Laagste prijs garantie!

Schaftkeet kopen


Een mobiele schaftkeet, ook wel schaftunit of pipowagen genoemd, is ideaal voor bouwbedrijven of aannemers. De schaftketen zijn volledig geïsoleerd, waardoor het gedurende de koude maanden aangenaam warm blijft in de schaftkeet. Zo kunt u in alle rust van uw lunch genieten tijdens uw pauze. Bovendien bieden we naast hoogwaardige kwaliteit ook de laagsteprijsgarantie. Onze medewerkers van Snelbouwkantoor staan altijd klaar om u van het beste advies te voorzien.

Interesse in een schaftkeet kopen? Vraag vandaag nog een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Schaftunit kopen bij Snelbouwkantoor

Belangrijke kernwaarden van ons bedrijf zijn klantgerichtheid en het leveren van topkwaliteit. Het kopen van een schaftkeet bij Snelbouwkantoor biedt aanzienlijke voordelen, namelijk: de hoogste kwaliteit en een laagsteprijsgarantie. Een deel van onze schaftketen bestaat uit verschillende panelen, waardoor u uw schaftunit naar uw eigen wensen kunt samenstellen. Met name bij de antraciete units zijn de panelen uitwisselbaar, wat betekent dat zowel de raam- als de deurpanelen met andere panelen kunnen worden vervangen. Hierdoor heeft u volledige vrijheid om de indeling van uw schaftkeet naar eigen wens vorm te geven.

Isolatie van de schaftketen

Bij Snelbouwkantoor bieden wij twee typen mobiele schaftketen aan. Onze antracieten en zwarte units zijn geïsoleerd met 50 mm EPS, terwijl onze houtlook units zijn voorzien van een isolatielaag van 100 mm EPS, wat zorgt voor uitstekende warmtebehoud. Bovendien beschikken al onze schaftketen over een PVC-vloer, die niet alleen eenvoudig schoon te houden is maar ook goed isoleert.

De houtlook schaftketen vallen op door hun ruime ramen, terwijl de overige schaftunits standaard twee kantelbare kiepramen hebben. Dit betekent dat de ramen zowel volledig open als in verschillende posities half open kunnen worden gezet.

Waarom een schaftketen aanschaffen?

De mobiele schaftkeet is speciaal gemaakt om op bouwplaatsen te plaatsen. Op de werkplek kan deze schaftunit dienen als een rustplek tijdens pauzes, een kantoor, een opslagruimte en zelfs als sanitaire voorziening. Een voordeel van een schaftkeet is de eenvoudige verplaatsbaarheid, zodat u deze op elke gewenste locatie en tijdstip kunt inzetten. Bovendien is de schaftunit voorzien van voldoende ramen, die doorgaans geopend kunnen worden. Dit maakt het mogelijk om tijdens de zomermaanden frisse lucht binnen te laten. Dus als u op zoek bent naar de aankoop van een schaftkeet met laagsteprijsgarantie, kies dan voor onze schaftkeet.

Schaftkeet uitvoeringen

We bieden standaardkleuren voor onze schaftunits, namelijk antraciet en matzwart, die altijd op voorraad zijn. U heeft de flexibiliteit om de panelen, zoals raampanelen, deurpanelen en dichte panelen, op elke gewenste manier in de schaftunit te laten plaatsen. Ons standaard type schaftkeet is verkrijgbaar in de afmetingen 2 x 2 meter, 3 x 2 meter en 4 x 2 meter. Bovendien hebben we onlangs schaftketen met een houtlook afwerking geïntroduceerd, die volledig opgebouwd geleverd worden en beschikbaar zijn in de afmetingen van 4 x 3 meter en 6 x 3 meter.

Aanpassingsmogelijkheden van de schaftkeet

Zoals eerder vermeld, worden onze houtlook units volledig geassembleerd geleverd. Onze andere modellen bestaan uit losse panelen, wat de flexibiliteit biedt om ze op elke gewenste locatie te plaatsen en zo een aanpasbare indeling te creëren. Bovendien is het mogelijk om de schaftkeet uit te breiden met speciale panelen, zoals dubbele deuren met of zonder glas, volledig glazen panelen en dubbele kiepramen. Hierdoor kunnen ruimtes op maat worden ingericht en aangepast aan de specifieke behoeften en esthetische voorkeuren.

