Laagste prijs garantie van Europa

Tuinkantoor kopen voor thuiswerken


Bij Snelbouwkantoor hebben we een tuinkantoor te koop die perfect is voor de mensen die af en toe eens thuis willen werken maar hier in huis geen plek voor hebben. In de panelen van het tuinkantoor zit 50mm EPS verwerkt waardoor warmte goed kan blijven zitten. Bij ons vindt u altijd de laagste prijs garantie met de hoogste kwaliteit. De collega's van Snelbouwkantoor zijn er 6 dagen per week om je te helpen!

''Het is zo fijn om met een tuinkantoor mijn privé en werk leven gescheiden te houden!''

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Tuinkantoor kopen bij Snelbouwkantoor

Er zitten veel voordelen aan een tuinkantoor kopen bij Snelbouwkantoor. Het eerste voordeel is dat het kantoor super makkelijk verplaatsbaar is omdat er hijskraan ogen en heftruck kokers bevestigd zitten aan het product. Verder bestaat het kantoor uit allemaal losse panelen, dit maakt de opbouw heel erg makkelijk. Door deze losse panelen is het ook mogelijk om zelf de indeling van het tuinkantoor te bepalen. Je kan bijvoorbeeld bepalen of je de deur op de lange of korte zijde wilt hebben. Wanneer je het product binnen krijgt dan is dit standaard een vinyl vloer in een grijze kleur, een groot voordeel is dat de vloer onwijs makkelijk is schoon te maken. Liever zelf een vloer aanleggen? Dat kan natuurlijk ook. 

Waarom een tuinkantoor kopen handig is?

Er zijn verschillende redenen waarom een tuinkantoor ideaal is voor de mensen die wel eens thuiswerken. De eerste reden is ruimte tekort, als jij in huis geen ruimte hebt voor een lekkere werkplek dan zal je concentratie hier waarschijnlijk ook onder gaan lijden. Met een tuinkantoor kan je makkelijker werk en privé gescheiden houden. Daarnaast scheelt thuiswerken natuurlijk ook veel reistijd, deze tijd kan je mooi besteden aan andere dingen. Over het algemeen is het voornamelijk gewoon fijn om je spullen te kunnen laten liggen in het kantoor zonder dat je gezin hier in huis last van heeft. 

Alle uitvoeren van de tuinkantoor

Ten eerste is het handig om te zeggen dat de tuinkantoren beschikbaar zijn in alle RAL classic kleuren. Wanneer je het kantoor zo snel mogelijk wilt hebben dan adviseren wij om één van onze standaard kleuren te kiezen. Dit gaat om de kleuren zwart, groen en antraciet. Bij een speciale RAL kleur is de levertijd vaak wat langer en zal de prijs ook iets hoger liggen. De afmetingen die wij standaard in ons assortiment hebben zijn: 2 x 2 meter, 3 x 2 meter, 4 x 2 meter.

Let hier op bij een tuinkantoor kopen!

Bij een tuinkantoor kopen zijn er nog wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. De belangrijkste punten hebben wij voor je op een rijtje gezet:

  • Hoeveel ruimte heb je in de tuin om de tuinkantoor te plaatsen? Bereken dit goed met een marge van een halve meter. Zo weet je altijd dat je genoeg ruimte hebt voor de plaatsing. 
  • Hoeveel ruimte denk je nodig te hebben binnen in het kantoor? Aan de hand daarvan kan je goed bepalen welke afmeting je nodig hebt. Later kan er altijd nog een extra kantoor gekoppeld worden mocht dit nodig zijn.
  • Wij zeggen natuurlijk overal dat de opbouw van de tuinkantoor ontzettend makkelijk is, ondanks dat adviseren wij wel om de opbouw met minimaal twee personen te doen. De panelen kunnen aan de zware kant zijn dus met twee personen is het wel een stuk veiliger. 
  • Denk tot slot na over de levering en de montage van het kantoor. Dit kan je namelijk helemaal zelf doen of helemaal uit handen geven aan ons. Als je ervoor kiest om de unit zelf op te halen dan heb je hier wel een aanhanger voor nodig. 

Vragen? Stel ze!

Interesse gekregen in een tuinkantoor kopen? Bij Snelbouwkantoor hebben we veel vakmensen in dienst die elke vraag kunnen beantwoorden! Als je dus ergens meer informatie over wilt hebben dan kan je gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u maar al te graag. Bel naar 085 - 401 47 49 of vul het contactformulier in.

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van Snelbouwkantoor?

Het bedrijf Snelbouwkantoor heeft ook een aantal voordelen, zo vinden wij klantgerichtheid ontzettend belangrijk. Geen een vraag is voor ons te moeilijk dus wij zullen je altijd zo goed mogelijk proberen te helpen. Naast klantgerichtheid gaan wij ook voor de hoogste kwaliteit, op onze producten zit daarom ook één jaar anti-roest garantie. Tot slot hebben we af en toe natuurlijk ook goede kortingen, denk bijvoorbeeld aan een gratis opbouw! 

Kan ik ook een gebruikte tuinkantoor bij jullie kopen?

De producten die wij verkopen zijn nog niet heel oud maar sinds kort hebben we ook een tweedehands pagina. Heb je het geld niet over voor een nieuw tuinkantoor? Neem dan zeker een kijkje op onze tweedehands pagina waar wij gebruikte kantoren aanbieden. Bij deze pagina geld natuurlijk wel altijd OP=OP!