Tiny house

Bent u op zoek naar een geschikte werk- en leefruimte? Ons demonteerbare Tiny House is de ideale oplossing! Bij sommige van onze units kunt u het Tiny House volledig aanpassen aan uw wensen, met keuzes in kleuren en maten. Een aanzienlijk voordeel van ons Tiny House is dat in sommige van onze eenheden de indeling naar eigen voorkeur kan worden bepaald. Het Tiny House van Snelbouwkantoor is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Kortom, ons Tiny House biedt dé oplossing voor een uitstekende werk- en leefruimte.

''Onze Tiny house is dé ideale oplossing voor een goede werk -en leefruimte!''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.


Filter

Een Tiny house kopen van Snelbouwkantoor

Het aanschaffen van een demontabel Tiny House is een uitstekende keuze wanneer u op zoek bent naar een moderne werk- en leefruimte. Dit product is gemakkelijk op te zetten en kan eenvoudig worden verplaatst naar een nieuwe locatie. Het bezitten van een Tiny House is tegenwoordig natuurlijk bijzonder populair, en u kunt het geheel naar eigen wens inrichten voor optimaal comfort.

Voordelen van onze Tiny house

Ons product biedt diverse voordelen, waaronder het feit dat het gebouw uiterst eenvoudig op te bouwen is. Bovendien is de Tiny House volledig geïsoleerd en uitgerust met EPS isolatie. De meeste eenheden in ons assortiment hebben standaard één deur en twee ramen, die u zelf op de gewenste locatie kunt monteren. Deze ramen zijn volledig geïsoleerd en kunnen in zowel draai- als kiepstand worden geplaatst. Dankzij de twee stevige stalen heftruckkokers en de hijsogen kan een vrachtwagenchauffeur of hijskraan het Tiny House moeiteloos verplaatsen.

Waarom een Tiny house kopen?

Een belangrijk voordeel van onze goedkope Tiny house is dat het demontabel is. De unit is zeer snel en eenvoudig op en af te bouwen en daarom makkelijk verplaatsbaar verplaatsbaar. Dit is erg voordelig en dit bespaart u dan ook veel tijd en moeite. Daarnaast kan het mini huis ook gebruikt worden voor de opslag van bepaalde goederen of het kan als kantoorgebouw woonunit gebruikt worden. Al met al zijn de mogelijkheden voor een goedkoop Tiny huis bouwen eindeloos.

De afmetingen van het Tiny house

Het demontabele Tiny House is verkrijgbaar in diverse formaten, aangezien het uit een demontabel pakket bestaat. De panelen, waaronder raampanelen, deurpanelen en dichte panelen, kunnen naar uw wensen in het Tiny House worden geïntegreerd. Bovendien bieden we enkele standaardkleuren zoals mat zwart en donker antraciet, die altijd op voorraad zijn. Kortom, de mogelijkheden voor een mini huis zijn eindeloos! De standaardafmetingen van het Tiny House zijn 2 x 2 meter, 3 x 2 meter en 4 x 2 meter.

Waarom Snelbouwkantoor.nl?

Bij de aanschaf van een Tiny House bij Snelbouwkantoor kunt u genieten van diverse voordelen die we graag voor u opsommen. Allereerst bieden wij de laagste prijsgarantie in Nederland. Daarnaast garanderen wij een eenvoudige montage zonder de noodzaak van zwaar gereedschap. Bovendien leveren wij snel door heel Nederland, aangezien we de eenheid direct uit voorraad kunnen verzenden. Tot slot staat onze klantenservice altijd paraat om u van dienst te zijn.

Neem contact met ons op!

Bent u overtuigd van de voordelen en wil je direct een tiny house kopen? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Wilt u meer weten, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder! Bel naar 085 - 401 47 49, mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een Tiny house?

Het belangrijkste voordeel van een Tiny house is dat de container demontabel is. Zo is het makkelijk en snel op en af te bouwen. Hierdoor is het product ook eenvoudig verplaatsbaar, dit heeft ook een aantal voordelen want zo kan het altijd weer opgeborgen worden. Het is natuurlijk fijn dat de Tiny house beschikbaar is in moderne RAL keuren en dat nog meer eindeloze opties zijn zoals de indeling en de afmeting.

Kan ik ook een gebruikte Tiny house bij jullie kopen?

Ons product is nog vrij nieuw dus er is ook nog geen mogelijkheid om een gebruikte Tiny house bij ons te kopen. Ons advies is om een nieuwe unit aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Op deze manier kan je goedkoop een klein huisje bouwen en bent u voor een nieuw Tiny house van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands unit bij andere leveranciers.