Laagste prijs garantie!

Veelgestelde vragen


Hier treft u een verzameling van vragen die wellicht bij u spelen met betrekking tot snelbouw kantoren. Regelmatig zullen wij nieuw binnenkomende vragen aan deze veelgestelde vragen pagina toevoegen. Desondanks kan het voor komen dat uw vraag hier niet tussen zit, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via ons telefoonnummer of via “Contact”.

Snelbouw kantoor is doordeweeks geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Ook zijn wij zaterdag geopend van 9:00 tot 12:00 uur. Om ons te bereiken buiten de openingstijden om kunt u ons een e-mail sturen naar info@snelbouwkantoor.nl

In Bergschenhoek vlak bij Rotterdam hebben wij een showroom staan waar u een goed gevoel kan krijgen van de units. Het precieze adres Warmoeziersweg 20, 2661 EH Bergschenhoek.

U hoeft geen afspraak te maken om langs te komen, uiteraard is dit wel handig.

Als u bij ons een Snelbouwkantoor koopt bevat het standaard pakket 2 ramen en 1 deurpaneel.

Het huren van de units is niet mogelijk, wij verkopen alleen units.

Per gemeente zijn er verschillende eisen wat betreft het plaatsten van een unit. Het is daarom belangrijk dat u zelf met de gemeente contact op neemt over de regels en het eventueel aanvragen van een vergunning. Heeft u bepaalde informatie nodig voor de aanvraag/gemeente ? Neem dan gerust contact op met 1 van onze collega’s.

Om in contact te komen met een van onze collega’s zijn er meerdere opties. U kunt gebruik maken van de chat op onze website. U kunt ons bellen op 085-06 855 89. U kunt ons mailen naar info@snelbouwkantoor.nl of u kunt een contactformulier invullen op de tab contact van de website.

Wij helpen u graag verder met al uw vragen.

De bezorg kosten zijn verschillend per locatie. De montage kosten bestaan uit de kraan kosten. De kraan/heftruck is 80 euro per uur en moet minimaal 3 uur worden afgenomen. Ook is het mogelijk om zelf een kraan te regelen. Neem contact op voor de montage kosten, deze verschillen namelijk per locatie en afname.

De standaard maten zijn; 2x2m, 3x2m en 4x2m. De indeling van de units kunt u vervolgens wel helemaal zelf bepalen.