Laagste prijs garantie!

Wat kost een bouwkeet huren?

Mogelijkheden bouwkeet huren

Wij krijgen vaak de vraag of het bij Snelbouwkantoor ook mogelijk is om een bouwkeet te huren. Helaas is verhuur niet iets dat wij op het moment doen. Het is wel goed om te weten dat wij altijd de laagste prijs garantie hanteren. Daarom is er een goede kans dat u alsnog bij ons voordeliger uit bent met de aankoop van een gloednieuwe bouwkeet dan wanneer u een bouwkeet ergens anders huurt. 

Voordelen van een bouwkeet huren versus kopen

Vaak willen mensen een bouwkeet huren omdat ze nog niet zeker weten hoe een product bevalt. Wij denken dat het juist fijn is om gewoon een bouwkeet te huren. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet op te passen voor elk krasje dat gemaakt wordt en kan de bouwkeet mee verhuisd worden naar elke bouwlocatie. Verder hebben wij altijd één jaar anti-roest garantie samen met de laagste prijs garantie. Oftewel wij vinden dat het kopen van een bouwkeet uiteindelijk veel voordelig is dan er één huren. 

Werkruimte in tuinunit 4x2 container zelf samen te stellenKantoorruimten te koop prefab makkelijk verplaatsbaar

Eigenschappen van de bouwkeet

Als u erover nadenkt om een bouwkeet te kopen in plaats van te huren dan is het natuurlijk wel fijn om alle eigenschappen van het product te weten. Al onze units zijn geïsoleerd met 50 mm EPS, dit maakt het in de winter ook aangenaam. Verder kunt u de indeling van de ramen en de deur helemaal zelf bepalen. Omdat de bouwkeet demontabel is is die makkelijk afgebouwd, zo kan die snel vervoerd worden naar de volgende locatie. Neem ook vooral een kijkje op onze productpagina om alle informatie te krijgen over de bouwkeet

Kleuren bouwkeet

In ons assortiment hebben wij standaard de kleuren zwart en antraciet. Heeft u voor het kopen van een bouwkeet een andere kleur in gedachte? Dan is dit ook mogelijk op aanvraag. Hier betaald u dan meestal wel een meerprijs voor en de levertijd kan iets langer zijn. 

Afmetingen bouwkeet

Er is bij Snelbouwkantoor veel mogelijk in de afmetingen. De kleinste bouwkeet die wij verkopen is 2 x 2 meter, daarnaast hebben we ook nog: 3 x 2 meter en 4 x 2 meter. Sinds kort heeft Snelbouwkantoor veel verschillende opties voor ramen en deuren. U kunt de keet dus helemaal naar wens samenstellen.

Interesse in bouwkeet huren of kopen? Neem contact op!

Een bouwkeet huren is dus momenteel nog niet mogelijk maar bent u geïnteresseerd geraakt in een bouwkeet kopen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, de medewerkers van Snelbouwkantoor helpen u graag verder. Bel voor meer informatie naar 085 – 401 47 49 of vul het contactformulier in. Onze medewerkers hebben de afgelopen jaren veel verschillende situaties meegemaakt, elke vraag kan dus goed beantwoord worden!