HERFST SALE 2023


De herfst is aangebroken en dat betekent dat het tijd is voor onze herfstsale! Op geselecteerde modellen bieden wij een korting tot €200. Heeft u interesse in een Snelbouwkantoor? Dan is dit het perfecte moment om er een aan te schaffen.

''Op geselecteerde modellen bieden wij een korting van €200 ''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

De grote herfst sale van 2023

De herfst sale bij Snelbouwkantoor is begonnen! Wij bieden op geselecteerde voorraad modellen en korting tot €200. Bent u al een tijdje aan het twijfelen over het kopen van een Snelbouw kantoor? Dan is dit nu het juiste moment om er een te kopen. Deze actie is wel zolang de voorraad strekt dus wacht niet te lang, OP=OP! Snelbouwkantoren zijn veelzijdig inzetbaar en bieden oplossingen voor diverse situaties. Heeft u behoefte aan extra kantoorruimte? Wilt u graag een kantoor aan huis? Of zoekt u een bouwkeet voor op de bouwplaats? Onze Snelbouwkantoren zijn ideaal in deze situaties. Het grote voordeel is dat u deze Snelbouwkantoren naar uw wensen kunt aanpassen, bijvoorbeeld de plaatsing van deuren en ramen. Met onze Snelbouwkantoren bieden wij stevige, demonteerbare en flexibele oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Omdat wij geloven in onze kwaliteit, bieden wij standaard één jaar anti-roest garantie op al onze units.

De kantoren zijn verder helemaal nieuw, dit betekent dat er geen beschadigingen op zitten. Normaal gesproken hanteren wij altijd al de laagste prijs garantie bij Snelbouwkantoor. Met de prijzen van de herfst sale heeft u dus al helemaal een goede deal!

Nieuwe raam en deur opties

Bij Snelbouwkantoor bieden we nu verschillende raam- en deuropties aan voor de kantoorunits. Dankzij deze extra mogelijkheden, in combinatie met de mogelijkheid om de indeling zelf te bepalen, kunt u uw kantoorunit volledig naar wens samenstellen. Of u nu behoefte heeft aan meer lichtinval of een extra deur, wij bieden de oplossing die past bij uw specifieke behoeften. Als u twijfelt over welke optie het meest geschikt is voor uw situatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met de deskundige medewerkers van Snelbouwkantoor. Zij staan altijd klaar om u van het beste advies te voorzien.

De voordelen van een Snelbouwkantoor

Het eerste voordeel is dat de kantoorunit demontabel en daarom makkelijk op- en af te bouwen. De montage vereist geen zwaar gereedschap. Dankzij de hijsogen en heftruckkokers kan het kantoor eenvoudig op korte afstand verplaatst worden. Een bijkomend voordeel is de isolatie van 50 mm EPS, waardoor de warmte goed binnen blijft. Bovendien kan de indeling naar eigen wens worden aangepast, inclusief de positie van deuren en ramen.

Meer weten over de sale modellen? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in!