Laagste prijs garantie!

Wat kost een simpel kantoor bouwen?

Kantoor voor laagste prijs garantie!

Een simpel kantoor kopen? Bij Snelbouwkantoor zijn veel verschillende soorten units te koop. Wij vinden het belangrijk om onze klanten topkwaliteit te bieden tegen een goede prijs. Daarom hanteren wij altijd de laagste prijs garantie. Omdat wij sterk geloven in onze kwaliteit bieden we ook nog eens één jaar anti-roest garantie, wie wil dat nou niet!

Wanneer ons kantoor van pas komt

Onze kantoren zien we terug in verschillende situaties. Omdat de units demontabel zijn kan je ze met gemak op- en afbouwen. Dit maakt het makkelijk om te verhuizen naar een eventuele volgende locatie. Voor bedrijven kan ons product een goedkope en snelle oplossing zijn om een tekort aan werkplekken op te lossen. Het is natuurlijk ook fijn dat alle units geïsoleerd zijn met 50 mm EPS zodat het lekker warm blijft. 

Een luxe kantoor container als werplek 4x2 zwart

Snelbouwkantoor als tuinkantoor

Wij zien ons product heel vaak bij mensen thuis als tuinkantoor. Sinds de corona crisis is thuiswerken natuurlijk niet meer weg te denken, hybride werken is helemaal in. Dit betekent dat veel mensen de helft thuis en de helft op kantoor werken. Een veel voorkomend probleem van het thuiswerken is dat u prive soms niet kan scheiden van werk, of dat u geen plek hebt voor een lekkere werkplek. In deze gevallen is een simpel kantoor voor in de tuin ideaal!

Snelbouwkantoor op een bouwplaats

Verder zien we onze kantoorunit vaak terug op een bouwplaats, hier kan die gebruikt worden als bouwkeet maar ook als mobiel kantoor. Het kan natuurlijk fijn zijn om op een bouwplaats ook een kantoor werkplek te hebben. In dat geval zijn de units van Snelbouwkantoor ideaal te gebruiken. Bouwcontainer of bureelcontainer makkelijk verplaatsbaar 4x4

Kosten simpel kantoor bouwen

Zoals eerder al benoemd hanteren wij de laagste prijs garantie. Het is natuurlijk wel zo hoe groter de afmeting van een simpel kantoor hoe duurder deze wordt. De kleinste unit die wij verkopen is 2 x 2 meter en kost €2995. De meest verkochte afmeting is 3 x 2 meter en kost €3495. 

Kantoor zelf samen stellen

Het product dat wij verkopen bestaat uit allemaal losse panelen, namelijk: Raampanelen, deurpanelen en dichte panelen. Je kan zelf kiezen op welke plek deze panelen geplaatst worden en dus de indeling zelf bepalen. Verder is er ook veel mogelijk in de kleur. Wij verkopen standaard kantoren in de kleur zwart en antraciet. Heeft u een speciale RAL kleur in gedachte? Aanvragen voor andere kleuren zijn bij ons ook mogelijk. 

Neem contact op!

Heb je interesse in één simpel kantoor? Neem gerust contact met ons op! Bel naar 085 – 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen jou graag in de zoektocht naar jouw droomkantoor!