Tiny house

Ben jij aan het kijken naar een goede werk- en leefruimte? Onze demontabele Tiny house is dan een hele goede oplossing! Het is mogelijk om het Tiny house helemaal naar wens samen te stellen, zo kan u kiezen uit veel verschillende kleuren en maten. Een groot voordeel van onze Tiny house is dat het mogelijk is om zelf de indeling te bepalen. Het Tiny house van Snelbouwkantoor is van kwalitatief hoogwaardige materialen gemaakt. Al met al is deze Tiny house dus dé oplossing voor een goede werk- en leefruimte. Naast een voordelige prijs hebben wij ook nog één jaar anti-roest garantie!

''Onze Tiny house is dé ideale oplossing voor een goede werk -en leefruimte!''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.


Filter

Een Tiny house kopen van Snelbouwkantoor

Een demontabele Tiny house kopen is een goede oplossing als je aan het kijken bent naar een moderne werk- en leefruimte. Het Tiny house heeft meerdere voordelen, zo is het gebouw bijvoorbeeld ontzettend makkelijk op te bouwen. Daarnaast is het Tiny house volledig geïsoleerd en voorzien van een 50 mm EPS-isolatieplaat. Verder is het gebouw voorzien van één deur en twee ramen die u zelf op de gewenste plek kan monteren. De ramen zijn volledig geïsoleerd en kunnen zowel op draai- als kiepstand gezet worden. De pvc-vloer van het Tiny house is goed geïsoleerd, heeft een OAK-afwerking en is tot slot goed schoon te houden. Ook het dak is geïsoleerd en voorzien van regengoten. Wij kunnen wel met zekerheid zeggen dat het Tiny house goed de warmte vasthoudt, met het Nederlandse weer weet je het namelijk nooit. Het is verder nog goed om te weten dat wanneer het Tiny house eenmaal staat deze ook makkelijk te verplaatsen is. Door middel van de twee volledig stalen heftruckkokers en de hijsogen kan een trucker of hijskraan het Tiny house gemakkelijk verplaatsen. Heb je een specifieke kleur of afmeting in gedachte? Onze mogelijkheden zijn oneindig dus neem vooral even contact op.

Waarom een Tiny house kopen?

Een belangrijk voordeel van onze goedkope Tiny house is dat het demontabel is. Het Tiny house is (afhankelijk van de afmetingen) zeer snel en eenvoudig op en af te bouwen. Daarom is het Tiny house en dus ook jouw kantoor makkelijk verplaatsbaar. Je hoeft daarom geen nieuw kantoor te zoeken, te huren of te kopen als je behoefte hebt aan een andere locatie voor jouw kantoor. Dit is erg voordelig en dit bespaart je dan ook veel tijd en moeite. Daarnaast kan het mini huis ook gebruikt worden voor de opslag van bepaalde goederen of het kan als kantoorgebouw woonunit gebruikt worden. Al met al zijn de mogelijkheden voor een goedkoop Tiny house bouwen eindeloos.

De afmetingen van het Tiny house

Het demontabele Tiny house is te verkrijgen in verschillende formaten. Het Tiny house bestaat uit een demontabel pakket. De panelen zoals de raampanelen, de deurpanelen en de dichte panelen kunnen precies in de Tiny house worden gebouwd zoals jij dat wenst. Daarnaast hebben we een aantal standaardkleuren zoals mat zwart, donker antraciet en groen, deze kleuren zijn altijd op voorraad. Als je een andere kleur wenst kan dit ook, veel RAL kleuren zijn mogelijk. Kortom zijn de mogelijkheden voor een mini huis eindeloos!

De standaard afmetingen zijn:

2 x 2m tiny house
3 x 2m tiny house
4 x 2m tiny house
4 x 3m tiny house
4 x 4m tiny house

Waarom Snelbouwkantoor.nl?

Wanneer je een Tiny house aanschaft bij Snelbouwkantoor, krijg je een aantal voordelen. Deze voordelen hebben wij voor jou op een rijtje gezet:

  • De laagste prijs garantie van Nederland
  • Eenvoudige montage van het Tiny house zonder gebruik van zwaar gereedschap
  • Je kunt onze klantenservice altijd bereiken met vragen en opmerkingen
  • Uit voorraad leverbaar door heel Nederland
  • Verplaatsbaar met heftruck en hijskraan
  • Snelle levertijden
  • Regelmatig interessante aanbiedingen

Neem contact met ons op!

Bent je overtuigd van de voordelen en wil je direct een Tiny house kopen? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Wil je meer weten, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag verder! Bel naar 085 - 401 47 49, mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

 

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een Tiny house?

Het belangrijkste voordeel van een Tiny house is dat de container demontabel is. Zo is het Tiny house makkelijk en snel op en af te bouwen. Hierdoor is het Tiny house ook eenvoudig verplaatsbaar, dit heeft ook een aantal voordelen want zo kan het altijd weer opgeborgen worden. Ook kan een Tiny house kantoor makkelijk van locatie worden verplaatst als je behoefte hebt aan een nieuwe kantoorlocatie. Dit is voordelig en bespaart je veel tijd en moeite. Als laatste is het demontabele Tiny house erg modern en beschikbaar in alle RAL kleuren. Verder zijn de opties die wij bieden bij een Tiny house kopen eindeloos, je kunt het Tiny house helemaal ontwerpen zoals jij dat wenst!

Kan ik ook een gebruikte Tiny house bij jullie kopen?

Ons product is nog vrij nieuw dus er is ook nog geen mogelijkheid om een gebruikte Tiny house bij ons te kopen. Ons advies is om een nieuwe Tiny house aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Op deze manier kan je goedkoop een Tiny house bouwen en bent u voor een nieuw Tiny house van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands Tiny house bij andere leveranciers. Ons Tiny house bied daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.