Schaftcontainer voor bouwbedrijven


Een schaftcontainer is ideaal voor bouwbedrijven of aannemers, de container wordt ook wel bouwunit of pipowagen genoemd. Door de 50mm EPS wol dat verwerkt zit in de panelen, vloer en dak blijft het ook in de winter goed warm in de schaftcontainer. U kunt dus in uw pauze lekker warm zitten en genieten van uw lunch. Bij Snelbouwkantoor vinden we hoge kwaliteit erg belangrijk, daarom hanteren wij altijd de laagste prijs garantie!

''Door de 50mm EPS wol dat verwerkt zit in de panelen, vloer en het dak blijft het ook in de winter goed warm in de schaftcontainer''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Snel en makkelijk zelf te monteren schaftcontainer

Op zoek naar hoogwaardige schaftcontainers voor uw bouwproject? Ontdek onze duurzame en functionele schaftcontainers, speciaal ontworpen om aan al uw behoeften op de bouwplaats te voldoen. Met onze containers kunnen uw hardwerkende bouwvakkers genieten van een comfortabele en ontspannen rustpauze, ongeacht de weersomstandigheden. Onze demonteerbare schaftcontainer kan eenvoudig worden gedemonteerd en vervoerd, waardoor het de ideale keuze is voor bouwbedrijven. Door de mogelijkheid om het product uit elkaar te halen, kan het als een compact pakket worden vervoerd.

Binnenkant schaftcontainer

De schaftcontainer is volledig afgewerkt aan de binnenzijde, waarbij de wanden zijn bekleed met hout of gecoate staalplaat. Voor de vloer hebben we verschillende opties, waaronder de klassieke keizerlijk grijze afwerking en de mogelijkheid van een Eternal vloer. Onze schaftcontainer maakt gebruik van een minimale isolatiedikte van 50 mm EPS, wat zichtbaar is in verschillende componenten.

Vlot en simpel te monteren schaftcontainer

Het aanschaffen van een schaftcontainer bij Snelbouwkantoor biedt talrijke voordelen, met name de uitzonderlijke eenvoud en snelheid waarmee deze op locatie kan worden opgebouwd. Het vereist geen zwaar gereedschap om te monteren. Het enige wat nodig is voor de montage zijn moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels, een kruiskopschroevendraaier of een boormachine. Vanwege de moeiteloze en snelle montage is de schaftcontainer uitermate geschikt voor gebruik op bouwplaatsen.

Makkelijk te verplaatsen schaftunit

De schaftcontainer is zeer eenvoudig te verplaatsen van de ene naar de andere locatie vanwege zijn lichte gewicht. Bovendien is de container uitgerust met hijsogen op het dak en een heftruckkoker in de vloer. Hierdoor kan de schaftcontainer gemakkelijk op een vrachtwagen worden geplaatst met behulp van een vorkheftruck, of kan hij worden vervoerd op een aanhanger waarvoor alleen een BE-rijbewijs nodig is. Het monteren van de container duurt slechts enkele minuten!

Waarom Snelbouwkantoor.nl?

Bij het huren of kopen van een schaftcontainer bij Snelbouwkantoor profiteer je van diverse voordelen. We hebben deze voordelen overzichtelijk voor je op een rijtje gezet:
  1. Laagste prijsgarantie in Nederland: We bieden altijd de garantie van de laagste prijs, zodat u verzekerd bent van de beste deal.
  2. Eenvoudige montage zonder zwaar gereedschap: Onze schaftcontainers zijn ontworpen voor eenvoudige montage, zonder dat daar zwaar gereedschap voor nodig is. Dit bespaart tijd en moeite.
  3. Gemakkelijk te verplaatsen naar een andere locatie: Dankzij het handzame ontwerp zijn onze schaftcontainers probleemloos te verplaatsen naar verschillende locaties, zodat ze flexibel inzetbaar zijn.
  4. Snelle levertijden uit voorraad: We hanteren snelle levertijden doordat we onze schaftcontainers direct uit voorraad kunnen leveren. Zo kunt u snel aan de slag met uw project.
  5. Klantenservice altijd klaar om te helpen: Onze klantenservice staat altijd paraat om al jouw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden waar nodig. We streven naar een uitstekende klanttevredenheid.
Bij Snelbouwkantoor streven we ernaar om u een probleemloze en hoogwaardige ervaring te bieden bij het huren of kopen van een schaftcontainer.

Afmetingen schaftunit

We bieden een assortiment van standaardkleuren voor onze schaftcontainers, waaronder donker antraciet mat zwart . Deze kleuren zijn altijd op voorraad en direct beschikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om de schaftcontainer in vele andere RAL-kleuren te verkrijgen tegen een meerprijs. Op die manier kunt u de container aanpassen aan uw specifieke voorkeuren en stijl. De standaard afmetingen zijn: Een 2 x 2m schaftcontainer is ons kleinste model. Daarnaast hebben we ook nog de afmetingen 3 x 2m, 4 x 2m.

Levering schaftcontainer

Bij Snelbouwkantoor is het mogelijk om tegen transportkosten de schaftcontainer bij u aan huis te laten leveren. We kunnen het transport regelen en de container tot aan de deur bezorgen. Voor het plaatsen van de Snelbouw schaftcontainer maken we gebruik van een kraan. Het gebruik van de kraan is optioneel en je hebt ook de mogelijkheid om zelf een kraan te huren. Wij streven ernaar om het gehele proces zo soepel en gemakkelijk mogelijk voor je te maken. Of het nu gaat om het transport, de plaatsing of het monteren van meerdere units, we staan klaar om je te ondersteunen en ervoor te zorgen dat alles naar jouw tevredenheid verloopt.

Neem contact met ons op!

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u direct een schaftcontainer kopen? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Wilt u meer weten, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag verder! Bel naar 085 - 401 47 49, mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.