Schaftunit


Onze schaftunit is de perfecte oplossing voor bouwbedrijven en aannemers die op zoek zijn naar een mooie verplaatsbare ruimte om pauze te kunnen houden en te overleggen. De schaftunit is voorzien van een goede isolatie. Verder is er een mogelijkheid om een airconditioning bij de schaftunit aan te schaffen voor de verkoeling en verwarming van de container. Als uitvoerder of toezichthouder wil je natuurlijk warm en droog blijven terwijl je luncht, werkt of zit te overleggen. Daarnaast is de schaftunit helemaal samen te stellen naar wens. Er is keuze uit veel diverse kleuren, maten en de indeling van het kantoor. Belangrijke punten waar ons bedrijf voor staat zijn de klantgerichtheid en de topkwaliteit, zo bieden we naast een hoge kwaliteit de laagste prijsgarantie!

''Wij bieden naast de hoge kwaliteit de laagste prijs garantie voor onze klanten!''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Snel en makkelijk zelf te monteren schaftunit

Onze demontabele schaftunit kan gemakkelijk worden opgebouwd op locatie. Hiervoor is geen zwaar gereedschap nodig. Het enige dat je nodig hebt is een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskop schroevendraaier of boormachine. Deze schaftunit is uitermate geschikt voor bouwbedrijven omdat hij gemakkelijk uit elkaar kan worden gehaald en als pakket kan worden vervoerd.

Binnenkant schaftunit

De schaftunit is binnen in zijn geheel afgewerkt. De wanden zijn bekleed met hout of gecoate staalplaat. Voor de vloer-toplaag hebben wij klassiek keizerlijk grijs maar ook de Eternal vloer is mogelijk. De minimale isolatie van onze schaftunit is 50mm mineraal wol, maar hierbij zijn verschillende isolatiematerialen mogelijk. Ook de dikte van de isolatie kunnen wij aanpassen. Hierbij maken wij onderscheid in optimale geluidsisolatie en isolatie voor prefab kantoorunit in vochtige omstandigheden.

De schaftunit is daarnaast in te delen met een toilet, een keuken en/of een wasbak. Wij verzorgen de aansluiting van het water in de schaftunit. Je hoeft alleen maar rekening te houden met de aansluiting aan de buitenkant van de schaftunit. Dit werkt hetzelfde met de schakelaars en stopcontacten. Jij bepaalt de locatie van de elektrische installaties en wij verzorgen de gehele aansluiting in de schaftunit. Daarnaast kan de prefab kantoorunit met elektrische verwarming worden geleverd, wat zorgt voor een optimaal werkcomfort. De elektrische aansluiting van de schaftunit zit aan de buitenkant, aan de korte kant.

Vlot en simpel te monteren schaftunit

De demontabele schaftunit is zeer gemakkelijk en snel in elkaar te zetten op locatie. Hier komt geen zwaar gereedschap bij kijken. Het enige wat nodig is voor het monteren zijn moersleutels (13mm en 19mm), momentsleutels, een kruiskopschroevendraaier, of een boormachine. Omdat de schaftunit zo makkelijk en snel is op te bouwen kan deze zeer goed worden gebruikt op een bouwplaats.

Makkelijk te verplaatsen schaftunit

De schaftunit is heel makkelijk verplaatsbaar van locatie naar locatie omdat de schaftunit heel licht is. Ook is de schaftunit voorzien van hijsogen op het dak en heftruckkoker in de vloer. Hierdoor is het mogelijk de schaftunit op een vrachtwagen met een vorkheftruck te zetten, of je kan hem verplaatsen met een aanhanger, waarbij alleen een BE rijbewijs nodig is. De schaftunit is binnen een paar minuten al in elkaar gezet!

Waarom Snelbouwkantoor.nl?

Wanneer je een schaftunit huurt of koopt bij Snelbouwkantoor, krijg je een aantal voordelen. Deze voordelen hebben wij voor jou op een rijtje gezet:

  • De laagste prijs garantie van Nederland
  • Eenvoudige montage zonder gebruik van zwaar gereedschap
  • Makkelijk te verplaatsen en te demonteren van locatie naar locatie.
  • Je kunt onze klantenservice altijd bereiken met vragen en opmerkingen
  • Uit voorraad leverbaar door heel Nederland
  • Verplaatsbaar met heftruck en hijskraan
  • Snelle levertijden
  • Regelmatig interessante aanbiedingen

Afmetingen schaftunit

De standaardkleuren van de schaftunit zijn donker antraciet, mat zwart en groen, deze kleuren zijn altijd op voorraad. De schaftunit is te verkrijgen in alle RAL kleuren en de gewenste kleur is inclusief de prijs. De schaftunit kan op elke gewenste afmeting worden gecreëerd. De units kunnen aan elke zijde aan elkaar worden gekoppeld. De prefab kantoorunit kan ook in hoogte worden uitgebreid door de schaftketens op elkaar te stapelen. Zo wordt er efficiënt met de hoogte omgegaan. Hierbij is het mogelijk om een trap binnen of buiten de schaftunit te plaatsen. De bouwkeet is een demontabel pakket. De panelen zoals de raampanelen, deurpanelen en dichte panelen kunnen op elke gewenste manier in de bouwkeet worden gebouwd.

De standaard afmetingen zijn:

2 x 2m schaftunit
3 x 2m schaftunit
4 x 2m schaftunit
4 x 3m schaftunit
4 x 4m schaftunit

Levering schaftunit

Wij kunnen de gehele levering van de demontabele schaftunit verzorgen. Hierbij kunnen wij het transport regelen tot aan de deur. Bij het plaatsen van de Snelbouw schaftunit maken wij gebruik van een kraan. Dit zijn optionele kosten, je kan er ook voor kiezen om de kraan zelf te huren. Als je meerdere schaftunits hebt besteld, kunnen wij de schaftunits met elkaar monteren. Zo kan je één grote ruimte of meerdere ruimtes creëren.

Neem contact met ons op!

Ben je overtuigd van de voordelen en wil je direct een schaftunit kopen? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Wil je meer weten, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag verder! Bel naar 085 - 401 47 49, mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een schaftunit bij Snelbouwkantoor?

Het belangrijkste voordeel van een schaftunit bij Snelbouwkantoor is dat de container demontabel is. Zo is de schaftkeet makkelijk en snel op en af te bouwen. Hierdoor is de schaftunit ook eenvoudig verplaatsbaar, dit heeft een aantal voordelen want zo kan het altijd weer opgeborgen worden. Ook kan een schafunit makkelijk van locatie worden verplaatst als je behoefte hebt aan een nieuwe kantoorlocatie. Dit is voordelig en bespaart je veel tijd en moeite. Verder is de demontabele bouwkeet erg modern en beschikbaar in alle RAL kleuren. Kortom zijn de opties die wij bieden bij Snelbouwkantoor eindeloos, je kunt de schaftunit helemaal ontwerpen zoals jij dat wenst!

Kan ik ook een gebruikte schaftunit bij jullie kopen?

Ons product is nog vrij nieuw dus er is nog geen mogelijkheid om een gebruikte schaftunit bij ons te kopen. Ons advies is om een nieuwe kantoorunit bij Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo ben je voor een nieuwe kantoorunit van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands schaftunit bij andere leveranciers. Onze Snelbouwkantoren bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.