Schuurgarage kopen bij Snelbouwkantoor


Een schuurgarage kopen? Snelbouwkantoor biedt de ideale oplossing voor jouw als je opzoek bent naar een nieuwe schuur. Het fijne aan onze schuurgarage is dat die helemaal naar wens is samen te stellen. Dit komt namelijk door de losse wand panelen en koppelstukken, hierdoor is het mogelijk om meerdere garages met elkaar te koppelen. Naast dat er verschillende maten en indelingen mogelijk zijn bij de schuur heeft u ook keuze uit diverse kleuren. Snelbouwkantoor staat voor klantgerichtheid, topkwaliteit en de laagste prijsgarantie!

 "Het fijne aan onze schuurgarage is dat die helemaal naar wens is samen te stellend."

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

De schuurgarage

Zoals eerder benoemd staat Snelbouwkantoor voor klantgerichtheid en hoge kwaliteit. De schuurgarage die wij verkopen heeft naast de topkwaliteit ook altijd de laagste prijsgarantie. Wij hebben een schuurgarage te koop met verschillende eigenschappen. De eerste eigenschap is dat de schuurgarage demontabel is, dit maakt het makkelijk om de schuur eventueel te verhuizen. De tweede eigenschap is dat de schuur garage goed geïsoleerd is met 50 mm EPS, dit zorgt ervoor dat de warmte goed binnen blijft. De derde eigenschap van de schuurgarage is de PVC vloer die altijd makkelijk is schoon te houden en ook nog eens isolatie bevat. Verder is het stalen dak van de garage ook nog eens geïsoleerd en bevat het regengoten voor de afvoer van regen. Tot slot is de schuur garage is voorzien van standaard 1 of 2 onderhoudsvrije ramen die een draai- en kiep stand hebben.

Waarom een schuurgarage?

Een schuurgarage kopen is ideaal voor meerdere situaties. Naast dat de schuur garage gebruikt kan worden als schuur is het product ook eenvoudig te gebruiken in de bouw, als tiny house of als werkplek. Vanwege de losse wandpanelen is de schuurgarage eenvoudig en snel op te bouwen, in een ochtend kan het allemaal gedaan worden. Daarnaast is de schuur garage ook nog eens demontabel wat de afbouw gemakkelijk maakt, de schuur kan dus gemakkelijk opgeborgen of verplaatst worden. Al met al kan de garage goed gebruikt worden voor opslag en is de schuurgarage prijs ook nog een groot pluspunt.

Afmetingen van de schuurgarage

In ons assortiment hebben wij meerdere kleuren schuurgarages te koop. De standaard kleuren zijn groen (RAL6005), antraciet (RAL7021) en zwart (RAL9005).Als u liever een andere kleur wenst dan is dit vaak tegen een meerprijs ook mogelijk. Wij kunnen voor u bijna elke gewenste afmeting creëren om zo uw droom schuur garage te realiseren, dit komt door de wandpanelen die aan elke kant gekoppeld kunnen worden. De schuurgarage heeft verschillende panelen, namelijk: raampanelen, deurpanelen en dichte panelen. Al deze panelen kunnen op de gewenste manier in de unit worden gebouwd.

  De standaard afmetingen zijn:

Een 2 x 2m schuurgarage, 3 x 2m schuurgarage, 4 x 2m schuurgarage, 4 x 3m schuurgarage en een 4 x 4m schuurgarage. Het is ook nog mogelijk om grotere units te creëren aangezien we er meerdere met elkaar kunnen koppelen. Vraag ons ook vooral naar alle mogelijkheden. 

Neem gerust contact met ons op!

Heb je interesse in de schuurgarage of heb je nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag in de zoektocht naar jouw droomkantoor.


Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een schuurgarage bij Snelbouwkantoor?

Een van de belangrijkste voordelen van een schuurgarage van Snelbouwkantoor is dat de unit demotabel is. Dit betekent dat de schuurgarage met gemak is op- en af te bouwen en dus altijd verplaatsbaar is. Ga jij ooit verhuizen en wil je je schuurgarage graag meenemen? Dan is dit dus geen enkel probleem en bespaart je veel tijd en moeite. De demontabele schuurgarage van Snelbouwkantoor heeft een moderne uitstraling en is beschikbaar in een aantal RAL kleuren. Een andere RAL kleur is op aanvraag ook mogelijk. Al met al zijn de opties bij Snelbouwkantoor eindeloos en hopen wij jou te kunnen voorzien van jouw droom schuurgarage!

Kan ik ook een gebruikte kantoor container bij jullie kopen?

Ons product bestaat nog niet heel lang maar sinds kort hebben wij ook tweedehands- en gebruikte schuurgarages te koop. Dit is ideaal wanneer je de normale prijs van de schuurgarage te duur vind. Wij hebben voor tweedehands een aparte productpagina aangemaakt, vind hier alle tweedehands schuurgarages. Ons advies blijft wel om een nieuw Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij altijd de laagste prijsgarantie bieden. U bent bij ons voor een nieuwe schuurgarage alsnog goedkoper uit dan bij andere leveranciers.