Laagste prijs garantie!

Verhuis de bouwkeet gemakkelijk mee naar de volgende bouwlocatie!

Transporteer de bouwketen als pakket

Een bouwkeet kopen kan ideaal zijn voor in de bouw. Omdat bouwvakkers nadat een project is afgemaakt vaak doorgaan naar een volgende locatie is het wel zo handig om de bouw unit mee te kunnen nemen. De keet van Snelbouwkantoor is demontabel wat betekent dat het product makkelijk is op en af te bouwen. Na het afbouwen kan de bouwkeet als pakket vervoerd worden naar de volgende locatie of kan die goed opgeborgen worden. Lees in deze blog alles over de voordelen en eigenschappen van ons product.

Transport van twee woonunits in afmeting 3x2 

Hijsogen en heftruck kokers

Aan de bouwkeet zitten ook hijsogen en heftruck kokers bevestigd. Moet de keet op locatie een klein stukje verplaatst worden? Dan kan dit gemakkelijk met een heftruck of kraan. Ik denk niet dat dit op een bouwplaats een groot probleem moet zijn. De heftruck kokers vindt u in het midden van de unit en de hijsogen zijn bevestigd aan elke bovenste hoek. 

De opbouw van een bouwkeet

Alle bouwketen bestaan uit losse wandpanelen. De verschillende wandpanelen zijn raampanelen, dichte panelen en één deurpaneel. Het fijne hiervan is dat u zelf kan kiezen op welke plaats alle panelen geplaatst worden in de bouwkeet. Zo kunt u bijvoorbeeld de deur aan de korte of lange zijde plaatsen. Kortom zijn de mogelijkheden bij een Snelbouwkantoor eindeloos. Elke klant is anders en wij willen zo goed mogelijk aan ieder zijn wensen voldoen. 

Standaard kleuren bouwketen

Bij Snelbouwkantoor hebben standaard de kleuren zwart en antraciet in ons assortiment. Voor deze 2 kleuren hebben wij dus geen wachttijd. Als u de bouwkeet komt ophalen met een aanhanger dan kan deze vaak nog dezelfde dag mee. Wilt u de keet liever laten leveren? Dan kan het soms iets langer duren omdat wij afhankelijk zijn van andere externe partijen. 

Directiekeet met witte ramen RAL6005 groen en witte ramen Tiny house te koop mooie ramen en deur kleur zwart

Speciale aanvragen

Een speciale kleur bouwkeet kan ook op aanvraag gerealiseerd worden. Omdat deze kleur dan niet standaard in ons assortiment zit is de levertijd hiervoor wel wat langer. Deze moet namelijk speciaal besteld worden. Heeft u een bepaalde kleur voor ogen? Bijvoorbeeld in de kleur van uw huisstijl dan is het handig om hiervoor altijd contact op te nemen met onze medewerkers. 

Andere voordelen van de bouwkeet

Naast alle voordelen die in deze blog al zijn benoemd zijn er nog meer goede eigenschappen van de bouwkeet. Zo is de keet goed geïsoleerd met 50 mm EPS wat ervoor zorgt dat de warmte goed binnen blijft. Verder is voor het monteren van de bouwkeet geen zwaar gereedschap nodig maar enkel een set moersleutels en een boormachine. Lees ook hier de voordelen van het gebruiken van een bouwkeet. 

Vragen? Neem vooral contact met ons op!

Al met al is een bouwkeet kopen is geen dagelijkse uitgave. Bij Snelbouwkantoor staan we daarom altijd voor u klaar om antwoord te geven op al uw vragen. In de loop van de jaren hebben de medewerkers van Snelbouwkantoor veel verschillende situaties meegemaakt. Geen een vraag is voor ons dus te moeilijk om te beantwoorden. Wij zijn bereikbaar via 085 – 401 47 49 of vul het contactformulier in.