Laagste prijs garantie van Europa

Nieuwe voorraad beschikbaar!

Schaftkeet


Een schaftkeet, ook wel bouwkeet of pipowagen genoemd, is ideaal voor bouwbedrijven of aannemers. De schaftkeet is helemaal geïsoleerd met 50mm EPS waardoor het in de koude maanden goed warm blijft in de schaftkeet. Zo kunt u rustig genieten van uw lunch in uw pauze. Bovendien bieden wij naast de hoge kwaliteit de laagste prijs garantie! Verder komt hier bovenop dat je bij ons een jaar lang anti-roest garantie krijgt!

''Wij bieden naast de hoge kwaliteit de laagste prijs garantie voor onze klanten!''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Schaftkeet kopen bij Snelbouwkantoor

Belangrijke punten waar ons bedrijf voor staat zijn de klantgerichtheid en de topkwaliteit. De schaftkeet biedt naast de hoge kwaliteit de laagste prijsgarantie. Onze schaftkeet beschikt uit verschillende panelen die ervoor zorgen dat u uw keet kunt samenstellen hoe u het wilt. De panelen zijn namelijk uitwisselbaar. Dit houd in dat de raam en deur panelen uitgewisseld kunnen worden met de andere panelen. De units komen standaard met een deur paneel en 2 raam panelen. U kunt zelf kiezen hoe de indeling van uw keet er uit komt te zien. Daarnaast is het mogelijk om de units samen te voegen voor een grotere schaftkeet als u veel werknemers heeft. De mogelijkheden zijn eindeloos met de verschillende maten en RAL-kleuren die wij hebben.

De schaftkeet is geïsoleerd met 50 mm EPS, dit houdt de warmte goed vast. Daarnaast bevat het prodcut een PVC vloer, deze is makkelijk schoon te houden en is ook goed geïsoleerd. Het dak van de schaftkeet is een stalen geïsoleerd dak en bevat regengoten voor de afvoer van regen. De ramen van de schaftkeet zijn grote onderhoudsvrije ramen. De ramen hebben een draai en kiep stand, dit betekent dat het raam volledig en half open kan in verschillende standen.

Waarom een schaftkeet kopen?

De schaftkeet is speciaal gemaakt om op bouwplaatsen te plaatsen. De schaftkeet op de werkplaats kan gebruikt worden voor een plek om pauze te houden, een kantoor, een opslagruimte en zelfs voor sanitaire voorzieningen. Een voordeel aan de schaftkeet is dat je deze heel makkelijk kunt verplaatsen en kan gebruiken waar en wanneer je maar wilt. Verder heeft de schaftkeet twee ramen die zowel volledig als half open kunnen. Je kunt dus in de zomermaanden lekker het raampje in de schaftkeet open zetten voor wat frisse lucht. Dus zoek je naar een schaftkeet met de laagste prijs garantie? Kies dan voor onze Snelbouw schaftkeet.

Schaftkeet uitvoeringen

De standaardkleuren van de schaftkeet zijn donker antraciet, mat zwart en groen, deze kleuren zijn altijd op voorraad. De schaftkeet is te verkrijgen in veel RAL kleuren tegen een meerprijs. De schaftkeet kan op elke gewenste afmeting worden gecreëerd. De units kunnen aan elke zijde aan elkaar worden gekoppeld. De bouwkeet kan ook in hoogte worden uitgebreid door de bouwketen op elkaar te stapelen. Zo wordt er efficiënt met de hoogte omgegaan. Hierbij is het mogelijk om een trap binnen of buiten de schaftkeet te plaatsen. De bouwkeet is een demontabel pakket. De panelen zoals de raampanelen, deurpanelen en dichte panelen kunnen op elke gewenste manier in de schaftkeet worden gebouwd.

De standaard afmetingen zijn:

2 x 2m schaftkeet
3 x 2m schaftkeet
4 x 2m schaftkeet
4 x 3m schaftkeet
4 x 4m schaftkeet

Snel en gemakkelijk een schaftkeet opbouwen

De schaftkeet is helemaal demontabel. De schaftkeet kan simpel in elkaar worden gezet afhankelijk van de afmetingen. Het enige dat nodig is om de schaftkeet in elkaar te zetten is een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskop schroevendraaier of boormachine. Verder zijn de gegalvaniseerde panelen van de schaftkeet gemaakt van licht materiaal. Hierdoor is het makkelijk om de panelen te transporteren en aan elkaar te zetten en aan de vloer.

Een schaftkeet kopen, waar moet je op letten?

Vaak krijgen wij de vraag van onze klanten waarmee rekening moet worden gehouden bij de aanschaf van een schaftkeet. Daarom zijn hieronder een aantal punten omschreven:

  • Houd rekening met de beschikbare ruimte die je hebt om de schaftkeet te plaatsen. Hierbij moet er gedacht worden aan een marge van ongeveer een halve meter rondom de schaftkeet om deze te kunnen bouwen.
  • Bereken de ruimte die je nodig heeft voor de schaftkeet. Houd in gedachte dat bij te weinig ruimte de mogelijkheid bestaat om de schaftkeet aan elkaar te bevestigen.
  • Het in elkaar zetten van de schaftkeet is niet heel lastig. Wel wordt er door ons geadviseerd om schaftkeet met twee personen in elkaar te zetten. Dit is veel handiger en sneller.
  • Wij kunnen de schaftkeet bij jou aan huis bezorgen. Daarnaast kunnen wij ook voor een scherpe prijs het monteren voor u uit handen nemen. Kies je er liever voor om de kosten laag te houden? Dan is het uiteraard mogelijk om de schaftkeet met een aanhanger zelf bij ons op te halen.

Schaftkeet te koop!

Een schaftkeet is een belangrijke investering voor uw project. Wij begrijpen dat het niet een dagelijkse uitgave is en daarom vinden wij een goede prijs kwaliteit verhouding erg belangrijk. Daarnaast hebben wij veel vakmensen in dienst die altijd voor u klaar staan om te helpen. Heeft u ergens vragen over of wilt u nog wat meer informatie? Neem dan vooral contact met ons op. Wil je meer weten over bijvoorbeeld de montage van de schaftkeet? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag. Bel naar 085 - 401 47 49 of vul het contactformulier in.

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een schaftkeet bij Snelbouwkantoor?

Het belangrijkste voordeel van een schaftkeet bij Snelbouwkantoor is dat de container demontabel is. Zo is de schaftkeet makkelijk en snel op en af te bouwen. Hierdoor is de bouwkeet ook eenvoudig verplaatsbaar, dit heeft een aantal voordelen want zo kan het altijd weer opgeborgen worden. Ook kan een schaftkeet makkelijk van locatie worden verplaatst als je behoefte hebt aan een nieuwe kantoorlocatie. Dit is voordelig en bespaart je veel tijd en moeite. Verder is de demontabele kantoorunit erg modern en beschikbaar in alle RAL kleuren. Kortom zijn de opties die wij bieden bij Snelbouwkantoor eindeloos, je kunt de schaftkeet helemaal ontwerpen zoals jij dat wenst!

Kan ik ook een gebruikte schaftkeet bij jullie kopen?

Ons product is nog vrij nieuw dus er is nog geen mogelijkheid om een gebruikte schaftkeet bij ons te kopen. Ons advies is om een nieuwe bouwkeet bij Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo ben je voor een nieuwe schaftkeet van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands schaftkeet bij andere leveranciers. Onze Snelbouwkantoren bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.