Schaftcontainer voor bouwbedrijven


Een schaftcontainer, ook wel bekend als bouwunit of pipowagen, is een ideale keuze voor bouwbedrijven en aannemers. Dankzij de EPS-isolatie in de panelen, vloer en dak blijft de schaftcontainer zelfs tijdens de winter aangenaam warm. Dit zorgt ervoor dat u tijdens uw pauzes comfortabel kunt genieten van een warme plek om te ontspannen en van uw lunch te genieten. Bij Snelbouwkantoor hechten we veel waarde aan hoge kwaliteit en hanteren we altijd de laagsteprijsgarantie!

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Snel en makkelijk zelf te monteren schaftcontainer

Bent u op zoek naar hoogwaardige schaftcontainers voor uw bouwproject? Ontdek onze duurzame en functionele schaftcontainers, die speciaal zijn ontworpen om aan al uw behoeften op de bouwplaats te voldoen. Met onze containers kunnen uw hardwerkende bouwvakkers genieten van een comfortabele en ontspannen rustpauze, ongeacht de weersomstandigheden. Bovendien kunnen de meeste van onze demonteerbare schaftcontainers eenvoudig worden gedemonteerd en vervoerd, waardoor ze de ideale keuze zijn voor bouwbedrijven. De mogelijkheid om het product in compacte pakketten te vervoeren biedt extra gemak en flexibiliteit.

Binnenkant schaftcontainer

Onze schaftcontainer is volledig afgewerkt aan de binnenzijde, met wanden die zijn bekleed met hout of gecoate staalplaat. De vloer is voorzien van een eenvoudig te reinigen vinyl vloer. Onze schaftcontainer maakt gebruik van een isolatiedikte van minimaal 50 mm EPS, wat zichtbaar is in diverse componenten.

Vlot en simpel te monteren schaftcontainer

Het aanschaffen van een schaftcontainer bij Snelbouwkantoor biedt talrijke voordelen, met name de uitzonderlijke eenvoud en snelheid waarmee deze op locatie kan worden opgebouwd. Het vereist over het algemeen geen zwaar gereedschap om te monteren. Het enige wat nodig is voor de montage zijn moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels, een kruiskopschroevendraaier of een boormachine. Vanwege de moeiteloze en snelle montage is de schaftcontainer uitermate geschikt voor gebruik op bouwplaatsen.

Makkelijk te verplaatsen schaftunit

De schaftcontainer is zeer eenvoudig te verplaatsen van de ene naar de andere locatie vanwege zijn lichte gewicht. Bovendien is de container uitgerust met hijsogen op het dak, en sommige eenheden hebben ook heftruckkokers in de vloer. Hierdoor kan de schaftcontainer gemakkelijk op een vrachtwagen worden geplaatst met behulp van een vorkheftruck. Voor de kleinere schaftcontainers is slechts een aanhanger met een BE-rijbewijs nodig voor verplaatsing.

Waarom Snelbouwkantoor.nl?

Bij het kopen van een schaftcontainer bij Snelbouwkantoor profiteert u van diverse voordelen. We hebben deze voordelen overzichtelijk voor u op een rijtje gezet:

  1. Laagste prijsgarantie in Nederland: We bieden altijd de garantie van de laagste prijs, zodat u verzekerd bent van de beste deal.
  2. Eenvoudige montage zonder zwaar gereedschap: Onze schaftcontainers zijn ontworpen voor eenvoudige montage, zonder dat daar zwaar gereedschap voor nodig is. Dit bespaart tijd en moeite.
  3. Gemakkelijk te verplaatsen naar een andere locatie: Dankzij het handzame ontwerp zijn onze schaftcontainers probleemloos te verplaatsen naar verschillende locaties, zodat ze flexibel inzetbaar zijn.
  4. Snelle levertijden uit voorraad: We hanteren snelle levertijden doordat we onze schaftcontainers direct uit voorraad kunnen leveren. Zo kunt u snel aan de slag met uw project.
  5. Klantenservice altijd klaar om te helpen: Onze klantenservice staat altijd paraat om al uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden waar nodig. We streven naar een uitstekende klanttevredenheid.

Bij Snelbouwkantoor streven we ernaar om u een probleemloze en hoogwaardige ervaring te bieden bij kopen van een schaftcontainer.

Afmetingen schaftunit

We bieden een assortiment van standaardkleuren voor onze schaftcontainers, waaronder donker antraciet en mat zwart. Deze kleuren zijn altijd op voorraad en direct beschikbaar. De antracieten en zwarte eenheden zijn standaard verkrijgbaar in de afmetingen 2x2 meter, 3x2 meter en 4x2 meter. Sinds kort hebben wij ook houtlook units te koop die tevens geschikt zijn als schaftcontainer. Deze units zijn verkrijgbaar in de afmetingen 4x3 en 6x3.

 

Levering schaftcontainer

Bij Snelbouwkantoor is het mogelijk om tegen transportkosten de schaftcontainer bij u aan huis te laten leveren. We kunnen het transport regelen en de container tot aan de deur bezorgen. Voor het plaatsen van de Snelbouw schaftcontainer maken we gebruik van een kraan. Het gebruik van de kraan is optioneel en u hebt ook de mogelijkheid om zelf een kraan te huren. Wij streven ernaar om het gehele proces zo soepel en gemakkelijk mogelijk voor u te maken. Of het nu gaat om het transport, de plaatsing of het monteren van meerdere units, we staan klaar om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat alles naar uw tevredenheid verloopt.

Neem contact met ons op!

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u direct een schaftcontainer kopen? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Wilt u meer weten, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder! Bel naar 085 - 401 47 49, mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.