Schuurgarage kopen


Een schuurgarage kopen? Snelbouwkantoor biedt de ideale oplossing als u op zoek bent naar een nieuwe schuur. Het mooie van het kopen van een schuurgarage bij Snelbouwkantoor is dat u bij sommige modellen de mogelijkheid hebt om de schuur volledig naar uw wensen aan te passen. Dit is mogelijk dankzij de losse wandpanelen die op elke gewenste plek gemonteerd kunnen worden. Snelbouwkantoor staat voor klantgerichtheid, topkwaliteit en de laagste prijsgarantie!

Plaats vandaag nog een bestelling voor de snelbouw garage of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

De schuurgarage

Zoals eerder vermeld, staat Snelbouwkantoor bekend om haar klantgerichtheid en hoogwaardige kwaliteit. Onze schuurgarages zijn niet alleen van topkwaliteit, maar we bieden ook altijd de laagste prijsgarantie. Ons assortiment schuurgarages heeft diverse kenmerken. Ten eerste zijn ze demontabel, wat het verhuizen van de schuur eenvoudig maakt. Ten tweede is elke unit uitstekend geïsoleerd met EPS, wat zorgt voor behoud van warmte. Daarnaast beschikken onze snelbouwgarages over een PVC vloer die gemakkelijk te onderhouden is en extra isolatie biedt. Bovendien is het stalen dak van de garage geïsoleerd en voorzien van regengoten voor efficiënte waterafvoer. Tot slot worden onze schuurgarages standaard geleverd met grote ramen voor natuurlijke lichtinval.

Waarom een schuurgarage?

Het aanschaffen van een schuurgarage biedt tal van voordelen in diverse situaties. Naast de traditionele functie als opslagruimte, leent dit product zich uitstekend voor gebruik in de bouwsector, als tuinhuis, of zelfs als werkplek. Een deel van onze schuren is al volledig afgebouwd, terwijl je bij het andere deel zelf de montage moet verzorgen. Dankzij de afzonderlijke wandpanelen is de montage van de schuurgarage snel en eenvoudig, en binnen een ochtend kan het gehele bouwproces worden voltooid. Bovendien is onze snelbouw garage demontabel, waardoor demontage en verplaatsing moeiteloos te realiseren zijn. Al met al is deze garage een veelzijdige en kostenefficiënte oplossing voor opslag, wat het nog aantrekkelijker maakt.

Voordelen van een schuurgarage bij Snelbouwkantoor

Een van de belangrijkste voordelen van een snelbouwgarage van Snelbouwkantoor is dat een groot deel van de units demontabel is. Dit betekent dat de schuurgarage gemakkelijk op- en afgebouwd kan worden en dus altijd verplaatsbaar is. Stel dat u ooit verhuist en uw schuurgarage wilt meenemen, dan is dit geen enkel probleem en bespaart u veel tijd en moeite. De demontabele schuurgarage van Snelbouwkantoor heeft een moderne uitstraling door de antracieten RAL7021 kleur. Kortom, de mogelijkheden bij Snelbouwkantoor zijn eindeloos, en we hopen dat we u kunnen helpen bij het realiseren van uw droom schuurgarage!

Aanpasbare eigenschappen

De antracieten schuurgarage van Snelbouwkantoor is flexibel opgebouwd met een assortiment van diverse panelen, waaronder raampanelen, dichte panelen en deurpanelen. U heeft de volledige vrijheid om de positionering van deze panelen naar wens aan te passen. Bovendien bieden wij speciale raam- en deur opties, inclusief de mogelijkheid om te kiezen voor dubbele deuren. Dit is bijzonder handig als u de schuur wilt gebruiken voor de opslag van items zoals fietsen of een grasmaaier. Hierdoor krijgt u de perfecte schuur garage die aan al uw behoeften voldoet. Als u gaat voor de schuurgarage met een houtlook afwerking dan kunt u de indeling niet zelf bepalen, deze wordt namelijk in zijn geheel bij u geleverd. 

Afmetingen van de snelbouw garage

In ons assortiment hebben we schuurgarages te koop in verschillende kleuren. De standaardkleuren zijn antraciet (RAL7021) en zwart (RAL9005). Onze snelbouwgarage bestaat uit verschillende panelen, namelijk raampanelen, deurpanelen en dichte panelen. Al deze panelen kunnen naar wens in de unit worden ingebouwd.

Wat betreft de afmetingen bieden we standaardmaten aan, waaronder 2 x 2m schuurgarages, 3 x 2m schuurgarages en 4 x 2m schuurgarages. Onlangs hebben we bij Snelbouwkantoor ook houtlook containers aan ons assortiment toegevoegd, waarbij we de afmetingen 4x3 meter en 6x3 meter aanbieden. Deze verscheidenheid aan kleuren en maten stelt u in staat om de perfecte schuurgarage te kiezen die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Gebruikte kantoor container kopen

Ons product bestaat nog niet heel lang maar sinds kort hebben wij ook tweedehands- en gebruikte schuurgarages te koop. Dit is ideaal wanneer u de normale prijs van de snelbouw garage te duur vind. Wij hebben voor tweedehands een aparte productpagina aangemaakt, vind hier alle tweedehands schuurgarages. Ons advies blijft wel om een nieuwe snelbouw garage aan te schaffen omdat wij altijd de laagste prijsgarantie bieden. U bent bij ons voor een nieuwe schuurgarage alsnog goedkoper uit dan bij andere leveranciers.

Neem gerust contact met ons op!

Heeft u interesse in een schuurgarage kopen of heeft u nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag in de zoektocht naar uw droomkantoor.

Veelgestelde vragen

Wat onderscheidt Snelbouwkantoor van andere aanbieders van schuurgarages?

We streven ernaar om hoogwaardige schuurgarages aan te bieden tegen de laagste prijzen in Europa. Onze kantoren zijn volledig geïsoleerd, eenvoudig demonteerbaar en beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Wat is de garantie op een schuurgarage van Snelbouwkantoor?

Bij Snelbouwkantoor bieden we standaard 1 jaar lang anti-roest garantie op onze schuurgarages.

Bieden jullie gebruikte schuurgarages aan?

Ja, we verkopen ook tweedehands schuurgarages. Houd er rekening mee dat deze aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.

Welke isolatie wordt gebruikt in de schuurgarage en waar bevindt deze zich?

Onze schuurgarages zijn standaard uitgerust met hoogwaardige 50mm EPS isolatie, wat zorgt voor een goede isolatie.