Luxe woonunit kopen


Bent u aan het kijken naar een tijdelijke luxe woonunit kopen? Dan bent u bij Snelbouwkantoor aan het juiste adres. Wij bieden een luxe unit aan die goed geïsoleerd is, hierdoor is het een ideale ruimte om in te leven. Daarnaast kan de tijdelijke unit ook goed gebruikt worden als kantoorunit of als bouwkeet. De unit wordt geleverd met minimaal 1 raam voor natuurlijk licht. U kunt de plek van het raam zelf bepalen door de losse panelen waar de unit uit bestaat. Bij Snelbouwkantoor bieden we een stevige en demontabele oplossing voor zowel particulieren als bedrijven. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat we topkwaliteit leveren hebben de containers minimaal één jaar anti-roest garantie!

''Wij bieden een luxe woonunit aan die goed geïsoleerd is''

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Meer weten over de voordelen en de prijzen? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Waarom een luxe woonunit kopen?

Woonunit, ook wel tiny house genoemd is ideaal voor de mensen die opzoek zijn naar een tijdelijke woning. Een groot voordeel van onze demontabele units is dat ze gemakkelijk op en af te bouwen zijn, verhuizen naar een nieuwe locatie is dus geen probleem. Om ervoor te zorgen dat de warmte goed blijft hangen is de gehele unit voorzien van 50 mm EPS isolatie. U kunt er zelf nog voor kiezen om een airco of verwarming te laten plaatsen om het leven nog stukje aangenamer te maken.

Afmetingen en kleuren woonunit

In ons assortiment zitten standaard de kleuren mat zwart, modern antraciet en groen. Liever een unit kopen in een andere RAL kleur? Dat is tegen een meerprijs ook mogelijk. U moet er dan wel rekening mee houden dat de levertijd wat langer kan zijn. Een groot voordeel is dat wij de tijdelijke woonunit in bijna elke gewenste afmeting kunnen creëren. Dit komt omdat de units aan elke zijde met elkaar gekoppeld kunnen worden. De kleinste unit die wij verkopen is 2x2 meter maar door units te koppelen kunnen wij zelfs de afmeting 6x4 meter creëren. Bij een luxe woonunit kopen kunt u de raampanelen, deurpanelen en normale panelen op elke gewenste plek plaatsen. De indeling kunt u dus zelf bepalen.

Wij hebben standaard woonunits in de maten 2 x 2m, 3 x 2m, 4 x 2m, 4 x 3m en 4 x 4m. Zijn deze afmetingen te klein? Geen zorgen we hebben nog grotere afmetingen omdat we verschillende units met elkaar kunnen koppelen.

Een woonunit kopen, waar moet ik op letten?

Wij krijgen regelmatig de vraag van onze klanten waar ze rekening mee moeten houden bij een luxe woonunit kopen. De belangrijkste aandachtspunten hebben wij op een rij gezet:

Kijk goed hoeveel ruimte je beschikbaar hebt om de unit te plaatsen. Houd rekening met een marge plus minus een halve meter rondom de woonunit zodat deze goed opgezet kan worden.

Bereken hoeveel ruimte je denkt nodig te hebben. Mocht u later toch ruimtegebrek hebben dan is het altijd mogelijk om nog meerdere units met elkaar te koppelen.

Ondanks dat de montage van een Snelbouwkantoor eenvoudig is raden wij wel aan om met 2 personen werk te verrichten. Op deze manier zorgt u ervoor dat de montage sneller verloopt.

Het is mogelijk om tegen betaling bij u thuis te bezorgen. Ook de montage kan tegen een meerprijs door ons verzorgd worden. Liever de kosten zo laag mogelijk houden? Haal het Snelbouwkantoor dan met een aanhanger zelf bij ons op.

Levering woonunit

Zoals hierboven benoemd kunnen wij de levering van de tijdelijke woonunit op ons nemen. Het transport wordt dan voor u geregeld tot aan de deur. Als wij de plaatsing van de unit voor u regelen dan maken wij gebruik van een kraan, ook hier zitten extra kosten aan verbonden. U kunt er ook voor kiezen om de kosten laag te houden en zelf een kraan te regelen. Heeft u meerdere Snelbouwkantoren besteld? Dan kunnen wij deze voor u met elkaar koppelen zodat er één grote ruimte gecreëerd wordt. Benieuwd hoe een levering in zijn werk gaat? Klik dan hier voor de video van de plaatsing van een woonunit.

Neem contact met ons op!

Heb je interesse in een luxe woonunit kopen? Neem gerust contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen jou graag verder in je zoektocht!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een woonunit van Snelbouwkantoor?

Het eerste voordeel en ook gelijk het belangrijkste voordeel is dat de unit die wij verkopen demontabel is. Op deze manier kan de tijdelijke woonunit niet alleen makkelijk worden opgebouwd maar ook weer makkelijk worden afgebouwd. Het verhuizen van het Snelbouwkantoor gaat dus ook met gemak. Dit is voordelig en bespaart je veel tijd en moeite. Een ander voordeel is dat de luxe woonunit een moderne uitstraling heeft en beschikbaar is in meerdere RAL kleuren. Kortom zijn de opties bij Snelbouwkantoor eindeloos en hopen wij u te kunnen voorzien van een droom unit.

Kan ik ook een tweedehands woonunit bij jullie kopen?

De producten die wij verkopen zijn nog vrij nieuw, veel keuze in tweedehands woonunits is er dus niet. Voor het aanbod in tweedehands units hebben wij een aparte pagina aangemaakt. Omdat wij altijd de laagste prijs garantie bieden blijft ons advies om gewoon een nieuwe woonunit van Snelbouwkantoor aan te schaffen