Tuinkantoor container


Ben jij op zoek naar een mooie en rustige thuiswerkplek? Dan is de tuinkantoor container de perfecte oplossing voor jou! Mensen werken steeds vaker vanuit huis, het kantoor op werk wordt dan vervangen door een thuiswerkplek. De tuinkantoor container biedt een mooie kantoorruimte tegen een voordelige prijs. De tuinkantoor container biedt een groot scala aan voordelen. Denk bijvoorbeeld aan files die je niet meer hebt, besparing op reiskosten en een betere werkproductiviteit. Voor zzp’ers is de tuin kantoor container ook erg aantrekkelijk. Het biedt namelijk een rustige omgeving waarin er op een fijne manier gewerkt kan worden. Daarnaast krijg je bij ons de laagste prijs garantie! Op zoek naar een fijne en moderne thuiswerkplek? Kies dan voor onze tuin kantoor container!

''Een tuinkantoor container is de perfecte oplossing voor een fijne werkplek aan huis!''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Waarom de tuinkantoor container?

Een kantoor voor thuis, ook wel een tuinkantoor container genoemd. Een tuin kantoor container is de perfecte oplossing voor mensen die vanuit huis willen werken, bijvoorbeeld door de coronacrisis. Verder kan de tuin kantoor container in de warme maanden verkoeld worden door een optionele airconditioning en in de koude maanden verwarmd worden met een optionele verwarming. Om deze warmte in de tuin kantoor container goed vast te houden is de gehele container voorzien van een goede isolatie. Daarnaast is de tuin kantoor container een demontabel pakket, dit betekent dat de container eenvoudig op en af te bouwen is. Zo kan je als je gaat verhuizen de tuin kantoor container gemakkelijk meenemen naar de nieuwe locatie, of als je een nieuwe kantoorruimte of nieuwe kantoorlocatie wenst is het kantoor makkelijk verplaatsbaar. Zo hoef jij geen tijd en moeite te steken in het zoeken, huren of kopen van een nieuwe kantoorruimte.

Afmetingen tuinkantoor container

De standaardkleuren zijn mat zwart, donker antraciet en groen, deze kleuren zijn altijd op voorraad. De tuin kantoor container is te verkrijgen in veel RAL kleuren tegen een meerprijs. De tuin kantoor container kunnen we op elke gewenste afmeting creëren, de units kunnen we aan elke zijde aan elkaar koppelen. De prefab kantoorunit kan ook in hoogte worden uitgebreid door de kantoor containers op elkaar te stapelen. Zo wordt er efficiënt met de hoogte omgegaan. Hierbij is het mogelijk om een trap binnen of buiten de kantoorunit te plaatsen. De tuin kantoor container is een demontabel pakket. De panelen zoals de raampanelen, deurpanelen en dichte panelen kunnen wij op elke gewenste manier in de tuin kantoor container bouwen.

De standaard afmetingen zijn:

2 x 2m tuinkantoor
3 x 2m tuinkantoor
4 x 2m tuinkantoor
4 x 3m tuinkantoor
4 x 4m tuinkantoor

Een tuin kantoor container kopen, waar moet ik op letten?

Regelmatig vragen onze klanten waarmee ze rekening moeten houden alvorens zij een tuin kantoor container gaan aanschaffen. Hier hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet:

  • Kijk hoeveel ruimte je beschikbaar hebt om de tuin kantoor container te plaatsen. Houd rekening met een marge plus minus een halve meter rondom de tuin kantoor container om deze goed op te kunnen zetten.
  • Bereken hoeveel ruimte je nodig hebt. Houd er rekening mee dat er een mogelijkheid is om in geval van ruimtegebrek, tuin kantoor containers aan elkaar te koppelen.
  • Montage van de tuin kantoor container is vrij eenvoudig. Wel raden we aan de montage met twee personen te verrichten, dit maakt het makkelijker en zorgt ervoor dat de montage sneller verloopt.
  • Wij kunnen de unit tegen betaling bij je bezorgen en tegen een meerprijs kunnen wij ook de montage voor je verzorgen. Wil je de kosten laag houden? Haal de tuin kantoor container dan met een aanhanger zelf bij ons op. Wij hebben altijd een grote voorraad in ons magazijn!

Levering tuin kantoor container

Wij kunnen de gehele levering van de demontabele tuin kantoor container verzorgen. Hierbij kunnen wij het transport regelen tot aan de deur. Bij het plaatsen van de Snelbouw tuin kantoor container maken wij gebruik van een kraan. Dit zijn optionele kosten, je kunt er ook voor kiezen om de kraan zelf te huren. Als je meerdere tuin kantoor containers besteld, kunnen wij de kantoorunits met elkaar monteren. Zo worden er één grote ruimte of meerdere ruimtes worden gecreëerd.

Neem contact met ons op!

Heb je interesse in de tuin kantoor container of heb je nog vragen over het product? Neem gerust contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen jou graag in de zoektocht naar jouw droomkantoor!

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een tuin kantoor container van Snelbouwkantoor?

Het belangrijkste voordeel van een kantoorunit bij Snelbouwkantoor is dat de container demontabel is. Zo is het kantoorgebouw makkelijk en snel op en af te bouwen. Hierdoor is de kantoorunit ook eenvoudig verplaatsbaar, dit heeft een aantal voordelen want zo kan het altijd weer opgeborgen worden. Ook kan een kantoorunit van Snelbouwkantoor makkelijk van locatie worden verplaatst als je behoefte hebt aan een nieuwe kantoorlocatie. Dit is voordelig en bespaart je veel tijd en moeite. Verder is de demontabele kantoorunit erg modern en beschikbaar in alle RAL kleuren. Kortom zijn de opties die wij bieden bij Snelbouwkantoor eindeloos, je kunt de kantoorunit helemaal ontwerpen zoals jij dat wenst!

Kan ik ook een gebruikte kantoorunit bij jullie kopen?

Ons product is nog vrij nieuw dus er is nog geen mogelijkheid om een gebruikte tuin kantoor container bij ons te kopen. Ons advies is om een nieuwe kantoorunit bij Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo ben je voor een nieuw kantoorunit van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands kantoorunit bij andere leveranciers. Onze Snelbouwkantoren bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.

Is er ook een mogelijkheid om een zeecontainer kantoor bij jullie aan te schaffen?

De containers waarvan onze kantoorunits zijn gemaakt zijn geen zeecontainers. Onze tuin kantoor container is wel dezelfde maat als een zeecontainer. Ook ziet ons kantoor container er hetzelfde uit als een zeecontainer, alleen iets moderner. Daarnaast ligt de prijs van een zeecontainer heel hoog en wij proberen de prijs van onze kantoorunits zo laag mogelijk te houden om de laagste prijs te garanderen.