Alle Snelbouwkantoren


Een Snelbouwkantoor komt goed van pas in diverse situaties. Of u nu kampt met ruimtetekort in uw huidige kantoor, op zoek bent naar tijdelijke kantoorruimte, of wilt uitbreiden zonder uw bestaande pand te verbouwen, deze oplossing biedt uitkomst. Ook op bouwlocaties bewijst het zijn nut keer op keer. Het Snelbouwkantoor is volledig geïsoleerd en voorzien van raampartijen die zorgen voor natuurlijke lichtinval. Met onze Snelbouwkantoren presenteren wij robuuste en demonteerbare flexibele oplossingen, geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Bovendien krijgt u bij onze Snelbouwkantoorunits standaard een jaar anti-roest garantie.

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Montage van de Snelbouwkantoren

Een deel van onze Snelbouwkantoren worden volledig gemonteerd geleverd, terwijl een ander deel als bouwpakket wordt aangeboden, maar deze zijn eenvoudig op te bouwen. Hierbij is geen zwaar gereedschap vereist. Het enige wat je nodig hebt, zijn een set moersleutels (13 mm en 19 mm), momentsleutels en een kruiskopschroevendraaier of een boormachine. Over het algemeen zijn onze kantoorunits bijzonder geschikt voor bouwbedrijven.

Eigenschappen Snelbouw Kantoorunit

De kantoren van Snelbouwkantoor zijn volledig afgewerkt aan de binnenzijde en hebben een klassieke vinylafwerking op de vloer. Het isolatieniveau verschilt tussen de twee soorten units die we aanbieden. De kantoren met afmetingen van 2x2m, 3x2m en 4x2m hebben standaard een isolatielaag van 50 mm EPS. Onze andere kantoren, die een houtachtige uitstraling aan de buitenzijde hebben, zijn standaard voorzien van 100 mm EPS-isolatie.

De indeling van de Snelbouwkantoren

Onze antracieten Snelbouwkantoren bestaan uit afzonderlijke wandpanelen, waarbij u zelf kunt kiezen waar de deuren en ramen worden geplaatst. Dit geeft u de vrijheid om de gewenste indeling naar wens te creëren. Bij deze kantoren is het zelfs mogelijk om te kiezen uit diverse raam- en deuropties. Ons assortiment omvat nu ook een dubbele deur met raam, een dubbele deur zonder raam, een volledig glazen wand en dubbele ramen, die eenvoudig aan het kantoor kunnen worden toegevoegd. De kantoren met een houtlook zijn al volledig opgebouwd en daarom is er beperkte ruimte voor aanpassingen aan de indeling.

Wat zijn de voordelen van een Snelbouwkantoor?

Het voornaamste voordeel van onze kantoorunits is hun eenvoudige verplaatsbaarheid, mogelijk gemaakt door de integratie van heftruckkokers en hijskraanoogjes. Daarnaast onderscheiden onze demontabele Snelbouwkantoren zich door een moderne, antraciete kleur, die naadloos aansluit bij diverse omgevingen. De indelingsmogelijkheden zijn bovendien grenzeloos: u heeft de vrijheid om de locatie van ramen en deuren naar wens aan te passen, met extra opties voor verschillende typen ramen en deuren om uw ruimte verder te personaliseren en uit te breiden.

Afmetingen Snelbouwkantoor

Wat betreft de afmetingen hebben we zorgvuldig nagedacht over de uiteenlopende behoeften van onze klanten. We bieden verschillende kantoorafmetingen in ons assortiment, namelijk: 2x2 meter, 3x2 meter, 4x2 meter, 4x3 meter en 6x3 meter. Deze verscheidenheid aan afmetingen geeft u de flexibiliteit om het kantoor te kiezen dat het beste past bij uw ruimtevereisten en toepassingsdoelen, of u nu op zoek bent naar een compacte werkruimte voor individueel gebruik of een ruimer kantoor voor teamvergaderingen.

Gebruikte Snelbouwkantoor kopen

Recentelijk hebben we bij Snelbouwkantoor de mogelijkheid geïntroduceerd om tweedehands units te kopen. Speciaal hiervoor hebben we een aparte pagina gecreëerd waar u alle beschikbare gebruikte kantoren kunt bekijken. Het is echter van belang om op te merken dat deze aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Als u dus interesse heeft om een tweedehands kantoorunit te verwerven, is het raadzaam niet te lang te wachten. De beschikbaarheid kan namelijk beperkt zijn.

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in de kantoor container van Snelbouwkantoor of heeft u nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder in de zoektocht naar uw droomkantoor!

Veelgestelde vragen

Kan ik ook tweedehands kantoren bij jullie kopen?

Sinds kort is het mogelijk om bij Snelbouwkantoor een tweedehands kantoorunit te kopen. Deze kantoren worden aangeboden op onze speciale pagina voor tweedehands producten. Het is belangrijk om te weten dat voor deze kantoren geldt dat ze beschikbaar zijn zolang de voorraad strekt.

Welke isolatie wordt gebruikt in de kantoorunit en waar bevindt deze zich?

De kantoor units zijn geïsoleerd met 50 mm EPS-platen, deze isolatie is te vinden in de vloer, wanden en dak.

Kan ik de kantoorunit aanpassen aan mijn behoeften?

Zeker! Onze prefab kantoorunits hebben verschillende aanpasbare opties, zoals de plaatsing van ramen, deuren en andere panelen. Hierdoor kunt u de indeling personaliseren.

Is er ook een mogelijkheid om een zeecontainer kantoor bij jullie aan te schaffen?

De containers waarvan onze kantoorunits zijn gemaakt zijn geen zeecontainers. Onze prefab kantoorunit is wel dezelfde maat als een zeecontainer. Ook heeft ons product qua uitstraling wel iets weg van een zeecontainer, alleen iets moderner.