Tuinkantoor kopen voor thuiswerken


Bij Snelbouwkantoor hebben we een tuinkantoor te koop die perfect is voor de mensen die af en toe eens thuis willen werken maar hier in huis geen plek voor hebben. Onze tuinkantoren zijn uitstekend geïsoleerd, waardoor ze het hele jaar door gebruikt kunnen worden. Wij streven altijd naar de laagsteprijsgarantie en leveren producten van de hoogste kwaliteit.

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Tuinkantoor kopen bij Snelbouwkantoor

Er zitten veel voordelen aan een tuinkantoor kopen bij Snelbouwkantoor. Het eerste voordeel is dat het kantoor super makkelijk verplaatsbaar is omdat er hijskraan ogen of heftruck kokers bevestigd zitten aan het product. Bovendien bieden we twee verschillende typen producten. Eén variant bestaat uit afzonderlijke panelen, wat de opbouw uiterst eenvoudig maakt en de vrijheid geeft om de indeling van het tuinkantoor zelf te bepalen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld kiezen of de deur aan de lange of korte zijde moet komen. Het andere type tuinkantoor dat wij aanbieden, wordt volledig opgebouwd geleverd en is meteen klaar voor gebruik.

Waarom een tuinkantoor kopen handig is?

Er zijn verschillende redenen waarom een tuinkantoor ideaal is voor de mensen die wel eens thuiswerken. De eerste reden is ruimte tekort, als u in huis geen ruimte hebt voor een lekkere werkplek dan zal uw concentratie hier waarschijnlijk ook onder gaan lijden. Met een tuinkantoor kan u makkelijker werk en privé gescheiden houden. Daarnaast scheelt thuiswerken natuurlijk ook veel reistijd, deze tijd kan je mooi besteden aan andere dingen. Over het algemeen is het voornamelijk gewoon fijn om uw spullen te kunnen laten liggen in het kantoor zonder dat uw gezin hier in huis last van heeft. 

Alle uitvoeren van de tuinkantoor

Bij de aankoop van een tuinkantoor heeft u diverse opties qua afmetingen. Bij Snelbouwkantoor bieden we standaard tuinkantoren aan, namelijk 2x2 meter, 3x2 meter en 4x2 meter. Recentelijk hebben we ons assortiment uitgebreid met nieuwe units die voorzien zijn van een houtlook afwerking, waarbij we nu ook de afmetingen 4x3 meter en 6x3 meter op voorraad hebben.

Let hier op bij een tuinkantoor kopen!

Bij een tuinkantoor kopen zijn er nog wel een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. De belangrijkste punten hebben wij voor je op een rijtje gezet:

  • Hoeveel ruimte heeft u in de tuin om de tuinkantoor te plaatsen? Bereken dit goed met een marge van een halve meter. Zo weet u altijd dat je genoeg ruimte hebt voor de plaatsing. 
  • Hoeveel ruimte denkt u nodig te hebben binnen in het kantoor? Aan de hand daarvan kan u goed bepalen welke afmeting u nodig heeft, later kan er niet meer een kantoor gekoppeld worden.
  • De houtlook tuinkantoren worden volledig gemonteerd geleverd, terwijl de antracieten en zwarte kantoren nog zelf in elkaar gezet moeten worden. We adviseren om de montage met minimaal twee personen uit te voeren. Aangezien de panelen soms behoorlijk zwaar kunnen zijn, is het werken met twee personen niet alleen efficiënter, maar ook veiliger.

De voordelen van Snelbouwkantoor

Het bedrijf Snelbouwkantoor heeft ook een aantal voordelen, zo vinden wij klantgerichtheid ontzettend belangrijk. Geen een vraag is voor ons te moeilijk dus wij zullen u altijd zo goed mogelijk proberen te helpen. Naast klantgerichtheid gaan wij ook voor de hoogste kwaliteit, op onze producten zit daarom ook één jaar anti-roest garantie. Tot slot hebben we af en toe natuurlijk ook goede kortingen, denk bijvoorbeeld aan een gratis opbouw! 

Gebruikte tuinkantoren

De producten die wij verkopen zijn nog niet heel oud maar sinds kort hebben we ook een tweedehands pagina. Heeft u het geld niet over voor een nieuw tuinkantoor? Neem dan zeker een kijkje op onze tweedehands pagina waar wij gebruikte kantoren aanbieden. Bij deze pagina geld natuurlijk wel altijd OP=OP!

Vragen? Stel ze!

Interesse gekregen in een tuinkantoor kopen? Bij Snelbouwkantoor hebben we veel vakmensen in dienst die elke vraag kunnen beantwoorden! Als je dus ergens meer informatie over wilt hebben dan kan je gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u maar al te graag. Bel naar 085 - 401 47 49 of vul het contactformulier in.

FAQ's

Wat onderscheidt Snelbouwkantoor van andere aanbieders van tuinkantoren?

We streven ernaar om hoogwaardige tuinkantoren aan te bieden tegen de laagste prijzen in Europa. Onze kantoren zijn volledig geïsoleerd, eenvoudig demonteerbaar en beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Wat is de garantie op een tuinkantoor van Snelbouwkantoor?

Bij Snelbouwkantoor bieden we standaard 1 jaar lang anti-roest garantie op onze tuinkantoren.

Hoe werkt de levering van het tuinkantoor?

Wij kunnen de volledige levering van het tuinkantoor voor u verzorgen, inclusief transport tot aan uw deur. In de meeste gevallen maken we gebruik van een hijskraan bij het plaatsen op locatie. U kunt er echter ook voor kiezen om zelf een kraanbedrijf in te schakelen.

Bieden jullie tweedehands tuinkantoren aan?

Ja, we hebben een aparte pagina voor tweedehands kantoren. Houd er rekening mee dat deze aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.