Laagste prijs garantie van Europa

Gebruik een Snelbouwkantoor als salon

Steeds meer mensen beginnen tegenwoordig een bedrijf aan huis, een goed voorbeeld hiervan is een eigen salon. De units van Snelbouwkantoor worden onder andere gebruikt als massagesalon, beautysalon of kapperssalon. In deze blog leg ik u uit wat de voordelen zijn van een salon aan huis en wat de voordelen zijn van onze unit.

Eigenschappen van onze salon

Maar waarom zou u kiezen voor een salon ruimte van Snelbouwkantoor? Dat kunnen we u uitleggen. Het eerste voordeel is dat onze units demontabel zijn. Dit betekent dat je de salon gemakkelijk op en af kan bouwen. Hierdoor is de unit makkelijk te verplaatsen naar een andere locatie. Wij maken standaard gebruik van 2 RAL-kleuren: zwart en antraciet. Maar heeft u liever een andere kleur voor uw salon dan is dit op aanvraag mogelijk. Tot slot heeft de unit een erg moderne en luxe uitstraling, perfect om dus een bedrijf in te beginnen. 

Salon indelen naar wens

Ten eerste gaan we het hebben over de indeling. Als u de salon gaat opbouwen dan heeft u meerdere wandpanelen, deze panelen kunt u zelf indelen. Dit houdt in dat u dus heel de indeling zelf kan bepalen. Hoe u de salon vervolgens van binnen inricht is natuurlijk helemaal aan uzelf. Zie hieronder een aantal voorbeelden van een ingerichte salon. 

Massagesalon

Binnenkant van geisoleerde container als werkruimte 3x2m

Kapperssalon

Kapperssalon in kantoorunit

Beautysalon/nagelsalon

Beautysalon werkplek in een container office

Salon is goed geïsoleerd

Over de isolatie hoef je je ook geen zorgen te maken. Alle units die wij verkopen zijn namelijk goed geïsoleerd met 50 mm EPS. Het is dan natuurlijk nog steeds mogelijk dat het in de winter erg koud wordt en in de zomer erg warm. In dat geval kan je er zelf nog voor kiezen om een airco en verwarming te laten plaatsen in de salon, dit is ook wel zo aangenaam voor je klanten. 

Afmetingen van onze salons

Tot slot komen we aan bij de afmetingen. Om aan iedereen zijn wensen te kunnen voldoen hebben wij veel verschillende afmetingen in ons assortiment. Onze kleinste unit is 2×2 meter en onze grootste unit is 4×2 meter. Door de nieuwe ramen en deuren kunt u de indeling van de salon wel helemaal zelf bepalen. Houd er wel goed rekening mee dat u voor het plaatsen van de unit een halve ruimte speling nodig hebt. Zie hieronder een overzicht van al onze afmetingen.

Ga voor een gekoppelde unit

Zijn al onze standaard afmetingen te klein voor u? Kies dan voor een gekoppelde beautysalon. Omdat al onze wandpanelen dus zelf in te delen zijn kunnen er ook meerdere containers met elkaar gekoppeld worden. Wij raden aan om hiervoor even contact op te nemen met ons. 

Neem bij vragen contact met ons op!

Heeft u interesse in een salon van Snelbouwkantoor of heeft u nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op! Bel naar 085 – 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. De afgelopen jaren hebben onze medewerkers veel verschillende soorten situaties meegemaakt. Met die kennis kunnen wij u altijd goed verder helpen!

Comment (1)

Reacties zijn gesloten.