Laagste prijs garantie van Europa

Nieuwe voorraad beschikbaar!

Schaftkeet kopen


Een mobiele schaftkeet, ook wel schaftunit of pipowagen genoemd, is ideaal voor bouwbedrijven of aannemers. De schaftketen zijn helemaal geïsoleerd met 50mm EPS waardoor het in de koude maanden goed warm blijft in de schaftkeet. Zo kunt u rustig genieten van uw lunch in uw pauze. Bovendien bieden wij naast de hoge kwaliteit de laagste prijs garantie! Verder komt hier bovenop dat je bij ons een jaar lang anti-roest garantie krijgt!

''Wij bieden naast de hoge kwaliteit de laagste prijs garantie voor onze klanten!''

Interesse in een schaftkeet kopen? Vraag vandaag nog een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Vraag ook nog de mogelijkheden voor een gebruikte schaftkeet!

Filter

Schaftunit kopen bij Snelbouwkantoor

Belangrijke punten waar ons bedrijf voor staat zijn de klantgerichtheid en de topkwaliteit. Een schaftkeet kopen bij Snelbouwkantoor heeft altijd een groot voordeel, namelijk: de hoogste kwaliteit maar ook de laagste prijsgarantie. Onze schaft keet beschikt uit verschillende panelen die ervoor zorgen dat u uw keet kunt samenstellen hoe u het wilt. Alle panelen zijn namelijk uitwisselbaar. Dit houd in dat de raam en deur panelen uitgewisseld kunnen worden met de andere panelen. Verder komen de schaftketen standaard met een deur paneel en 2 raam panelen. U kunt zelf kiezen hoe de indeling van uw keet er uit komt te zien. Al met al zijn de mogelijkheden eindeloos met de verschillende maten en RAL-kleuren die wij hebben.

De mobiele schaftkeet is geïsoleerd met 50 mm EPS, dit houdt de warmte goed vast. Daarnaast bevat het product een PVC vloer, deze is makkelijk schoon te houden en is ook goed geïsoleerd. Het dak van de schaftketen zijn geïsoleerd en bevat regengoten voor de afvoer van regen. Alle ramen van de schaftunit zijn grote onderhoudsvrije ramen die een draai en kiep stand hebben, dit betekent dat het raam volledig en half open kan in verschillende standen.

Waarom een schaftketen kopen?

De mobiele schaftkeet is speciaal gemaakt om op bouwplaatsen te plaatsen. Op de werkplaats kan de keet gebruikt worden voor een plek om pauze te houden, een kantoor, een opslagruimte en zelfs voor sanitaire voorzieningen. Een voordeel aan een schaftkeet kopen is dat je deze heel makkelijk kunt verplaatsen en kan gebruiken waar en wanneer u maar wilt. Verder heeft de schaftkeet twee ramen die zowel volledig als half open kunnen. U kunt dus in de zomermaanden lekker het raampje in de schaftkeet open zetten voor wat frisse lucht. Dus zoekt u naar een schaftkeet kopen met de laagste prijs garantie? Kies dan voor onze Snelbouw schaftkeet.

Schaftkeet uitvoeringen

Wij hebben een aantal standaardkleuren, namelijk: antraciet en mat zwart, deze kleuren zijn altijd op voorraad. De schaftketen zijn te verkrijgen in veel RAL kleuren tegen een meerprijs. Verder kan de keet op elke gewenste afmeting worden gecreëerd. De panelen zoals de raampanelen, deurpanelen en dichte panelen kunnen op elke gewenste manier in de schaftunit worden gebouwd.

Al onze standaard afmetingen zijn: Een schaftkeet van 2 x 2m, 3 x 2m , 4 x 2m.

Snel en gemakkelijk een schaftkeet opbouwen

De schaftkeet kan simpel in elkaar worden gezet afhankelijk van de afmetingen door de demontabele eigenschap. Het enige dat nodig is om de schaftkeet in elkaar te zetten is een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskop schroevendraaier of boormachine. Verder zijn de gegalvaniseerde panelen van de mobiele schaftkeet gemaakt van licht materiaal. Hierdoor is het makkelijk om de panelen te transporteren en aan elkaar te zetten en aan de vloer.

Een schaftkeet kopen, waar moet je op letten?

Vaak krijgen wij de vraag van onze klanten waarmee rekening moet worden gehouden bij schaftketen kopen. Daarom zijn hieronder een aantal punten omschreven: Houd rekening met de beschikbare ruimte die u  heeft om de schaftkeet te plaatsen. Het in elkaar zetten van de schaftkeet is niet heel lastig. Wel wordt er door ons geadviseerd om schaftunit met twee personen in elkaar te zetten. Dit is veel handiger en sneller.

Wij kunnen de schaftkeet bij u aan huis bezorgen. Daarnaast kunnen wij ook voor een scherpe prijs het monteren voor u uit handen nemen. Kiest u er liever voor om de kosten laag te houden? Dan is het uiteraard mogelijk om de schaftkeet met een aanhanger zelf bij ons op te halen.

Schaftkeet te koop!

Een keet kopen is een belangrijke investering voor uw project. Wij begrijpen dat een schaftkeet kopen geen dagelijkse uitgave is en daarom vinden wij een goede prijs kwaliteit verhouding erg belangrijk. Daarnaast hebben wij veel vakmensen in dienst die altijd voor u klaar staan om te helpen. Heeft u ergens vragen over of wilt u nog wat meer informatie? Neem dan vooral contact met ons op. Wilt u meer weten over bijvoorbeeld de montage van de schaft keet? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag. Bel naar 085 - 401 47 49 of vul het contactformulier in.

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een schaftkeet bij Snelbouwkantoor?

Het belangrijkste voordeel van een schaftkeet kopen bij Snelbouwkantoor is dat de container demontabel is. Zo is de schaftkeet makkelijk en snel op en af te bouwen. Hierdoor is de bouwkeet ook eenvoudig verplaatsbaar, dit heeft een aantal voordelen want zo kan het altijd weer opgeborgen worden. Ook kan een schaftkeet makkelijk van locatie worden verplaatst als u behoefte hebt aan een nieuwe kantoorlocatie. Dit is voordelig en bespaart u veel tijd en moeite. Verder is de demontabele kantoorunit erg modern en beschikbaar in alle RAL kleuren. Kortom zijn de opties die wij bieden bij Snelbouwkantoor eindeloos, u kunt de schaftkeet helemaal ontwerpen zoals u dat wenst!

Kan ik ook een gebruikte schaftkeet kopen bij jullie?

Wij hebben alleen een schaftkeet te koop en niet te huur. Ons advies is om een geen gebruikte schaft keet te kopen maar een nieuwe unit bij Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo bent u voor een nieuwe schaftkeet van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands schaftkeet bij andere leveranciers. Onze Snelbouwkantoren bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.