Tweedehands / gebruikte modellen


De kantoorunits van Snelbouwkantoor worden in veel verschillende situaties gebruikt. Onze mobiele kantoorunits tweedehands kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als prefab kantoor, tweedehands tiny house of u kunt een gebruikte bouwkeet kopen voor in de bouw. Het komt af en toe voor dat wij een tweedehands of gebruikte kantoorunit in ons assortiment hebben, deze bieden wij dan voor een scherpe prijs aan. Op deze pagina zijn alle gebruikte kantoorunits te koop, wees er snel bij want op = op!

Houd deze pagina in de gaten voor de scherpste deals gebruikte units!

Plaats vandaag nog een bestelling of vraag een offerte aan! Meer weten over de voordelen en de mogelijkheden? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Een gebruikte kantoorunit van Snelbouwkantoor

Sinds kort hebben we bij Snelbouwkantoor naast nieuwe kantoren ook tweedehands kantoorunits te koop. Dit is ideaal wanneer je geen geld wilt uitgeven aan een nieuwe kantoorunit maar je wel een gebruikte container unit ziet zitten. Let op! Van de gebruikte woonunits is een beperkte voorraad, dit betekent OP=OP.

Voor een scherpe prijs hebben wij op deze pagina mobiele kantoorunits tweedehands te koop. Aan de buitenkant van deze gebruikte woonunits zitten wel wat beschadigingen, vandaar ook de scherpe prijs. Wij hebben geprobeerd om van de meeste beschadigen een foto te maken, deze foto's zijn te vinden bij alle producten. Al met al is een tweedehands woonunit dus een perfect alternatief  als u een nieuwe kantoorunit te duur vindt.

Aanbod gebruikte kantoorunits

De geïsoleerde mobiele kantoorunits tweedehands van Snelbouwkantoor worden voor verschillende doeleinden gebruikt, de meest voor de hand liggende situatie is als gebruikte kantoorunit. Daarnaast kan ons product ook in de bouw gebruikt worden als tweedehands bouwkeet en kan erin geleefd worden door er een mooie tweedehands tiny house van te maken. In ons assortiment hebben we daarom ook veel verschillende afmetingen zodat we aan elke wens kunnen voldoen. Op onze tweedehands pagina verkopen wij voornamelijk 3x2 meter en 4x2 meter kantoorunits. Omdat wij gebruik maken van losse wandpanelen en koppelstukken kunnen er ook meerdere gebruikte container units met elkaar gekoppeld worden om zo jouw gewenste afmeting te realiseren.

De voordelen Snelbouwkantoren

Niet alleen onze nieuwe units maar ook de kantoor container tweedehands hebben natuurlijk veel voordelen. Het eerste voordeel is dat de gebruikte kantoorunit makkelijk op- en af te bouwen is. Voor de montage is verder ook geen zwaar gereedschap nodig. Wil je het kantoor een klein stukje verplaatsen? Dat kan met een heftruck of hijskraan. Tot slot is het een groot voordeel dat onze tweedehands woonunit goed geïsoleerd is met 50 mm ESP-isolatieplaten. Wel zo lekker om in de winter ook warm te zitten.

Meer weten over de tweedehands modellen? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in!