Laagste prijs garantie van Europa

Nieuwe voorraad beschikbaar!

Wat is een noodwoning?

Wanneer een noodwoning van pas komt

Er zijn verschillende situaties waarin een noodwoning erg goed van pas kan komen. De eerste situatie is wanneer u bijvoorbeeld aan het verbouwen bent en tijdelijk niet in uw woning kan slapen. Een noodwoning in de tuin zetten is dan een goede tijdelijke oplossing. Daarnaast komt het ook vaak voor dat je af en toe mensen een slaapplek wilt bieden, denk aan uw ouders/schoonouders. In dat geval komt ook de unit van Snelbouwkantoor goed van pas. 

Eigenschappen van de noodwoning

Wij vinden zelf dat onze noodwoning veel goede eigenschappen heeft. Zo zijn de units geïsoleerd, hebben ze meerdere kantel-kiep ramen en een moderne toplaag vloer. Aan de buitenkant zitten ook regengoten bevestigd voor de afvoer van de regen, dit zorgt ervoor dat er niks gaat lekken. 

Isolatie

Al onze noodwoningen zijn op verschillende plekken geïsoleerd met 50mm EPS. Dit zorgt ervoor dat het ook in de winter aangenaam blijft. Om het uzelf nog aangenamer te maken kan je nog kijken naar een airco/verwarmingssysteem. Deze kunnen goed bevestigd worden in de woning.

Indeling

Een ander erg belangrijke eigenschap van ons product is dat de indeling helemaal zelf bepaald kan worden. Wanneer de unit geleverd wordt dan bestaat die uit een aantal losse panelen, deze kunnen aan de zijkant met elkaar gekoppeld worden. Het maakt dus niet zozeer uit welke paneel op welke plek komt. Daarom is het mogelijk om de plek van de ramen en de deur zelf te bepalen.

Noodwoning naar wens samenstellen

Niet alleen de indeling kan zelf bepaald worden maar er is natuurlijk ook keuze in kleur en afmeting. Het is bij Snelbouwkantoor zelfs mogelijk om speciale aanvragen te doen qua kleur. Wij kunnen namelijk alle RAL classic kleuren voor u bestellen, de levertijd zal hiervoor alleen wel wat langer zijn. 

Kleuren en afmetingen

De standaardkleuren die wij op voorraad hebben zijn groen, zwart en antraciet. Door de standaard voorraad is het dus mogelijk om snel aan huis te leveren. Verder hebben we natuurlijk ook verschillende afmetingen, namelijk: Een unit van 2 x 2 meter, 3 x 2 meter, 4 x 2 meter. Door de nieuwe ramen en deuren die Snelbouwkantoor verkoopt is er veel mogelijk in het uiterlijk van de noodwoning. 

Kan je een noodwoning huren?

Wij krijgen vaak de vraag of het ook mogelijk is om een unit te huren. Momenteel doen wij nog niet aan verhuur maar alleen maar aan verkoop. Snelbouwkantoor maakt wel altijd gebruik van de laatste prijs garantie. Het kan zijn dat u dus met een unit kopen bij ons alsnog goedkoper uit bent dan wanneer u er een huurt bij een andere leverancier. 

Neem contact op met Snelbouwkantoor!

Nieuwsgierig geworden naar deze noodwoning en heeft u nog een aantal vragen over het product? Neem dan zeker even contact met ons op! Bel naar 085 – 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag in de zoektocht.