Tuinkantoor container


Bent u op zoek naar een mooie en rustige thuiswerkplek? Dan is de tuinkantoor container de perfecte oplossing voor jou! Mensen werken steeds vaker vanuit huis, het kantoor op werk wordt dan vervangen door een kantoor in tuin. De tuinkantoor container biedt een mooie kantoorruimte tegen een voordelige prijs. De tuinkantoor geïsoleerd heeft een groot scala aan voordelen. Denk bijvoorbeeld aan files die u niet meer hebt, besparing op reiskosten en een betere werkproductiviteit. Voor ZZP'ers is de tuin kantoor container ook erg aantrekkelijk. Het biedt namelijk een rustige omgeving waarin er op een fijne manier gewerkt kan worden. Daarnaast krijgt u bij ons de laagste prijs garantie! Op zoek naar een fijne en moderne thuiswerkplek? Kies dan voor onze zeecontainer kantoorunit!

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Waarom de tuinkantoor container?

Een kantoor voor thuis, ook wel een tuinkantoor container genoemd is ideaal voor een werkplek in de tuin. Een tuinkantoor in tuin is de perfecte oplossing voor mensen die vanuit huis willen werken. Om de warmte goed in de tuinkantoor container vast te houden is de gehele container voorzien van een goede isolatie. Sommige van onze kantoren worden in zijn geheel bij u afgeleverd, terwijl andere nog opgebouwd moeten worden. Gelukkig is de montage hiervan uiterst eenvoudig. Zo kunt u als u gaat verhuizen de tuin kantoor container gemakkelijk meenemen naar de nieuwe locatie, of als u een nieuwe kantoorruimte of nieuwe kantoorlocatie wenst is het kantoor makkelijk verplaatsbaar. Zo hoeft u geen tijd en moeite te steken in het zoeken, huren of kopen van een nieuwe kantoorruimte.

Afmetingen tuinkantoor container

Bij de aanschaf van een tuinkantoor container heeft u een scala aan afmetingsopties om uit te kiezen. Bij Snelbouwkantoor bieden we standaard tuinkantoren aan in de kleuren zwart en antraciet met afmetingen van 2x2 meter, 3x2 meter en 4x2 meter. Onlangs hebben we ons assortiment uitgebreid met nieuwe units die zijn voorzien van een houtlook afwerking, waarbij we nu ook de afmetingen 4x3 meter en 6x3 meter op voorraad hebben.

Een tuin kantoor container kopen, waar moet ik op letten?

Regelmatig vragen onze klanten waarmee ze rekening moeten houden alvorens zij een tuin kantoor container gaan aanschaffen. De dingen waar u rekening mee kan houden zijn: Kijk hoeveel ruimte u beschikbaar hebt om de tuin kantoor container te plaatsen. Houd rekening met een marge plus minus een halve meter rondom de tuin kantoor. Bereken de benodigde ruimte zorgvuldig. Als u zelf de montage moet regelen, zorg dan altijd voor twee personen voor extra veiligheid.

Wat zijn de voordelen van een tuin kantoor container van Snelbouwkantoor?

De tuinkantoor container is eenvoudig verplaatsbaar, wat tal van voordelen met zich meebrengt, zoals de mogelijkheid om het naar een andere locatie te verhuizen. Dit is kosteneffectief en bespaart u aanzienlijk veel tijd en moeite. Bovendien heeft de kantoorunit een eigentijds ontwerp en is beschikbaar in 2 verschillende RAL-kleuren. Kortom, bij Snelbouwkantoor zijn de mogelijkheden eindeloos, zodat u de kantoorunit volledig naar uw eigen wensen kunt vormgeven!

Levering tuinkantoor container

Wij kunnen de gehele levering van de demontabele tuin kantoor container verzorgen. Hierbij kunnen wij het transport regelen tot aan de deur. Bij het plaatsen van de Snelbouw tuin kantoor container maken wij gebruik van een kraan. Dit zijn optionele kosten, u kunt er ook voor kiezen om de kraan zelf te huren.

Tweedehands tuinkantoor container

Ons product is nog vrij nieuw dus er is nog geen mogelijkheid om een gebruikte tuin kantoor container bij ons te kopen. Ons advies is om een nieuwe zeecontainer kantoorunit bij Snelbouwkantoor aan te schaffen omdat wij de laagste prijs garantie bieden. Zo bent u voor een nieuw kantoorunit van Snelbouwkantoor goedkoper uit dan een tweedehands kantoorunit bij andere leveranciers. Onze Snelbouwkantoren bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.

De producten die wij verkopen zijn nog niet heel oud maar wij hebben wel een tweedehands pagina. Heeft u het geld niet over voor een nieuwe tuinkantoor container? Dan adviseren wij om zeker eens een kijkje te nemen op onze tweedehands pagina waar wij gebruikte units aanbieden. Bij deze pagina geld natuurlijk wel altijd OP=OP! Wacht dus niet te lang met beslissen.

Neem contact met ons op!

Benieuw naar de tuinkantoor container prijs? Neem gerust contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen jou graag in de zoektocht naar jouw droomkantoor