Tiny house

Bent u aan het kijken naar een goede werk- en leefruimte? Onze demontabele Tiny house is dan een hele goede oplossing! Het is mogelijk om het Tiny house helemaal naar wens samen te stellen, zo kan u kiezen uit veel verschillende kleuren en maten. Een groot voordeel van onze Tiny house is dat het mogelijk is om zelf de indeling te bepalen. Het Tiny house van Snelbouwkantoor is van kwalitatief hoogwaardige materialen gemaakt. Al met al is deze Tiny house dus dé oplossing voor een goede werk- en leefruimte. Naast een voordelige prijs hebben wij ook nog één jaar anti-roest garantie!

''Onze Tiny house is dé ideale oplossing voor een goede werk -en leefruimte!''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.


Filter

Een Tiny house kopen van Snelbouwkantoor

Een demontabele Tiny house kopen is een goede oplossing als u aan het kijken bent naar een moderne werk- en leefruimte. Het product is zo in elkaar gezet en kan mee verhuisd worden naar de volgende locatie. Tegenwoordig is het hebben van een tiny house natuurlijk ontzettend populair. U kunt het natuurlijk allemaal zo aangenaam maken als dat u zelf wilt.

Voordelen van onze Tiny house

Ons product heeft meerdere voordelen, zo is het gebouw bijvoorbeeld ontzettend makkelijk op te bouwen. Daarnaast is de Tiny house volledig geïsoleerd en voorzien van een 50 mm EPS-isolatieplaat. Verder is het gebouw voorzien van één deur en twee ramen die u zelf op de gewenste plek kan monteren. De ramen zijn volledig geïsoleerd en kunnen zowel op draai- als kiepstand gezet worden. Door middel van de twee volledig stalen heftruckkokers en de hijsogen kan een trucker of hijskraan het Tiny house gemakkelijk verplaatsen.

Waarom een Tiny house kopen?

Een belangrijk voordeel van onze goedkope Tiny house is dat het demontabel is. De unit is zeer snel en eenvoudig op en af te bouwen en daarom makkelijk verplaatsbaar verplaatsbaar. Dit is erg voordelig en dit bespaart u dan ook veel tijd en moeite. Daarnaast kan het mini huis ook gebruikt worden voor de opslag van bepaalde goederen of het kan als kantoorgebouw woonunit gebruikt worden. Al met al zijn de mogelijkheden voor een goedkoop Tiny huis bouwen eindeloos.

De afmetingen van het Tiny house

Het demontabele Tiny house is te verkrijgen in verschillende formaten omdat het bestaat uit een demontabel pakket. De panelen zoals de raampanelen, de deurpanelen en de dichte panelen kunnen precies in de Tiny house worden gebouwd zoals u dat wenst. Daarnaast hebben we een aantal standaardkleuren zoals mat zwart en donker antraciet, deze kleuren zijn altijd op voorraad. Als u een andere kleur wenst kan dit ook, veel RAL kleuren zijn mogelijk. Kortom zijn de mogelijkheden voor een mini huis eindeloos!

De standaard afmetingen van de tiny house zijn: Een 2 x 2m, 3 x 2m en 4 x 2m afmeting.

Waarom Snelbouwkantoor.nl?

Wanneer u een Tiny house aanschaft bij Snelbouwkantoor, krijgt u een aantal voordelen. Deze voordelen hebben wij voor u op een rijtje gezet: Bij ons ontvangt u de laagste prijs garantie van Nederland. Een eenvoudige montage zonder dat hier zwaar gereedschap voor nodig is. Wij bieden ook snelle levering door heel Nederland omdat we de unit uit voorraad kunnen leveren. Tot slot is onze klantenservice altijd bereikbaar.

Neem contact met ons op!

Bent u overtuigd van de voordelen en wil je direct een tiny house kopen? Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag een vrijblijvende offerte aan. Alles is mogelijk voor een voordelige prijs! Wilt u meer weten, bijvoorbeeld over de montage? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag verder! Bel naar 085 - 401 47 49, mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van een Tiny house?

Het belangrijkste voordeel van een Tiny house is dat de container demontabel is. Zo is het makkelijk en snel op en af te bouwen. Hierdoor is het product ook eenvoudig verplaatsbaar, dit heeft ook een aantal voordelen want zo kan het altijd weer opgeborgen worden. Het is natuurlijk fijn dat de Tiny house beschikbaar is in moderne RAL keuren en dat nog meer eindeloze opties zijn zoals de indeling en de afmeting.

Kan ik ook een gebruikte Tiny house bij jullie kopen?

Ons product is nog vrij nieuw dus er is ook nog geen mogelijkheid om een gebruikte Tiny house bij ons te kopen. Ons advies is om een nieuwe unit aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Op deze manier kan je goedkoop een klein huisje bouwen en bent u voor een nieuw Tiny house van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands unit bij andere leveranciers.