Hoe wij te werk gaan

Onze werkwijze is als volgt:

We kijken samen met u naar de mogelijkheden , we kijken hier vooral naar wat uw wensen zijn en wat er mogelijk is op uw locatie.

Samen met u gaan we aan de slag om de beste oplossing te vinden voor uw locatie, we bieden u verschillende modellen aan en verschillende accessoire.

Als alles duidelijk is dan stellen we een offerte voor u op, deze is uiteraard vrijblijvend. U kan deze accepteren of als u toch nog twijfelt kan de offerte worden aangepast.

Als alles akkoord is gaan we het transport met u inplannen, we bespreken met u wat er mogelijk is en spreken een datum af.

U heeft de optie om de unit door ons te laten bezorgen, maar hierbij worden wel extra transportkosten in rekening gebracht. Als alternatief kunt u ervoor kiezen om de unit zelf op te halen bij ons op locatie met behulp van een aanhanger.

Na het leveren van de snelbouw kantoor kunt u genieten van uw aankoop, voor vragen en/of opmerkingen kunt u natuurlijk altijd bereiken.

Waar we voor staan:

Bij snelbouw kantoor vinden we het belangrijk dat de klant zich op zijn gemak voelt om zijn of haar wensen aan ons door te geven. We kijken heel gericht samen met de klant naar de situatie waar ze zich in bevinden om hier de juiste oplossing voor te zorgen. Elke klant is namelijk anders, elke locatie is anders en iedereen heeft ander wensen.

We hebben in de loop der jaren veel verschillende tuinen, bedrijfslocaties en private locaties meegemaakt, hierdoor kunnen we u op de juiste manier van advies voorzien. We hebben vaak aan een foto en de afmetingen van de locatie genoeg om te weten wat er voor u mogelijk is.

Zelfs bij het plaatsen houdt onze expertise nog niet op, want onze medewerkers van de opbouw hebben natuurlijk ook bijna alles al gezien. Hierdoor kunnen zij u van de juiste informatie voorzien als het snelbouw kantoor bij u op locatie geleverd wordt. Ze kunnen ook al de vragen die bij u opkomen als de unit geleverd wordt beantwoorden. We kunnen ons goed voorstellen dat die er nog steeds kunnen zijn zelfs op het moment van leveren.

Heeft u interesse gekregen in het product of onze manier van werken of heeft u gewoon een vraag? Neem dan snel contact op met ons, dit kan telefonisch 085 - 401 47 49, via de mail (info@snelbouwkantoor.nl) of via de chat.