Laagste prijs garantie van Europa

Nieuwe voorraad beschikbaar!

Een tuinkantoor heeft veel voordelen

Thuiswerken het nieuwe normaal?

Door de huidige omstandigheden worden we steeds vaker gedwongen om vanuit huis te werken. Maar het ontbreekt vaak aan een geschikte werkplek, de rommelkamer wordt omgebouwd of het moet vanuit de woonkamer, allebei niet ideaal. Terwijl uit onderzoek blijkt dat thuiswerken bevorderlijk is voor de concentratie, effectiviteit en de productiviteit. Om deze reden hebben wij het tuinkantoor ontwikkeld, een mooie kantoorruimte tegen een voordelige prijs. In deze blog lees je alles over dit product en ons.

Tuinkantoor heeft veel voordelen

Het tuinkantoor biedt een groot scala aan voordelen. Wij hebben een paar voordelen voor u op een rij gezet.

Extra ruimte aan huis

Als er geen ruimte in huis is, moet de werkplek zich buitenshuis bevinden. Een tuinkantoor leent zich als ideale oplossing voor extra ruimte aan huis. Doordat wij deze op elke gewenste afmeting kunnen creëren, en via elke zijde aan elkaar kunnen koppelen kan er aan al uw wensen worden voldaan. Van een klein 2×2 meter kantoor tot een aantal gekoppelde kantoren, niks is te gek. Het product wordt geleverd als demontabel pakket dat bestaat uit vloer, plafond en diverse panelen. De panelen zoals de raampanelen, deurpanelen en dichte panelen kunnen wij op elke gewenste plek in het kantoor plaatsen. En kan in veel RAL Classic kleuren worden geleverd, hierdoor zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. De Montage van een tuinkantoor is heel eenvoudig, met twee personen staat het kantoor in een handomdraai.

Geïsoleerd tuinkantoor

Daarnaast is de isolatie van onze tuinkantoren standaard met 50mm EPS. Waardoor de unit goed geïsoleerd blijft en de temperatuur beter en langer blijft hangen. Naast de standaard-isolatie kan het kantoor in de warme maanden verkoeld worden door een optionele airconditioning. In de koude maanden kan deze verwarmd worden met een optionele verwarming. Door de vele aanvullende opties kan het kantoor helemaal naar wens worden ingericht, om voor u de perfecte werkplek te realiseren.

Bekijk hieronder een mooi voorbeeld van een gekoppelde snelbouw tuinkantoor.

Werk en privé gescheiden door een tuinkantoor

Tegenwoordig werken we steeds meer vanuit huis en lijkt het bijna onmogelijk om werk en privé gescheiden te houden, helemaal als het werk zich in de privéruimte, zoals de woonkamer, bevindt. Er is helaas geen knop die we kunnen omzetten dat ervoor zorgt dat we van privé naar werk kunnen switchen en andersom. De kinderen, een rommelige ruimte, ongewenste geluiden kunnen zorgen voor een verstoorde balans en kunnen leiden tot merkbare fysieke en mentale consequenties. Doordat het tuinkantoor zich buitenshuis bevindt kan dit echter wel gescheiden worden gehouden. Je kan je overdag ongestoord bezighouden met werk om vervolgens tegen het einde van de middag uw kantoordeur weer achter u dicht te trekken om weer in de privé sferen te komen.

Tuinkantoor bespaart kosten

U hoeft geen tijd en moeite meer te steken in het zoeken, huren of kopen van een kantoorruimte. Het is dus ook nog eens kosten besparend door de bezuiniging op stroom- en huurkosten. Het tuinkantoor leent zich dus als een mooie investering. Het snelbouw tuinkantoor is gemakkelijk op elke gewenste plek op en af te bouwen. Zo kan u als u gaat verhuizen de werkplek gemakkelijk meenemen naar de nieuwe locatie, of als u een nieuwe kantoorruimte of nieuwe kantoorlocatie wenst is het kantoor makkelijk verplaatsbaar door de heftruckkokers en hijsogen.

Bespaard tijd en moeite

Het laatste, maar niet te vergeten, voordeel is de tijd en moeite die er keer op keer wordt bespaart. Een kantoor op een paar meter van het huis scheelt zowel veel reistijd als reiskosten en maakt het mogelijk om op flexibelere tijden te werken, zonder de vervelende files. De bespaarde tijd en moeite levert een fittere en beter uitgeruste werknemers op.

Regelmatig vragen onze klanten waarmee ze rekening moeten houden alvorens zij een tuin kantoor container gaan aanschaffen. Hiervoor hebben we een aantal aandachtspunten voor u op een rij gezet:

  • Kijk hoeveel ruimte je beschikbaar hebt om de tuin kantoor container te plaatsen. Houd rekening met een marge plus minus een halve meter rondom de tuin kantoor container om deze goed op te kunnen zetten.
  • Bereken hoeveel ruimte je nodig hebt. Houd er rekening mee dat er een mogelijkheid is om in geval van ruimtegebrek, tuin kantoor containers aan elkaar te koppelen.
  • Montage van de tuin kantoor container is vrij eenvoudig. Wel raden we aan de montage met twee personen te verrichten, dit maakt het makkelijker en zorgt ervoor dat de montage sneller verloopt.
  • Wij kunnen de unit tegen betaling bij je bezorgen en tegen een meerprijs kunnen wij ook de montage voor je verzorgen. Wil je de kosten laag houden? Haal de tuin kantoor container dan met een aanhanger zelf bij ons op. Wij hebben altijd een grote voorraad in ons magazijn!

Tuinkantoor Kantoorunit antraciet 3x2 - Schuin product

Waarom snelbouwkantoor?

Bij snelbouwkantoor vinden we het belangrijk dat de klant zich op zijn gemak voelt om zijn of haar wensen aan ons door te geven. We kijken heel gericht samen met de klant naar de situatie waar ze zich in bevinden om hier de juiste oplossing voor te zorgen. Elke klant is namelijk anders, elke locatie is anders en iedereen heeft ander wensen.

We hebben in de loop der jaren veel verschillende tuinen, bedrijfslocaties en private locaties meegemaakt, hierdoor kunnen we u op de juiste manier van advies voorzien. We hebben vaak aan een foto en de afmetingen van de locatie genoeg om te weten wat er voor u mogelijk is.

Zelfs bij het plaatsen houdt onze expertise nog niet op, want onze medewerkers van de opbouw hebben natuurlijk ook bijna alles al gezien. Hierdoor kunnen zij u van de juiste informatie voorzien als het snelbouw kantoor bij u op locatie geleverd wordt. Ze kunnen ook al de vragen die bij u opkomen als de unit geleverd wordt beantwoorden. We kunnen ons goed voorstellen dat die er nog steeds kunnen zijn zelfs op het moment van leveren.

levering van een tuinkantoor

Wij kunnen de gehele levering van het demontabele tuinkantoor verzorgen. Hierbij kunnen wij het transport regelen tot aan de deur. Bij het plaatsen van de Snelbouw tuinkantoor container maken wij gebruik van een kraan. Dit zijn optionele kosten, u kunt er ook voor kiezen om de kraan zelf te huren. Als u meerdere tuinkantoor units containers besteld, kunnen wij de kantoorunits aan elkaar monteren. Zo kan er één grote ruimte of meerdere ruimtes worden gecreëerd.

Heeft u interesse in de tuinkantoor van Snelbouwkantoor of heeft u nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op! Bel naar 085 – 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar uw droomkantoor!