Schaftunit kopen voor op de bouwplaats


Wilt u graag een schaftunit kopen?  is een ideale verplaatsbare ruimte voor bouwbedrijven en aannemers die aan het kijken zijn voor een goede overlegplek waar tussendoor ook pauze gehouden kan worden. De schaftunit is voorzien van een goede isolatie. Als uitvoerder of toezichthouder wil je natuurlijk warm en droog blijven terwijl je luncht, werkt of zit te overleggen. Daarnaast is de schaftunit helemaal samen te stellen zoals u de unit graag zou willen hebben. Heeft u specifieke wensen? Dat is geen enkel probleem! Er kan namelijk gekozen worden uit veel verschillende kleuren, maten en u kunt zelf bepalen over de indeling van het kantoor. Bij Snelbouwkantoor vinden wij klantgerichtheid en het leveren van topkwaliteit erg belangrijk, daarom bieden we zowel hoge kwaliteit en laagste prijsgarantie!

''Bij Snelbouwkantoor vinden wij klantgerichtheid en het leveren van topkwaliteit erg belangrijk!''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Snel en makkelijk zelf te monteren schaftunit

Onze demontabele schaftunit kan gemakkelijk worden opgebouwd op locatie. Voor het opbouwen heb je wel een aantal dingen nodig. Zorg er dus voor dat je een set moersleutels (13mm en 19mm), momentsleutels en een kruiskopschroevendraaier of boormachine bij de hand hebt. Het zware gereedschap kunt u dus lekker laten liggen. Onze demontabele unit is makkelijk uit elkaar te halen en te vervoeren, daarom ideaal geschikt voor bouwbedrijven. Door het uit elkaar halen van het product kan het als een pakket vervoerd worden.

Binnenkant schaftunit

De schaftunit is binnen in zijn geheel afgewerkt zo zijn de wanden bekleed met hout of gecoate staalplaat. Voor de vloer-toplaag hebben wij klassiek keizerlijk grijs maar ook de Eternal vloer is mogelijk. Wij maken gebruik van een minimale isolatie van onze schaftunit namelijk 50mm EPS, dit is terug te zien in verschillende onderdelen. Hierbij maken wij onderscheid in optimale geluidsisolatie en isolatie voor prefab kantoorunit in vochtige omstandigheden.

Vlot en simpel te monteren schaftunit

Een schaftkeet kopen bij Snelbouwkantoor heeft veel voordelen, zo is die is zeer gemakkelijk en snel in elkaar te zetten op locatie. Hier komt geen zwaar gereedschap bij kijken. Het enige wat nodig is voor het monteren zijn moersleutels (13mm en 19mm), momentsleutels, een kruiskopschroevendraaier, of een boormachine. Omdat de schaftunit zo makkelijk en snel is op te bouwen kan deze zeer goed worden gebruikt op een bouwplaats.

Makkelijk te verplaatsen schaftunit

De schaftunit is heel makkelijk verplaatsbaar van locatie naar locatie omdat de unit heel licht is. Ook is de unit voorzien van hijsogen op het dak en heftruckkoker in de vloer. Hierdoor is het mogelijk de schaftunit op een vrachtwagen met een vorkheftruck te zetten, of je kan hem verplaatsen met een aanhanger, waarbij alleen een BE rijbewijs nodig is. De keet is binnen een paar minuten al in elkaar gezet!

Waarom Snelbouwkantoor.nl?

Wanneer je een schaftunit huurt of koopt bij Snelbouwkantoor, krijg je een aantal voordelen. Deze voordelen hebben wij voor jou op een rijtje gezet: Altijd de laagste prijs garantie van Nederland. Eenvoudige montage zonder gebruik van zwaar gereedschap en makkelijk te verplaatsen naar een andere locatie. Verder hebben wij snelle levertijden omdat we uit voorraad kunnen leveren. Tot slot staat onze klantenservice altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Afmetingen schaftunit

Onze standaardkleuren van de schaftunit zijn donker antraciet, mat zwart en groen, deze kleuren zijn altijd op voorraad. Verder is die te verkrijgen in veel RAL kleuren tegen een meerprijs. Het product kan op elke gewenste afmeting worden gecreëerd. Zo kunnen de panelen zoals de raampanelen, deurpanelen en dichte panelen kunnen op elke gewenste manier in de bouwkeet worden gebouwd.

De standaard afmetingen zijn:

Een 2 x 2m schaftunit is ons kleinste model. Daarnaast hebben we ook nog de afmetingen 3 x 2m, 4 x 2m.

Levering schaftunit

Wij kunnen de gehele levering van de demontabele schaftunit verzorgen. Hierbij kunnen wij het transport regelen tot aan de deur. Bij het plaatsen van de Snelbouw schaftunit maken wij gebruik van een kraan. Dit zijn optionele kosten, je kan er ook voor kiezen om de kraan zelf te huren. Als je meerdere units hebt besteld, kunnen wij de schaftunits met elkaar monteren. Zo kan je één grote ruimte of meerdere ruimtes creëren.

Neem contact met ons op!

Ben je overtuigd van de voordelen en wil je direct een schaftunit kopen? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Wil je meer weten, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag verder! Bel naar 085 - 401 47 49, mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een schaftunit bij Snelbouwkantoor?

Het belangrijkste voordeel van een unit bij Snelbouwkantoor is dat de container demontabel is. Zo is de keet makkelijk en snel op en af te bouwen. Hierdoor is de schaftunit ook eenvoudig verplaatsbaar, dit heeft een aantal voordelen want zo kan het altijd weer opgeborgen worden. Ook kan een schafunit makkelijk van locatie worden verplaatst als je behoefte hebt aan een nieuwe kantoorlocatie. Dit is voordelig en bespaart je veel tijd en moeite. Verder is de demontabele bouwkeet erg modern en beschikbaar in alle RAL kleuren. Kortom zijn de opties die wij bieden bij Snelbouwkantoor eindeloos, je kunt de schaftunit helemaal ontwerpen zoals jij dat wenst!

Kan ik ook een gebruikte schaftunit bij jullie kopen?

Een gebruikte schaftunit kopen is momenteel bij ons nog niet mogelijk omdat het product nog vrij nieuw is. Ons advies is om een nieuwe kantoorunit bij Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo ben je voor een nieuwe kantoorunit van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands schaftunit bij andere leveranciers. Onze Snelbouwkantoren bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.