NAZOMER ACTIE


De zomer is weer bijna voorbij en dat betekent tijd voor de nazomer actie! Op geselecteerde modellen bieden wij een gratis opbouw aan ter waarde van €295. Altijd al een Snelbouwkantoor willen hebben? Dan is nu het juiste moment om er één aan te schaffen. Een Snelbouwkantoor is goed voor verschillende situaties. Heb je bijvoorbeeld kantoorruimte te kort? Wil je graag een kantoor aan huis? Of zoek je nog een bouwkeet voor op de bouwplaats? De kantoren van Snelbouwkantoor zijn ideaal in deze situaties. Een groot voordeel is dat het Snelbouwkantoor helemaal geïsoleerd is altijd geleverd wordt met minimaal 2 ramen voor daglicht. Wij bieden met onze Snelbouwkantoren stevige en demontabele flexibele oplossingen voor zowel de particulier alsmede de bedrijven. Omdat wij zeker zijn van onze topkwaliteit bieden wij standaard één jaar anti-roest garantie op onze units.

''Op geselecteerde modellen bieden wij een gratis opbouw ter waarde van €295 aan! ''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Sale! kantoorunit van Snelbouwkantoor

De nazomer actie bij Snelbouwkantoor is begonnen! Dit is ideaal wanneer je zelf niet zo handig bent maar niet extra wilt betalen voor het opbouwen van de kantoorunit. Deze actie is wel zolang de voorraad strekt dus wacht niet te lang, OP=OP!

Op deze pagina zijn alle kantoorunits te vinden die momenteel over een gratis opbouw beschikken. De kantoren zijn verder helemaal nieuw, dit betekent dat er geen beschadingen op zitten. Normaal gesproken hanteren wij altijd al de laagste prijs garantie bij Snelbouwkantoor. Met de huidige actie heeft u al helemaal een goede deal!

Aanbod afgeprijsde kantoorunits

De geïsoleerde kantoor containers van Snelbouwkantoor worden voor verschillende doeleinden gebruikt, een veel gebruikte situatie is als kantoorunit. Daarnaast kan onze unit ook goed op een bouwpltaas gebruikt worden als bouwkeet en kan er een slaapkamer van gemaak worden door er een woonunit van te maken. In ons assortiment hebben we veel verschillende afmetingen zodat we aan veel verschillende wensen kunnen voldoen. Op onze sale pagina verkopen wij elke afmeting maar er geldt natuurlijk wel op=op. De kantoorunit bestaat uit losse wandpanelen en koppelstukken zodat er meerdere container units met elkaar gekoppeld worden.

De voordelen Snelbouwkantoren

Wat zijn nou precies de voordelen van een Snelbouwkantoor? Het eerste voordeel is dat de kantoorunit demontabel is oftewel makkelijk op-en af te bouwen. Voor de montage is verder ook geen zwaar gereedschap nodig. Door de hijsogen en heftruckkokers kan het kantoor makkelijk een klein stukje verplaatst worden. Tot slot is het een groot voordeel dat onze kantoorunits goed geïsoleerd zijn met 50 mm ESP-isolatieplaten. Dit houdt de warmte goed vast.

Meer weten over de sale modellen? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in!