Luxe woonunit kopen


Bent u op zoek naar een tijdelijke luxe woonunit om te kopen? Dan bent u bij Snelbouwkantoor aan het juiste adres. Wij bieden een luxe unit aan die goed geïsoleerd is, waardoor het een ideale ruimte is om in te verblijven. Bovendien kan de tijdelijke unit ook dienen als kantoorunit of bouwkeet. Standaard zijn er ramen voorzien in de unit, die zorgen voor natuurlijk licht. Bij de meeste producten in ons assortiment kunt u zelf de locatie van het raam bepalen door de losse panelen waaruit de unit bestaat. Snelbouwkantoor biedt een solide en demontabele oplossing voor zowel particulieren als bedrijven.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor de woonunit! Meer weten over de voordelen en de prijzen? Neem gerust contact op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in.

Filter

Waarom een luxe woonunit kopen?

Een woonunit, ook wel een tiny house genoemd, is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar tijdelijke huisvesting. Een groot voordeel van onze demonteerbare woonunits is dat de meeste gemakkelijk opgebouwd en afgebroken kunnen worden, zodat verhuizen naar een nieuwe locatie geen probleem is. Onze hout-look units worden in hun geheel afgeleverd. Om ervoor te zorgen dat de warmte goed behouden blijft, is de gehele unit voorzien van EPS isolatie. U heeft ook de mogelijkheid om een airconditioning of verwarming te laten plaatsen om uw verblijf nog aangenamer te maken.

Wat zijn de voordelen van een woonunit van Snelbouwkantoor?

Het eerste, en tevens meest belangrijke voordeel, is dat een deel van onze woonunits demontabel is. Hierdoor is niet alleen de opbouw, maar ook de afbraak van deze tijdelijke woonunits zeer eenvoudig. Het verhuizen van het Snelbouwkantoor verloopt hierdoor moeiteloos, wat zowel tijd als moeite bespaart. Een bijkomend voordeel is de moderne uitstraling van onze luxe woonunits. Kortom, de mogelijkheden bij Snelbouwkantoor zijn eindeloos, en we streven ernaar u te voorzien van de unit van uw dromen.

Afmetingen en kleuren woonunit

Ons assortiment omvat standaard de kleuren mat zwart, modern antraciet en houtlook. Bij de meeste van onze antracieten woonunits kunt u de raampanelen, deurpanelen en gewone panelen op elke gewenste plek plaatsen, zodat u de indeling naar wens kunt aanpassen. We bieden standaard woonunits in de maten 2 x 2 meter, 3 x 2 meter en 4 x 2 meter. De houtlook units zijn alleen beschikbaar in de afmetingen 4 x 3 meter en 6 x 3 meter.

Een woonunit kopen, waar moet ik op letten?

Bij de aanschaf van een luxe woonunit zijn er enkele belangrijke aandachtspunten om rekening mee te houden. Begin met het grondig beoordelen van de beschikbare ruimte voor plaatsing, waarbij een marge van ongeveer een halve meter rondom de unit essentieel is voor een optimale opstelling. Overweeg ook zorgvuldig de benodigde ruimte, aangezien het later koppelen van kantoren vaak niet mogelijk is. Hoewel de montage doorgaans eenvoudig is, raden we aan deze klus met twee personen uit te voeren voor een efficiëntere installatie. Tevens bieden we de optie voor levering aan huis tegen betaling, en kunnen we, tegen een meerprijs, de montage voor u verzorgen.

Tweedehands woonunit kopen

De producten die wij verkopen zijn nog vrij nieuw, veel keuze in tweedehands woonunits is er dus niet. Voor het aanbod in tweedehands units hebben wij een aparte pagina aangemaakt. Omdat wij altijd de laagste prijs garantie bieden blijft ons advies om gewoon een nieuwe woonunit van Snelbouwkantoor aan te schaffen

Levering woonunit

Zoals hierboven benoemd kunnen wij de levering van de tijdelijke woonunit op ons nemen. Het transport wordt dan voor u geregeld tot aan de deur. Als wij de plaatsing van de unit voor u regelen dan maken wij gebruik van een kraan, ook hier zitten extra kosten aan verbonden. U kunt er ook voor kiezen om de kosten laag te houden en zelf een kraan te regelen. Benieuwd hoe een levering in zijn werk gaat? Klik dan hier voor de video van de plaatsing van een woonunit.

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een luxe woonunit kopen? Neem gerust contact met ons op! Bel naar 085 - 401 47 49, stuur een mail naar info@snelbouwkantoor.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen jou graag verder in je zoektocht!