Laagste prijs garantie van Europa

Nieuwe voorraad beschikbaar!

Schaftcontainer voor bouwbedrijven


Een schaftcontainer is ideaal voor bouwbedrijven of aannemers, de container wordt ook wel bouwunit of pipowagen genoemd. Door de 50mm EPS wol dat verwerkt zit in de panelen, vloer en dak blijft het ook in de winter goed warm in de schaftcontainer. U kunt dus in uw pauze lekker warm zitten en genieten van uw lunch. Bij Snelbouwkantoor vinden we hoge kwaliteit erg belangrijk, daarom hanteren wij altijd de laagste prijs garantie!

''Door de 50mm EPS wol dat verwerkt zit in de panelen, vloer en het dak blijft het ook in de winter goed warm in de schaftcontainer''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Schaftcontainer kopen bij Snelbouwkantoor

Wilt u graag een schaftcontainer kopen? Dan is het wel zo fijn om de eigenschappen van ons product te weten. De eerste eigenschap is dat onze unit bestaat uit verschillende panelen, van deze panelen kunt u zelf de plaats in de unit bepalen. Of u nou de deur aan de korte of lange zijde wilt hebben, het kan allemaal! Door de losse panelen is het ook nog eens mogelijk om later meerdere panelen toe te voegen. De schaftcontainer kan dus altijd groter worden gemaakt. Als we gaan kijken naar de vloer van ons product dan is dit een mooie vinyl vloer dat makkelijk is schoon te maken. Aan het dak zitten regengoten bevestigd voor de afvoer van de regen. Tot slot zijn ook nog eens de opties in afmetingen en RAL-kleuren eindeloos. Boven op de laagste prijs garantie bieden wij ook nog eens één jaar anti-roest garantie!

Waarom een schaftcontainer kopen?

Wij hebben onze schaftcontainer zo gemaakt dat die ideaal te gebruiken is op bouwplaatsen. Op een bouwplaats wordt de unit gebruikt voor de lunchpauze, als kantoorruimte en bijvoorbeeld als opslagruimte voor al je waardevolle spullen. Omdat de schaftcontainer demontabel is kan die gemakkelijk op- en afgebouwd worden en dus snel verplaatst worden naar de volgende locatie. Daarnaast heeft de unit standaard 2 ramen die op kantel-kiep stand kunnen. In de zomermaanden kunt u lekker het raampje openzetten en genieten van frisse lucht. Dus wilt u hoogwaardige schaftcontainer kopen voor de laagste prijs? Kies dan voor Snelbouwkantoor.

Schaftcontainer uitvoeringen

Er zijn 3 standaard kleuren waarin de schaftcontainer beschikbaar is, namelijk: antraciet, zwart en groen. Normaal gesproken hebben wij deze kleuren dan ook altijd op voorraad. Het is mogelijke om een andere RAL kleur bij ons te bestellen tegen een meerprijs, de levertijd kan dan wel wat langer duren. Omdat de units aan elke zijde aan elkaar gekoppeld kunnen worden zijn er veel verschillende afmetingen mogelijk. Als u 3 units van 3 x 2 meter aan elkaar koppelt kunt u een unit van 6 x 2 meter creëren.

De standaard afmetingen in ons assortiment zijn:

Een schaftcontainer kopen, wat is handig om op te letten?

Voordat u de schaftcontainer aanschaft is het wel handig om met een aantal zaken rekening te houden. Hieronder hebben we een aantal punten omschreven:

  • Meet hoeveel beschikbare ruimte u heeft om de schaftcontainer te plaatsen. Houdt hierbij altijd rekening met een marge van ongeveer een halve meter om de unit heen. 
  • Bereken goed hoeveel ruimte je nodig hebt in de unit. Bij te weinig ruimte is het later altijd nog mogelijk om meerdere units aan elkaar te koppelen. 
  • Ondanks dat het in elkaar zetten van de schaftcontainer niet heel moeilijk is adviseren wij wel om dit met twee personen te doen. Des te sneller is unit klaar..
  • U kunt ervoor kiezen om de container door ons te laten bezorgen en monteren. Hier brengen wij wel extra kosten voor in rekeningen. Als u liever de kosten laag houdt dan raden wij aan om de unit zelf met een aanhanger op te komen halen.

Neem gerust contact op!

Hebben we u al overtuigd voor een schaftcontainer kopen? Bij Snelbouwkantoor hebben we veel vakmensen in dienst die altijd voor u klaar staan om te helpen. Heeft u ergens vragen over of wilt u nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u maar al te graag. Bel naar 085 - 401 47 49 of vul het contactformulier in.

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van Snelbouwkantoor?

Niet alleen de schaftcontainer heeft veel voordelen maar ook het bedrijf Snelbouwkantoor. Klantgerichtheid staat bij ons voorop en daarom zullen wij u altijd netjes te woord staan. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze medewerkers antwoord geven op al uw vragen, elke situatie hebben we wel een keer meegemaakt. Tot slot is het natuurlijk bekend dat wij niet alleen de laagste prijs garantie maar ook één jaar anti-roest garantie aanbieden. Wij denken dus zeker de juiste organisatie te zijn voor u!

Kan ik ook een gebruikte schaftcontainer bij jullie kopen?

De producten die wij verkopen zijn nog niet heel oud maar sinds kort hebben we ook een tweedehands pagina. Wilt u liever wat minder betalen voor een schaftcontainer en vind u het niet erg dat er wat schade op zit? Neem dan zeker een kijkje op onze tweedehands pagina waar wij gebruikte schaftcontainers aanbieden. Wacht niet te lang want het is wel OP=OP!