Snel en gemakkelijk een schaftkeet opbouwen

De schaftkeet kan simpel in elkaar worden gezet, afhankelijk van de afmetingen door de demontabele eigenschap. Het enige dat nodig is om de schaftkeet in elkaar te zetten is een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskop schroevendraaier of boormachine. Verder zijn de gegalvaniseerde panelen van de mobiele schaftkeet gemaakt van licht materiaal. Hierdoor is het makkelijk om de panelen te transporteren en aan elkaar te zetten en aan de vloer.

Een schaftkeet kopen, waar moet u op letten?

Onze klanten stellen ons vaak de vraag waar ze op moeten letten bij het kopen van een schaftkeet. Daarom hebben we hieronder enkele belangrijke punten opgesomd:

  1. Overweeg de beschikbare ruimte waarin u de schaftkeet wilt plaatsen. Dit helpt bij het kiezen van het juiste formaat.
  2. Als u een schaftkeet aanschaft die nog in elkaar gezet moet worden, raden we aan om dit met twee personen te doen. Dit is handiger en sneller.
  3. Wij bieden de mogelijkheid om de schaftkeet bij u thuis te laten bezorgen. Bovendien kunnen we tegen een scherpe prijs de montage voor u verzorgen.
  4. Als u de kosten laag wilt houden, is het ook mogelijk om de schaftkeet zelf op te halen met een aanhanger. We raden dit echter niet aan voor units met een houtlook afwerking.

Gebruikte schaftkeet kopen

Bij Snelbouwkantoor bieden we recentelijk tweedehands schaftketen te koop aan, die u kunt vinden op onze speciale tweedehands pagina. Deze aanbieding geldt uiteraard zolang de voorraad strekt. Als u geïnteresseerd bent in een tweedehands schaftunit, raden we aan om niet te lang te wachten. Neem gerust een kijkje op onze tweedehands pagina voor meer informatie.

Schaftkeet te koop!

Een schaftkeet kopen is een belangrijke investering voor uw project. We begrijpen dat een schaftkeet kopen geen dagelijkse uitgave is en daarom vinden we een goede prijs-kwaliteitverhouding erg belangrijk. Daarnaast hebben we veel vakmensen in dienst die altijd voor u klaar staan om te helpen. Heeft u ergens vragen over of wilt u nog wat meer informatie? Neem dan vooral contact met ons op. Wilt u meer weten over bijvoorbeeld de montage van de schaft keet? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag. Bel naar 085 - 401 47 49 of vul het contactformulier in.

 

Veelgestelde vragen

Wat maakt de mobiele schaftkeet geschikt voor bouwplaatsen?

Onze schaftkeet is speciaal ontworpen voor bouwplaatsen en kan dienen als pauzeplek, kantoor, opslagruimte en zelfs voor sanitaire voorzieningen. Het is mobiel en gemakkelijk te verplaatsen, en de ramen zijn onderhoudsvrij en voorzien van een draai- en kiepfunctie voor frisse lucht.

Welke kleur- en afmetingsopties zijn beschikbaar voor de schaftketen?

We bieden standaardkleuren zoals antraciet en matzwart, en de schaftketen zijn verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren tegen een meerprijs. De panelen, inclusief raampanelen, deurpanelen en dichte panelen, kunnen op elke gewenste manier worden geconfigureerd. Standaardafmetingen variëren van 2 x 2m tot 4 x 2m.

Bieden jullie gebruikte schaftketen te koop aan?

Ja, sinds kort hebben we ook een tweedehands pagina waar onze tweedehands schaftketen verkocht worden.

Hoe eenvoudig is het om de schaftkeet op te bouwen?

De schaftkeet kan eenvoudig worden gemonteerd, afhankelijk van de afmetingen. U heeft alleen een set moersleutels, momentsleutels en een kruiskopschroevendraaier of boormachine nodig. De lichtgewicht gegalvaniseerde panelen maken transport en assemblage eenvoudig.