkig kunnen deze snel en eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd. Deze eigenschap verleent het product aanzienlijke flexibiliteit, aangezien het gemakkelijk kan worden verplaatst en indien gewenst kan worden opgeborgen. Bovendien biedt de demontabele kantoorunit van Snelbouwkantoor een eigentijds ontwerp, waardoor u in sommige gevallen volledige vrijheid hebt bij het ontwerpen van uw ideale kantoorruimte. Deze veelzijdige opties maken onze prefab kantoorunits bij Snelbouwkantoor een aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar zowel efficiëntie als aanpasbaarheid in hun werkomgeving.

Verschil Snelbouwkantoor en zeecontainer kantoor

De containers waarvan onze prefab kantoorunits zijn gemaakt zijn geen zeecontainers. Het uiterlijk van onze prefab kantoorunits vertoont duidelijke verschillen ten opzichte van traditionele zeecontainers; ze zijn over het algemeen moderner en beschikken over uitstekende isolatie-eigenschappen. Bovendien streven we ernaar om de kosten van onze prefab kantoorunits zo laag mogelijk te houden, waardoor we de garantie bieden van de laagste prijs in vergelijking met de hoog geprijsde zeecontainers. Op deze manier bieden wij een innovatieve en betaalbare oplossing voor uw kantoorbehoeften.

Transportservice van Snelbouwkantoor.nl

Standaard leveren wij de prefab kantoorunits vanaf onze locaties in Bergschenhoek of Roosendaal. Het transport doen wij volledig in eigen beheer, u doet zaken met maar één partij. U krijgt van ons vooraf een prijsopgave voor de transportkosten, dus geen verrassingen achteraf. Eerlijk zaken doen, daar staan we voor bij Snelbouwkantoor.nl

Afmetingen prefab kantoorunit

Bij Snelbouwkantoor bieden we een divers assortiment aan prefab kantoorunits. Onze kantoorunits zijn verkrijgbaar in twee hoofdcategorieën. We hebben de standaard kantoorunits, die beschikbaar zijn in de kleuren zwart en antraciet, en deze komen in standaardafmetingen van 2x2 meter, 3x2 meter en 4x2 meter. Verder hebben we ook prefab kantoorunits met een houtlook afwerking, hierbij verkopen we een 4x3meter en een aantal 6x3meters. Voor diegenen die op zoek zijn naar iets speciaals, hebben we ook prefab kantoorunits met een houtlook afwerking. In deze categorie hebben we momenteel de beschikking over een 4x3 meter optie, evenals enkele 6x3 meter varianten.

Gebruikte prefab kantoorunit kopen

Sinds kort hebben we bij Snelbouwkantoor naast nieuwe kantoren ook tweedehands prefab kantoorunits te koop. Dit is ideaal wanneer u geen geld wilt uitgeven aan een nieuwe kantoorunit maar u wel een gebruikte kantoorunit ziet zitten. Let op! Van de gebruikte kantoren is een beperkte voorraad, dit betekent OP=OP.

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een prefab kantoorunit kopen of wilt u meer weten over het product? Neem gerust contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag in de zoektocht naar uw droomkantoor!

Veelgestelde vragen

Kan ik ook tweedehands kantoren bij jullie kopen?

Sinds kort is het mogelijk om bij Snelbouwkantoor een tweedehands kantoorunit te kopen. Deze kantoren worden aangeboden op onze speciale pagina voor tweedehands producten. Het is belangrijk om te weten dat voor deze kantoren geldt dat ze beschikbaar zijn zolang de voorraad strekt.

Welke isolatie wordt gebruikt in de kantoorunit en waar bevindt deze zich?

De kantoor units zijn geïsoleerd met 50 mm EPS-platen, deze isolatie is te vinden in de vloer, wanden en dak.

Kan ik de kantoorunit aanpassen aan mijn behoeften?

Zeker! Onze prefab kantoorunits hebben verschillende aanpasbare opties, zoals de plaatsing van ramen, deuren en andere panelen. Hierdoor kunt u de indeling personaliseren.

Is er ook een mogelijkheid om een zeecontainer kantoor bij jullie aan te schaffen?

De containers waarvan onze kantoorunits zijn gemaakt zijn geen zeecontainers. Onze prefab kantoorunit is wel dezelfde maat als een zeecontainer. Ook heeft ons product qua uitstraling wel iets weg van een zeecontainer, alleen iets moderner.