Laagste prijs garantie!

Creëer een goede werkplek met een thuis kantoor

Wilt u een bedrijf aan huis beginnen of meer vanuit huis werken, maar heeft u geen geschikte ruimte beschikbaar? Overweeg dan een thuis kantoor van Snelbouwkantoor. Dit is een werkplek in uw eigen tuin en kan een waardevolle toevoeging zijn. Met een thuis kantoor kunt u een aparte ruimte creëren die puur gericht is op werkgerichte taken, dit is goed voor de productiviteit en concentratie. Ontdek de mogelijkheden van Snelbouwkantoor en geniet van een goede werkruimte in de tuin.

''Door een thuis kantoor kan ik werk en privé veel beter combineren!''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

De voordelen van een thuis kantoor

Het hebben van een thuiskantoor heeft verschillende voordelen voor iedereen die vanuit huis werkt of een bedrijf aan huis heeft. Een thuiswerk kantoor creëert een duidelijke scheiding tussen werk en privé, waardoor deze twee aspecten beter te combineren zijn. Met een speciale ruimte die uitsluitend bedoeld is voor werkgerelateerde taken, ervaren de meeste mensen een verbeterde concentratie en focus.

Makkelijk te verplaatsen

Een ander voordeel van een tuinwerkplek is de mobiliteit. Een groot deel van onze kantoren is demontabel, waardoor ze niet alleen eenvoudig op te bouwen zijn, maar ook snel af te breken. Hierdoor is het thuiskantoor gemakkelijk te verplaatsen naar een andere locatie. Bovendien zijn er heftruckkokers en hijskraanoogpunten bevestigd aan de unit, waardoor het thuiskantoor met behulp van elke heftruck of kraan verplaatst kan worden. Deze eigenschappen bieden flexibiliteit en gemak bij het aanpassen van de werkplek aan veranderende behoeften of bij het verhuizen naar een andere locatie.

Flexibele en aanpasbare werkruimte

Het fijne aan een thuis kantoor kopen bij Snelbouwkantoor is de mogelijkheid om in sommige gevallen dingen aan te passen naar wens. U heeft bijvoorbeeld de vrijheid om te kiezen welke ramen en deuren u wilt en op welke manier u het thuiswerk kantoor wilt laten opbouwen. Bij ons in het assortiment verkopen wij standaard de kleur antraciet (RAL7021) en zwart (RAL9005). Deze flexibiliteit stelt u in staat om een thuis kantoor te creëren dat perfect aansluit op uw stijl en behoeften.

Raam en deur specials

Sinds kort is er bij Snelbouwkantoor een uitbreiding gekomen in het aanbod van raam- en deurpanelen. Voorheen was er bij het kopen van een bedrijf aan huis een beperkte keuze met alleen een normaal kantel-kiepraam en een enkele deur. Tegenwoordig zijn er meer mogelijkheden tot uw beschikking. U kunt nu kiezen uit een volledig raampaneel, een dubbel kiep-kantelraam en dubbele deuren, zowel met als zonder raam. Deze nieuwe opties bieden u meer flexibiliteit bij het samenstellen van uw thuis kantoor. Als u vragen heeft over deze mogelijkheden, aarzel dan niet om advies te vragen aan de specialisten van Snelbouwkantoor.

Indeling thuis kantoor

Bij Snelbouwkantoor heeft u in sommige gevallen ook diverse mogelijkheden wat betreft de indeling van uw thuis kantoor. Doordat een Snelbouwkantoor bestaat uit losse panelen, heeft u de vrijheid om zelf de plek van deze panelen te bepalen. Dit betekent dat u bij de aanschaf van een bedrijf aan huis zelf kunt kiezen waar u de ramen en deuren wilt hebben. Deze flexibiliteit in indeling, gecombineerd met de keuze uit raam- en deurvarianten, stelt u in staat om het thuis kantoor volledig naar uw wensen samen te stellen.

Thuiskantoor kopen

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een thuis kantoor en nog enkele vragen heeft, raden wij u aan om contact op te nemen met de specialisten van Snelbouwkantoor. Met hun jarenlange ervaring kunnen zij u altijd voorzien van deskundig advies dat is afgestemd op uw specifieke situatie. U kunt contact met hen opnemen door te bellen naar 085 - 401 47 49, een e-mail te sturen naar info@snelbouwkantoor.nl, of het contactformulier in te vullen op onze website.