Creëer een werkplek in de tuin


Werkplek in de tuin nodig? Bij Snelbouwkantoor hebben we het product dat hier de ideale oplossing voor biedt. Onze units zijn goed geïsoleerd en daarom perfect voor een werkplek tuin. De werkplek kan verder ook goed gebruikt worden in de bouw als bouwkeet en als wooncontainer. Bij de werkplek in de tuin worden meestal 2 ramen geleverd, hierdoor komt er mooi natuurlijk licht naar binnen. Niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven biedt Snelbouwkantoor een stevige en demontabele oplossing. Wij leveren alleen topkwaliteit en daarom hanteren wij op de één jaar anti-roest garantie!

''Onze units zijn goed geïsoleerd en daarom perfect voor een werkplek in de tuin''

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Meer weten over de voordelen en de prijzen? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

De werkplek in de tuin

Er zijn twee dingen dat wij bij Snelbouwkantoor heel belangrijk vinden: Klantgerichtheid en topkwaliteit. Wij bieden daarnaast voor de werkplek in de tuin altijd de laagste prijsgarantie. De werkplek is demontabel en dat is pas één van de vele eigenschappen. Een andere eigenschap is de 50 mm EPS isolatie die in de vloer, wandpanelen en dak van de unit verwerkt zit. In het kantoor zit standaard een PVC vloer, vanwege de toplaag is deze makkelijk schoon te houden. Bij de levering van de werkplek zitten standaard 2 raampanelen die u zelf op de gewenste plek kunt monteren.

Waarom een werkplek in de tuin?

Een groot voordeel van een werkplek tuin is dat je het gemak van het thuiswerken goed kan combineren met je privéleven zonder al te veel afgeleid te worden. Aangezien de werkplek demontabel is kan de unit gemakkelijk worden afgebouwd en opgeborgen worden. Naast een werkplek biedt de unit ook een goede opslagruimte. Al met al is een werkplek in de tuin perfect voor diverse situaties!

Afmetingen van de werkplek

De werkplek in de tuin is standaard te verkrijgen in 3 RAL kleuren: antraciet, zwart en groen. Tegen een meerprijs kunnen wij nog veel meer RAL kleuren realiseren. Het is bij Snelbouwkantoor mogelijk om meerdere units aan de zijkant met elkaar te koppelen, hierdoor kan bijna elke gewenste afmeting gecreëerd worden. De kantoorunit wordt geleverd als demontabel pakket. De panelen zoals de raampanelen, deurpanelen en dichte panelen kunt u zelf op de gewenste manier plaatsen om zo uw droom werkplek te creëren.

Er zijn veel verschillende afmetingen van de werkplek in de tuin, namelijk: 2 x 2m, 3 x 2m, 4 x 2m, 4 x 3m, 4 x 4m. Verder hebben we ook nog grotere afmetingen van gekoppelde units.

Neem contact met ons op!

Heb je interesse in een werkplek in de tuin of heb je nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag in de zoektocht naar jouw droomkantoor.


Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een tuin werkplek?

Het belangrijkste voordeel van een werkplek bij Snelbouwkantoor is dat de unit demontabel is. Zit zorgt ervoor dat de werkplek bij u thuis altijd gemakkelijk is op- en afgebouwd. Hierdoor is de kantoorunit ook eenvoudig verplaatsbaar en opberg baar. Wilt u na een tijd de werkplek verplaatst hebben? Dan is dit geen enkel probleem en bespaart het u veel tijd en moeite. Verder heeft de demontabele werkplek een erg modern uitstraling en is die beschikbaar in bijna alle RAL kleuren. Kortom zijn de opties die wij bieden bij Snelbouwkantoor eindeloos!

Kan ik ook een gebruikte tuin werkplek bij jullie kopen?

De Snelbouwkantoren zijn nog redelijk nieuw. Wij hebben dan ook pas sinds kort een tweedehands pagina waar de gebruikte units op worden aangeboden maar hier geldt natuurlijk wel op=op. Ons advies is alsnog om een nieuwe kantoorunit aan te schaffen omdat wij altijd de laagste prijs garantie bieden. Wij denken dat u dus alsnog bij ons goedkoper uit bent met een nieuwe unit dan bij een andere leverancier voor een tweedehands unit. Onze Snelbouwkantoren bieden daarnaast eindeloze mogelijkheden in afmetingen, kleuren en de indeling.